Dodaj do ulubionych

Hotel Santa Fe Disneyland

19.05.11, 00:09
Witam!!
Mam dwa pytania. Czy przy hotelu Santa Fe znajduje się parking? I jeżeli przyjadę do Disneylandu o 12 to mogę dostać bilety o tej godzinie, pomimo tego, że doba hotelowa zaczyna siię o 15?
Obserwuj wątek
    • olgap1976 Re: Hotel Santa Fe Disneyland 19.05.11, 15:05
      odpowiem Ci na to pytanie 31 maja, wracam wtedy z tego hotelu. Jedziemy z rodzinka jutro w nocy)ale z tego co wiem każdy budeynek tego hotelu ma wlasny parking, możesz przyjechać o 8 rano i odtrazu dostaniesz wejsciowki do parku tak zapewniala mnie Pani w biurze, na miejscu zobacze jak to jest.
      • basiapat Re: Hotel Santa Fe Disneyland 19.05.11, 16:27
        My wyjeżdżamy w niedzielę, a od poniedziałku mamy hotel. Więc jest szansa nawet, że się spotkamy. :)
        • olgap1976 Re: Hotel Santa Fe Disneyland 19.05.11, 17:45
          dokładnie) w takim razie do zobaczenia!
          • Gość: she Re: Hotel Santa Fe Disneyland IP: 80.50.136.* 20.05.11, 17:15
            Ja będę od 6 do 10 czerwca w Santa Fe
            • aniapatryk Re: Hotel Santa Fe Disneyland 24.05.11, 08:42
              A może ktoś będzie od 16-19 czerwca :)?
      • basiapat Re: Hotel Santa Fe Disneyland 01.06.11, 23:11
        no i jakoś się nie spotkałyśmy :(
        • olgap1976 Re: Hotel Santa Fe Disneyland 02.06.11, 08:09
          kto wie, w takim tłumie) byłam z trojka dzieci 15 , 5 i 2,5 może rzuciłam Ci sie w oko, raz rozmawialam z Polka w kolecje hotelowej do Myszki Miki, może to byłaś Ty)))
          • katthlyn Re: Hotel Santa Fe Disneyland 08.06.11, 09:53
            No i jak z tymi wejsciówkami do parków? dają wczesniej - przed rozpączęciem doby hotelowej? Czy można dzieciom jakieś kanapki zrobić na śniadaniu i wynieść z restauracji? Czyli jednak są postacie bajkowe w hotelu? Już się nie mogę doczekać, jedziemy 21 sierpnia :)
            • olgap1976 Re: Hotel Santa Fe Disneyland 08.06.11, 17:56
              hotel wedlug mnie 1 gwiazdka to góra, pokoje ugryzione zębem czasu, sniadania glownie dzem, crossanty, motradela wszedzie kolejki tłumy na sniadanie, wynosic kanapek to w zadnym hotelu nie mozna, chyba ze zrobisz po cichu i schowasz, wejsciowki daja odrazu i obowiazuje jak w moim przypadku 4 dni, my zrobilismy glupstwo bo w dniu przyjazdu poszlismy okolo 19 na zamkniecie do parku i tak jeden dzien mielismy juz zaliczony, gdybysmy poszli rano to od rana by sie liczylo.A i codziennie rano postac z bajki rozdaje autografy i mozna zrobic fotke koszt zalezy od ramki itp, ale licyzc 20 euro.
              • aniapatryk Re: Hotel Santa Fe Disneyland 11.06.11, 12:20
                Mam pytanie czy ktoś kupował kolacje z Was w tym hotelu,bo zastanawiam sie czy je wykupic,nie wiem ile kosztują.Jade z 2 dzieci więc jedzenie musi być :)
              • Gość: she Re: Hotel Santa Fe Disneyland IP: 80.50.136.* 11.06.11, 23:05
                Kanapki robić można i wcale nie po cichu. Wszyscy robią i nikogo to nie obchodzi. Śniadania... no cóż, tzw kontynentalne. Nie tylko mortadela bo i jakas szynka. Poza tym dżem, miód, sałatka owocowa, płatki z mlekiem, bułeczki, croissanty, bułeczki z czekoladą. Do picia kawa, herbata, soki owocowe, mleko, czekolada. Jeśli ktoś oczekuje jajecznicy na boczku to się rzeczywiście rozczaruje. Nam wystarczały takie śniadania. Pokoje.. no cóż, mi pasowało że było czysto, co dzień sprzątnięto mniej więcej, świeże ręczniki. Jeśli spędza się w hotelu jedynie noc jak my, to nam wystarczyło. Wychodziliśmy po 7 na śniadanie (zero kolejki) i wracaliśmy po 19. Żadne luksusy nie ruszyłyby mnie już z łóżka po całym dniu... Jak widać różne sa opinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka