tuszek32 18.10.08, 05:02 No co sie dzieje z wszystkimi polkami w montrealu zyjecie jeszcze zagladacie tu od czsu do czsu? Pozdro dla syckich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Helloween wszystkim 19.10.08, 06:09 no przecia dopiero co nastukalam cos l'halloween to jak sie tu swietuje? :) moge sobie przyjsc w przebraniu do szkolki? Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: Helloween wszystkim 19.10.08, 12:06 A ja tak troche nie na temat, ale widzę, że znów zaczął sie ruch na forum :)) hihi Chciałam zapytać - czy znacie jakieś fajne outlety w MTL lub bliskich okolicach? Gdzie warto pojść na wyprzedażowe zakupy odziezowo - butowe? Chciałabym kupić fajne buty, jeansy, eleganckie topy i żakiety. Nic sportowego. I jak jest z zimowymi wyprzedażami - kiedy się zaczynają? Boxing day czy może po Nowym Roku? Dziekuję za każde info i pozdrawiam sedecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Helloween wszystkim 19.10.08, 19:25 moj ulubiony uotlet to le chateau kolo stacji metra namur, co prawda dla siebie niewiele znajduje - malo modeli dla biusciastych, zato swoja mlodziez udaje mi sie szykownie i odpowiednio do wymagan szkoly wyposarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: Helloween wszystkim 20.10.08, 09:40 Dziękuję Roseanne! Adres zanotowany :) Gdyby Wam jeszcze przyszło coś do głowy to będę bardzo wdzięczna, szczególnie jesli chodzi o terminy wyprzedaży :) Będę od 18gru do 3sty i ciekawa jestem czy się na jakies załapię ;) Ps. A jak jest z jeansowymi markami w MTL? Czy są jeansy Lee i Wrangler popularne, w jakich mniej więcej cenach? Mam swoje ulubione modele i ciekawa jestem czy się opłaca poczekac i kupic w Mtl. W Pl średnia cena to 259-309zł. Odpowiedz Link Zgłoś
chris-joe Re: Helloween wszystkim 24.10.08, 03:16 Z tymi lee i wrangler to dziwna sprawa- bardzo sa tez popularne w Am. Pld., ale w Pln. chyba nie bardzo. Zajrzyj do The Bay na ich stoiska, ceny bardzo przystepne w porownaniu z wiekszoscia innych. W Sears tez tansze niz inne. Wsrod artykulow przecenionych lee chyba kroluje. Odpowiedz Link Zgłoś
pas47 czasu brak Tuszek :) 21.10.08, 05:46 ja nie wiem jak Ty jeszcze czas znajdujesz ... bo ja odkad zaczal sie wrzesien nie wiem gdzie najpierw ... dzieciaki, lekcje, basen, lyzwy ... uffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 Re: czasu brak Tuszek :) 30.10.08, 03:29 no w sumie tez nie za bardzo z tym czasem,ale zawsze jakas chwilke sie wynajdzie jak juz dzieci spia. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś