Dodaj do ulubionych

Karty studenckie w USA

IP: *.tpi.pl 25.01.02, 15:16
Dien dobry.
Chcialbym sie dowiedziec jaka karte studencka uprwaniajaca do
znizek w USA mozna wyrobic sobie dla studenta zaocznego.
Pytam sie bo zauwazylem ze dla takich typow studiow karty
ze znizkami do USA ciezko jest wyrobic, przynajmniej ja mam
klopoty.

Z gory dziekuje za odpowiedz
Lukasz
Obserwuj wątek
    • Gość: grzegorz Re: Karty studenckie w USA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.02, 17:49
      Gość portalu: Luk napisał(a):

> Dien dobry.
      > Chcialbym sie dowiedziec jaka karte studencka uprwaniajaca do
      > znizek w USA mozna wyrobic sobie dla studenta zaocznego.
      > Pytam sie bo zauwazylem ze dla takich typow studiow karty
      > ze znizkami do USA ciezko jest wyrobic, przynajmniej ja mam
      > klopoty.
      >
      > Z gory dziekuje za odpowiedz
      > Lukasz

Karta "EURO 26" ale muszisz mieć do 26 lat, idź do jakiegoś większeo i znanego
      biura, np. ORBIS i tam za, chyba 20 zł, może 40 ją dostaniesz, trzeba mieć
      zdjęcie no i legitke.

• Gość: grzegorz eee, sorry IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.02, 17:53
        euro to oczywiście tylko w Europie, rozpisałem się bo taką mam a z USA mi sie
        skojarzyło bo przed kupnem biletu kupiłem euro 26 żeby zamiast 900$- 500$ za
        samolot, a potem jeszcze ISIC zrobilem- ale na to znizki w muzeach itp. nie
        byly zbyt wielkie- 1$, 2$ bez sensu
        • Gość: Jagoda Re: eee, sorry IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.01.02, 22:28
          Gość portalu: grzegorz napisał(a):

> euro to oczywiście tylko w Europie, rozpisałem się bo taką mam a z USA mi sie
          > skojarzyło bo przed kupnem biletu kupiłem euro 26 żeby zamiast 900$- 500$ za
          > samolot, a potem jeszcze ISIC zrobilem- ale na to znizki w muzeach itp. nie
          > byly zbyt wielkie- 1$, 2$ bez sensu

tak, Euro 26 to w Europie, ale jest rownoczesnie zaswiadczeniem ze jestes
          studentem ( tak naprawde to nie musisz byc zeby ja wyrobic, zamow przez internet
          na stronie www.usitcampus.pl), w muzeach sa znizki dla studentow i z tych mozesz
          korzystac po pokazaniu karty.
          • yak-ona Re: znizki 01.02.02, 20:29
            znizki sa ...ale bardzo male i nie wiem czy sie oplaca tyle zachodu!!!
            jezeli chcesz taniej nocowac w hostelsach w stanach to wyrob sobie ich karte!
            do muzeow wstep jest tanszy - czasami 50%- za okazaniem aiseca ( ten niestety
            nie jest dla studentow zaocznych) lub zwyklej legitymacji - jak masz szczescie
            i spodobasz sie pani kasjerce... : )))
      • Gość: biernas Re: Karty studenckie w USA IP: 192.168.0.* / 62.89.73.* 05.03.02, 17:21
        karta euro 26 dziala w usa ????
        • yak-ona Re: Karty studenckie w USA 05.03.02, 19:58
          ja nic nie wiem zeby euro 26 powodowalo jakies znizki w usa!
          jesli juz to aisec albo legitka z amerykanskiego collegu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka