mika406 15.01.09, 22:10 Który z tych programów jest lepszy? Byliście na którymś z nich? Niby wiem, czym się różnią, ale chciałabym się dowiedziec, na który lepiej się zapisac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beercik1987 Re: Camp America?Work&Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 21:50 witam, ja nie kożystałem z tych programów, kożystałęm natomiast z programu campleaders,( sa jesycye tansi niz camp america,) noi mozesz wiecej zarobic, pozatym work and travell to cay dzien stania przy jakies tasmie a camp to zupenie inna historia, zobacz www.campleaders.com Odpowiedz Link Zgłoś
frue Re: Camp America?Work&Travel 14.08.09, 11:48 Witam, W tym roku moi znajomi wybrali się z Camp America do Stanów. Z tego co wiem, są bardzo zadowoleni. Pojechali tam pierwszy raz i wybrali ofertę Work and travel. Cały czas są pod opieką organizatora, więc nie ma się czego obawiać. Ponoć dba o wszystko - o pracę i wypłatę oraz wszelkie kwestie związane z mieszkaniem czy wyżywieniem. Myślę, że naprawdę warto. To niezły sposób na spędzenie wakacji. Do tego można trochę zarobić, ale i przede wszystkim poznać ludzi z różnych kultur, co musi być bardzo intrygujące. Odpowiedz Link Zgłoś