geomax 14.10.09, 08:36 W marcu 2010 wybieram się do Wenecji i w związku z tym moja prośba o sprawdzone sposby dojazdu z lotniska Treviso do centrum... Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojito Treviso - Wenecja 14.10.09, 08:57 forum.gazeta.pl/forum/w,711,100295114,100316906,Lotnisko_w_Treviso_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re: Wenecja - z lotniska Treviso do centrum - jak 14.10.09, 21:10 Wlasnie wczoraj wrociłam z Wenecji i polecam autobus jaki kursuje z lotniska do Wenecji przez Mestrę.Bilet na autobus kupuje się na lotnisku w okienku gdzie jest iformacja.Polecam bilet w obie strony za 10 euro .Rozklad odjazdow jest wywieszony.Przystanek jest tuz przy wyjsciu z sali przylotow. Na tabliczce pisze - Wenecja .W Wenecji przyjezdża na dworzec autobusowy - jest tylko jeden - jako końcowy przystanek.jak wysiadziesz zobaczysz schody nad kanalem i tam zaczynają się przystanki tramwajow wodnych tzw. ATCV.Potem trzeba porusac sie tranwajami wodnymi wg. potrzeb- jeżdżą bardzo często - nie ma z tym roblemu. Odpowiedz Link Zgłoś