pl_yaric 15.02.09, 01:39 Witam, mam pytanie: czy ktoś z Was przejechał kiedyś całą route 66? Jakie wrażenia? Warto poświęcić na to 3 tygodnie? pzdr yaric Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak Re: route 66 IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.02.09, 02:58 Niestety tylko kawalki, tak z ciekawosci. Uwazam ze to tylko dobre zajecie dla tych co juz widzieli wszystko i potrzebuja troche "nostalgii" (no i prawdziwej izolacji) bo obiektywnie nic pieknego w 66 nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Racja. 15.02.09, 21:34 Dla nostalgicznych Amerykanow ktorzy akurat maja tych kilka dni/tygodni to moze byc ciekawe. Ale przecietny Polak zanudzi sie na smierc i bedzie ty wypisywac jaka ta Ameryka zacofana i takie tam inne pierdoly.... Lepiej jedz do NYC, do San Francisco, do Grand Canyon, do Yellowstone, na Floryde, na Hawaje, do Colorado .... .... Zdegustowany ruta 66 SP Odpowiedz Link Zgłoś
pl_yaric Re: Racja. 15.02.09, 23:18 dzięki za radę, większość wymienionych przez Ciebie miejsc już widziałem... zastanawiałem się po prostu czy coś się w ogóle dzieje na trasie route 66? w zeszłym roku byłem w Oatman i stąd pomysł czy więcej tego typu "ciekawostek" jestem w stanie na całej trasie zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sralimazgali Re: route 66 IP: *.235.90.75.Dial1.Orlando1.Level3.net 15.02.09, 21:43 ..."cala 66 to przejezdalim " chyba 50 lat temu...teraz jest "dziurawa"....ten sob to tylko pyta i jezdzi palcem po mapie a do tego sie dasa (po polsku).... Odpowiedz Link Zgłoś
saturn5 Re: route 66 15.02.09, 23:07 jak chcesz "zaliczyc" to trase to ktos przelecial nisko samolotem nad (prawie) cala 66 i nakrecil z tego dobrej jakosci video, mozesz kupic. www.swaviator.com/html/issueMJ03/Route665603.html Odpowiedz Link Zgłoś
wujo601 Re: route 66 18.02.09, 14:44 Całą trasą 66 nie da się przejechać, bo w zasadzie Route 66 już nie istnieje. 3 tygodnie na drogę z Chicago do LA? To mogłaby być bardzo ciekawa podróż - piękne miejsca po drodze i wyszukiwanie resztek 66. Od Kalifornii do Nowego Meksyku zwiedziałem trasę 66 więc co jest dalej - nie będę się wypowiadał. W Kalifornii jest całkiem spory, i piękny, kawałek - poszukaj Essex, CA. Oraz w Arizonie między Kingman a Seligman. Reszta (tzn. do NM) - to w zasadzie pozostałości po starych stacjach albo miasteczka w których najczęściej przy "Historic Route 66" można znaleźć tanie motele. pozdrawiam, marek R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: route 66 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:38 Witam, ja przejechałem w ubiegłym roku. W tym równiez jadę. startuję pod koniec Kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: route 66 18.03.09, 23:08 moje zdanie? daj sobie z tym pomyslem spokoj,jest tyle ciekawych miejsc w stanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommator Re: route 66 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 15:08 przjechalismy kawałek R66 w drodze do z GCanyon do LVegas.....mielismy wielkie wyobrazenia...historical road itd itp....ale to zwykla waska pustawa droga + 1 fajna knajpka z pamiatkami i tyle + kurz i jak ktos napisał kawałek prawdziwej zapuszczonej ameryki (czyli to co widac od tyłu !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: route 66 - kurz ? IP: *.97-97.tampabay.res.rr.com 18.04.09, 16:31 ...a czego sie tak naprawde spodziewales ???... z tym "KURZEM" to przesadzasz chyba ze jezdzisz na codzien tylko "polskimi autostradami"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: route 66 - kurz ? IP: *.hsd1.ga.comcast.net 24.04.09, 05:01 dla mnie ciekawe sa miasta na trasie a droga jak to droga, pewnie szlak Marco Polo tez mozna by przetrzec i to na osiolku tylko po co... kiedys Lady Pank spiewalo; "Zostawcie Titanica" cos w tym jest :) mi bardziej sie podobala trasa hwy 1 no ale coz de gustibus non est disputandum powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: route 66 02.05.09, 09:29 pl_yaric napisał: > Witam, > > mam pytanie: czy ktoś z Was przejechał kiedyś całą route 66? Jakie wrażenia? > Warto poświęcić na to 3 tygodnie? Absolutnie nie warto chyba że Twoim hobby są stare rupiecie . Można zobaczyć jej kawałek i to w zupełności wystarczy . Polecam w Arizonie bo przynajmniej pozostałe widoczki ciekawe . Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: route 66 06.05.09, 21:30 habudzik napisał: Absolutnie nie warto chyba że Twoim hobby są stare rupiecie . Można zobaczyć je > j > kawałek i to w zupełności wystarczy . Polecam w Arizonie bo przynajmniej > pozostałe widoczki ciekawe . stare rupiecie? powiadasz? a ty kto jesli nie ten z najstarszych hehe boossoww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: route 66 IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.09.09, 12:42 jeżdżę co rok moja strona i kontakt route66.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś