budeczka 16.11.04, 09:08 Zamieszczam tę prośbę na kilku forach: poszukuję gina we Wrocławiu, który potrafi prowadzić ciążę kobiet z przeciwciałami (u mnie to przeciwjądrowe). Napiszcie jak coś wiecie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesm1 Re: Wrocław-przeciwciała 16.11.04, 10:09 hmmm... przyznam, ze bardzo bym chciała pomoc... jestem z Wroclawia... ale przyznam, ze ciezko u nas o specjalistow od trudnych ciaz... slyszalam, ze Jarosz nalezy do dosc milych i dokladnych lekarzy, ale leci tez troche na opini ojca - tez ginekologa... i nie wiem jak radzi sobie w trudniejszych przypadkach... ja osobiscie chodze do dr. Papieza - bardzo mily lekarz, ale o niektore badania nawet robione za wlasna kase musialam sie naprosic... bylam tez raz u pana prof itd... nazwiska nie pamietam - przyjmuje na bocznej Olawskiej (widac szyld na scianie - boczna kolo sklepu z dywanami jak juz sie jest ciut przed pl. Dominikanskim) - facet ma wiedze, jest ordynatorem jednego oddzialu na Dyrekcyjnej (nazwa jakas poplatana) - mnie troche zawiodl, ale moze za duzo czekiwalam... chodzilo mi o badania po poroneniu - czesc mialam zrobione, a inne uznal za niekonieczne w moim przypadku... wizyta u tego pana wyniosla mnie az 100zl - ma USG w gabnecie i dosc dobre wyposazenie... Pozdrawiam i mam nadzieje, ze moze ktos inny zna specjalistow w tej dzialce Agnesm i 28 tyg. Dominik Odpowiedz Link