Dodaj do ulubionych

z lotniska do centrum

26.02.11, 10:40
Szukam 2 osob, ktore dolacza do transportu z lotniska Beauvais do centrum Paryza w czwartek, 17 marca (lot z Poznania). Normalnie autobus kosztuje 15 euro. Ja znalazlam kontakt do Pana, ktory zawiezie 4 osoby za 50 euro pod dowolny adres. Ograniczy to koszty i czas, szczegolnie dla tych, ktorzy beda w Paryzu pierwszy raz.
Prosze o kontakt tylko zdecydowane osoby.
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: merde - non Czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 11:24
      Magda, daj sobie siana. Oszczędność na osobie 2.50 €. I dyskomfort łączenia się stado.
      Czy to jest suma warta jechania z nieznanym facetem i bycie zdanym na jego (nie
      oficjalne - autobusowe) widzimisię. Wyjaśnia wszystko to, że jesteś z Poznania. Poznaniacy są tacy. Gdybyś nie była z Poznania to mogłabyś być z Krakowa:)

Bon voyage
      • magda.jot Re: Czy warto? 26.02.11, 14:35
        Nie chodzi o 2,50... Chodzi o czas, ktory strace na szukanie polaczen i gubienie sie w nieznanym miescie. Oszczednosc czasu jest dla Poznaniakow czesto wazniejsza od pieniedzy. Rozumiem, ze nie dla wszystkich jest tak samo. A skoro moge skorzystac z uslug SPRAWDZONEGO kierowcy, ktory dowiezie mnie na wskazany adres to dlaczego nie? po co sobie utrudniac zycie, skoro mozna korzystac z gotowych rozwiazan?
        Mimo wszystko dziekuje za rady.
        • ela.tu-i-tam Re: Czy warto? 26.02.11, 16:04
          Jesli chodzi o CZAS, to gwarantowanna gehenna samochodowa w Paryzu. Nie ma zmiluj sie, okreg paryski jest po prostu zatkany 24h na dobe (w nocy sa zawsze jakies roboty na autostradach i peryferyku, wiec marzenie o tym ze o polnocy jakos pojdzie jest zludzeniem optycznym - ja tu mieszkam i praktykuje, niestety).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka