alut-ka71 23.12.10, 08:08 Dzisiaj kolejna osiemnastka Gohy! ;) Wszystkiego najlepszego, zdrówka, pomyslności, tysięcy bezpiecznie przejechanych kilometrów, spełnienia marzeń i realizacji wszelkich zamierzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrymoon Re: Sto lat!!! 23.12.10, 09:30 100 lat 100 lat niecg zyje żyje nam wiecznie uśmiechniętej buzi, mnóstwa pomysłów i pieniędzy na ich realizację. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszpilazapominalska Re: Sto lat!!! 23.12.10, 09:42 Goha,ja skromnie: spełnienia marzeń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Sto lat!!! 23.12.10, 09:54 :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi sto lat !!! sto lat !!! sto lat !!! ... 23.12.10, 10:31 eh, myslalam, ze bede dzis pierwsza, no ale jak sie wstaje o 10 ... Goha, moja Kochana !!! smska juz wyslalam, a teraz powtorze sie raz jeszcze - wszystkiego naj naj naj !!! czego tylko sobie zazyczysz, a pewnie najwazniejsze jest zdrowie i dobre samopoczucie, bo jesli ma sie juz te dwa, wszystko inne powinno wydawac sie prostsze. Obys nigdy sie nie zmienila i zyla nam 100 lat !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Sto lat!!! 23.12.10, 10:43 wszystkiego najlepszego, spełnienia marzen i cudownych chwil na 2oo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Sto lat!!! 23.12.10, 11:49 wszystkiego naj naj najlepszego i jeszcze więce... ;) całuski Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Sto lat!!! 23.12.10, 14:44 Goha już 18-tka? Trzymaj się Goha, osiemnastka to nie tragedia :):):) No i jeszcze spełnienia wszystkich zachciewajek :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Sto lat!!! 23.12.10, 19:48 Z okazji urodzin życze Ci, abyś nigdy nie przestała marzyć, bo marzenia pozwalają przetrwać te wszystkie najtrudniejsze chwile. Abyś potrafiła dawać radość. Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości, a nie smutku. Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze i aby otaczali Cię życzliwi ludzie. Niech Twoje życie toczy się tak jak tego pragniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Sto lat!!! 23.12.10, 23:43 Wszystkiego Najlepszego z okazji potrójnej rocznicy, Gosiaczku :) Spełnienia wszelkich marzeń :) Sciskam, Słonecznik :) Odpowiedz Link Zgłoś
teodozja_600n Re: Sto lat!!! 24.12.10, 13:34 Dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Sto lat!!! 26.12.10, 15:51 i ode mnie "100 lat"! i życzenia wszystkiego najlepszego, niech marzenia się spełniają :) Odpowiedz Link Zgłoś
tusiagnom Re: Sto lat!!! 25.12.10, 11:56 Życzę Wam;* Spokojnego snu i radosnego przebudzenia. Abyście czasami mogły sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłyście a nie tylko na to, co musi wam wystarczyć;) Tylu dobrych wspomnień, abyście dzięki nim mogły przetrwać złe chwile. Wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Wasze oczekiwania. Abyście zawsze były Komuś potrzebne:) Tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Wasz widok, albo gdy dostrzegacie ukochana osobę na końcu peronu;* Radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... Abyś się nigdy nie zmieniały;**** Spóźnione życzenia dla mojej najwspanialszej Gohy i fantastycznej Beatki;** Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Sto lat!!! 27.12.10, 13:38 No to dałam ciała nie wchodząc na forum od kilku dni. Żadne to usprawiedliwienie, że byłam w miejscu, w którym żeby zadzwonić trzeba było wyjść przed chałupę. Internetu tam nikt nie widział :D Dziewczyny, wszystkiego potąd! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Sto lat!!! 28.12.10, 08:12 za wszystkie życzenia (i te na forum i sms-owe i telefoniczne i osobiste) dziękuję jak nie wiem co (cholera) ;) ... bo ... osłodziły mi świadomość zestarzenia się o kolejny rok :) P.S. a tak wogóle to nadal uważam, że lepiej dostać wpierdziel niż mieć urodziny. pozdr :D Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Sto lat!!! 30.12.10, 16:56 Ojej ja też dopiero weszłam na forum. Goha, życzymy Ci następnych szczęśliwych osiemnastek. Odpowiedz Link Zgłoś
jusmars Re: Sto lat!!! 05.01.11, 11:31 Spóznione ale ze szczerego serca: Życzę Ci, aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne, udało się zrealizować. Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne. Zdrowia, które pomoże w ich realizacji. Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym. I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić Odpowiedz Link Zgłoś
huggi Re: Sto lat!!! 31.12.10, 17:47 Się dołączam do życzeń - jeszcze zdążyłam w tym roku ;) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
aprilia33 Re: Sto lat!!! 04.01.11, 15:52 Gosiu! Życzę Ci uśmiechu, pogody ducha, braku zmartwień, byś każdego dnia czuła się kochana i spełniona! Zdrowia i pełnego trzosika oraz byśmy się częsciej widywały! Przepraszam za spóźnione życzenia,ale byłam daleko od kompa przez prawie dwa tygodnie, net tylko na komórce:/ Buziaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malpeczkars Re: Sto lat!!! 17.01.11, 13:44 Sto lat, Sto lat. Życzę dużo szczęścia i radości. Niech ta osiemnastka będzie dla Ciebie szczęśliwa. Lecz pamiętaj, być pełnoletnim nie oznacza, że masz zerwać kontakt z rodzicami. Dobrych stopni w szkole, przystojnego chłopaka. No i racja, uważaj na tym swoim motorze. :) Odpowiedz Link Zgłoś