dwab 27.05.08, 12:30 Szukam campingu w tym rejonie na parę dni w podróży do Hiszpani .Idealni gdyby był przy plaży i miał blisko zaplecze rozrywkowe np.przy jakimś kurorcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Polećcie camping między Montpellier a Perpig IP: 194.42.116.* 28.05.08, 09:47 Ja w zeszłym roku byłam tydzien na campingu "Les Pins" w miejscowosci Argeles sur Mer /Argeles Plage/. Fajny, zacieniony, do plaży 70 m - tylko przez ulicę i kawałek jakiegos skwerku, bardzo sympatyczna obsługa - z angielskim i na migi nie było problemu :) Samo miasteczko typowo letnio-plazowe, wiec w sumie tłok, ale na plazy tego nie widać, z resztą Wy chyba tylko na chwilkę tam, wiec na serio polecam. My w tym roku tez do Hiszpanii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwab Re: Polećcie camping między Montpellier a Perpig 28.05.08, 11:07 dzięki i jeszcze jedno czy są raczej miejsca jadąc w ciemno czy trzeba rezerwować Odpowiedz Link Zgłoś
alek31 Re: Polećcie camping między Montpellier a Perpig 30.05.08, 22:35 Polecam Le Serignan Plage na wysokości Beziers : www.leserignanplage.com/serignan-plage/index.php?lg=uk&init_plan=intro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Polećcie camping między Montpellier a Perpig IP: 194.42.116.* 02.06.08, 09:22 my mieliśmy rezerwację, z tego co się zorientowałam na dużych, ladnych, nowoczesnych campingach dobrze jest zarezewować, ale te mniejsze troche dalej od plaży, na jakimś kawałku prywatnego pola - ale tez fajnie wyposażone jesli chodzi o sanitariaty - miały miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś