Dodaj do ulubionych

Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Francesco

26.11.09, 17:44
Witam wszystkich użytkowników portalu. W przyszłym roku wybieram się z rodziną na wczasy do Włoch/Riwiera Adriatycka na kemping San Francesco nad morzem w okresie czerwca. Bardzo proszę wszystkich, którzy już tam byli o parę informacji na temat tego właśnie kempingu a mianowicie; - czy są tam obowiązkowe czepki na basenach ? - czy jest możliwośc grillowania (czy można wziąc własny grill węglowy)czy trzeba korzystac z wypożyczonych lub czy są na wyposażeniu domków ? - czy w rejonie kempingu jest siłownia i jakie są ceny korzystania z niej ? i w ogóle bardzo proszę o wrażenia z pobytu !!!
Wybieram się z rodziną na wczasy na kemping ponieważ w zeszłym roku byłem na właśnie takim kempingu w Chorwacji na kempingu Bi Village i było na prawdę super. Jeśli ktoś chciałby uzyskac jakieś informacje na temat tego kempingu chętnie się podzielę!!!
Obserwuj wątek
    • o-laf Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 30.11.09, 10:46
      Witam,byliśmy na tym kempingu we wrześniu tego roku i było super,czepki nie były
      obowiazkowe a glile węglowe kazdy mial swój koło przyczepy lub namiotu,na
      miejscu jest siłownia ale nie korzystaliśmy więc ceny nie znam ale mini aquapark
      to 3,5eu na cały dzień,z kempingu aby coś zobaczyć trzeba wszędzie jechać autem
      jest położony za miastem blisko tylko do Duna Verde takie małe miasteczko 10
      sklepików.
      Pytaj jeśli jeszcze coś chcesz wiedzieć.
      • prawdziwy_krism Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 30.11.09, 16:18
        Dzięki bardzo za informacje ale jeszcze jakieś nieścisłości mnie dręczą, czy te
        grille własne można także użytkowac przy mobil home? jak ogólnie prezentuje się
        kemping? Czy odpowiada zdjęciom i filmikom reklamowym? Jak się prezentują ceny
        na kempingu i ogólnie we Włoszech? Czy mógłbym prosic ewentualnie o kilka zdjęc
        kempingu aby ocenic jak tam jest? Dziękuję i pozdrawiam.
        • maj55 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 30.11.09, 16:31
          olf,
          a jak oceniasz plażę?
          czy w domkach są...insekty?;-)
          • o-laf Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 01.12.09, 11:19
            A więc co do grilów-niby nie można tak piszą ale jak my byliśmy to wszyscy
            użytkowali przed mobile homach,ceny w na kempingowym supermarkecie takie same
            jak w innych włoskich sklepach jest to taki mały dyskont coś ala nasza
            biedronka,nas tez nastraszono ze ceny wysokie i wzielismy duzo ze soba ale
            niepotrzebnie.
            przykładowe ceny:
            1 porcja lodów 1 eu ale to duza porcja jak nasze 3 galki
            piwo 0,80cent. ale 0,66l
            5 szt schabowego 2,70eu
            woda 1,5l 0,30cent
            pizza w restauracji duza 30 cm 5-10eu
            piwo przy basenie lane 3eu
            jedynie pieczywo maja drogie chleba praktycznie nie znaja same bulki
            A co do plaży to główna kempingowa jest fajna z lezakami za które trzeba placic
            w sezonie ok 2,5
            my chodzilismy na plaze bocznym wyjsciem byla mala waska ale tez nie bylo tlocznie
            wypozyczenie rowerku nad mozem 10 eu fajna zabawa na falach
            Co do domkow sa czyste nie ma w srodku insektow komary lataja ale na nie sa
            odpowiednie srodki i na dworze takie duze mrowki strasznie pogryzly mojego 3 latka
            Ogólnie kemping prezentuje sie bardzo ladnie na pewno tam jeszcze wrócimy.

• maj55 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 01.12.09, 13:05
              dzięki wielkie,
            • linn_linn Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 01.12.09, 15:31
              Chleba nalezy szuka w piekarniach, raczej nie w supermarketach / nie znaczy, ze
              tam ich nie ma: roznie w roznych miejscach bywa /.
            • prawdziwy_krism Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 01.12.09, 17:28
              Dzięki za info a jeszcze co do mobile home jakie mają tam lodówki czyli duże czy
              małe i jakie są tam zamrażalki? Z jakiej firmy byliście bo ja będę się wybierał
              z Vacansolei.
              • maj55 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 01.12.09, 22:33
                czyli nie masz jeszcze rezerwacji? hmmm... mój znajomy 2 tygodnie
                temu zarezerwował ostatni domek. No., chyba że z tym że ostatni
                ściemniają.
                i też jestem ciekawa, czy są zamrażarki w lodówkach - muszę się
                jakoś ustawić z gotowaniem dla małych dzieci.
                • maj55 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 01.12.09, 22:34
                  doczytałam, że chodzi o czerwiec, więc sorry za zamieszanie. Ja
                  mówiłam o lipcu, sierpniu i poczatku września
                  • prawdziwy_krism Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 02.12.09, 14:42
                    maj55 nic się nie stało - o-laf do Ciebie znów kieruję kolejne zapytanie
                    dotyczące tym razem podróży,czy pamiętasz jakie koszty przejazdu trzeba ponieść
                    aby dostać się właśnie do tego kempingu tak przybliżony koszt np w obie strony
                    czyli bramki, winiety, płatne autostrady no i gdzie co obowiązuje. Widzę na
                    stronie Vacansolei terminy wolnych miejsc zaczynają powoli się kończyć trzeba
                    szybko podjąć właściwą decyzję. Czy ktoś wybiera się w terminie połowy czerwca
                    na ten kemping ?!
                    • o-laf Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 06.12.09, 22:44
                      Witam ponownie,lodówki są takie normalne duże z zamrażalnikiem u góry.
                      A co do podróży to my jechaliśmy ze Śląska przez Cieszyn do Słowacji(tu
                      winieta-ceny aktualne na stronie PZM-otu)przez Bratysławę do Austrii(też winieta
                      7,5eu za 10 dni)cały czas autostradą aż do Włoch tu są bramki za cały przejazd
                      9,70 e.W tamtą stronę jechaliśmy 12 godzin,bo z powrotem przez Niemcy.
                      • prawdziwy_krism Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 08.12.09, 13:02
                        Ogromne dzięki za wszystkie informacje !!! Już raczej na pewno zdecydujemy się
                        wraz z rodziną na ten właśnie kemping. Jeszcze raz wielkie dzięki !!!
                        • prawdziwy_krism Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 01.01.10, 20:38
                          Witam ponownie wszystkich w Nowym 2010 roku !!!
                          Mam prośbę czy jest jeszcze ktoś, kto był na tym kempingu i mógłby się podzielic
                          informacjami i wrażeniami z pobytu !? Byłbym bardzo wdzięczny !!!
    • maj55 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 07.01.10, 20:39
      up
      • prawdziwy_krism Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 12.01.10, 08:13
        Witam jest na forum jeszcze ktoś, kto był na tym właśnie kempingu i mógłby
        udzielić jeszcze więcej informacji !? Bardzo dziękuję ze wszelkie spostrzeżenia !!!
        • maj55 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 10.05.10, 22:08
          up
    • maj55 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 23.06.10, 12:20
      up
      • Gość: tycja Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: 78.155.124.* 27.06.10, 14:31
        Mało osób chyba tam było. My wybieramy się jutro, jak wrócimy to opiszemy jak
        było. Zyczcie nam udanych wakacji!
        • ennka Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 27.06.10, 20:54
          Bawcie się dobrze i szczęśliwej podróży.
          Pozdrawiam
          • Gość: ewa Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.kalisz.mm.pl 02.07.10, 14:51
            Hej,
            jade z rodzina (2 + 2; 7 latek i 4 latka) na ten kemping od 7 do 14
            sierpnia. Czy ktos bedzie tez w tym czasie?
            Napiszcie jak to jest z posciela, czy dobrze zrozumialam, ze sa tam
            koce i poduszki, i trzeba zabrac tylko powloczki na posciel?
            Jedziemy z Vacansoleil.
            pozdrawiam,
            ewa
            • maj55 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 02.07.10, 23:27
              z tego co wiem to są koce, ale ... jakieś zużyte;-) proponuję zabrać
              właśne.
              Wróciła ostatnio z tego kempibgu moja koleżanka i dowiedziałam się,
              że: grillować nie można na węglu ale wszyscy to robią, plaża jest
              brudna, piasek gruby i ciemniejszy od bałtyckiego, są pralki - jedno
              pranie 3,5 euro, ceny w sklepie kempingowym sa takie jak na
              zwenątrz, jest czysto, ładnie i bardzo fajnie.
              • Gość: prawdziwy_krism Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 18:14
                Witam wszystkich - właśnie niedawno wróciłem z tego kempingu i powiem szczerze -
                kto tam pojedzie nie będzie żałował, wspaniały kemping z licznymi drzewami
                dającymi cień na posesje,wszędzie czysto,ładnie i wszyscy bardzo mili. Ceny
                oczywiście jak najbardziej w normie np. jedna gałka lodów = 1 euro ale ich gałka
                to co najmniej nasze trzy a smaku z naszymi nie ma co porównywac są po prostu o
                niebo lepsze. Jeśli będzie ktoś zainteresowany informacjami na temat w/w
                kempingu chętnie służę pomocą, bardzo proszę o zadawanie pytań, będę starał się
                jak najdokładniej na nie odpoiwedziec. Pozdrawiam.
                • Gość: tycja Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: 78.155.124.* 11.07.10, 23:49
                  Witajcie!!!!
                  Wróciliśmy z Porto Santa Margherita ( kemping San Francesco)i jesteśmy
                  zadowoleni. Byliśmy z vacansoleil w domku FIJI.
                  OgOLNE WRAZENIE Z KEPMINGU:
                  -duży
                  - fajne animacje ( np. na plazy od 11.30 mozna z animatorami uprawiac aquq
                  aerobic, potańczyc, jest gdzie zostawic dzieci)
                  - jak nudzi Cie plażowanie, mozesz skorzystac z basenów.( jest ich 5 rozsianych
                  po całym kempingu- tam tez sa animacje)
                  - na kepmingu sa sklepy, restauracje i dyskoteka
                  - raz na jakis czas w nocy koncerty lub inne atrakcje- trzeaba poczytac program,
                  który jest koło płatnego basenu ze zjeżdzalniami
                  - basen płatny mało atrakcyjny- wejście 4 euro na cały dzień ( dostaje sie
                  pieczatkę, która sie zmywa po jakim czasie),
                  2 zjezdzalnie i taki mały basenik a la jaccuzji
                  - na dzień dobry trzeba zapłacic kaucje w wysokości 150 euro, na do wiedzenia
                  pani( lub pan) przychodzi i sprawdza: czy jest posprzatane, czy ilośc talerzy i
                  kubków sie zgadza,czy sa suche.I trzeba sie naprawde napracowac, by zadowolic
                  obsługe, by oddała kaucje - W dniu wyjazdu o 8 rano idzie sie do recepcji po
                  środki czystosci ( mop, wiaderko,płyny, itp.)a o 10 rano przychodza i sprawdzają
                  czy jest czysto.
                  - w czasie sjesty ( 13-15) nic sie nie załatwi, nawet poza teren kempingu sie
                  nie wyjedzie. Jesli macie w planie wyjazd, to samochód nalezy wystawic rano poza
                  kemping na parking który jest przed wjazdem- nie jest płatny.
                  - NO własnie.... sprawa samochodu... tu był problem. Nigdzie nas nie
                  poinformowano, ze nie moze byc przy domku wiecej nic 1 samochod. a my byliśmy w
                  dwie rodziny i kazdy miał swój, wtedy za ten samocho trzeba dodatkowo płacic (
                  chyba 6 euro za dobe).
                  - Warto zwiedzic miasteczko CAORLE( centrum, i przejsć sie deptakiem po plaży)
                  - piękne jest też miasteczko Grado
                  -NO i nie wolno zapomniec o wycieczce do Wenecji ( na kempingu jest ogłoszenie o
                  wyjezdzie za ok 20 euro, ale mało mozna wtedy zobaczyc i w samej WEnecji jest
                  sie krótko. Lepiej dojecHAC samochodem do Punta Sabbione i tam kupic bilet na
                  prom na 12 godzin za 16 euro i w cenie ma sie tez przejazdy tramwajem wodnym
                  ile sie chce.Na placu św Marka jest straaasznie gorąco.
                  Dobrze, narazie to tyle.
                  Jak macie jakies pytanie zapraszam- odpowiem na ile bede wiedziała.
                  Zycze udanych wakacji!
                  • Gość: tycja MAm nadzieję, ze komuś się przydały te informacje IP: 78.155.124.* 19.07.10, 00:04
                    NIkt nie ma żadnych pytań?
                  • eva123 TYCJA!! 28.07.10, 22:41
                    my tez jedziemy z Vacans, nasze fiji nie ma klimy, da sie wytrzymac?
                    czy faktycznie wszystko w domku jest (poza posciela i recznikami)?
                    doradz co jeszcze zabrac :)
                    i jeszcze jedno czy sa komary?
                • sylwia_s Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 20.07.10, 13:59
                  A czy baseny sa bezpłatne? Bo gdzies wyzej krtos napisał, ze płatne
                  3,5 e za dzień?
                  • Gość: prawdziwy_krism Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.10, 18:53
                    Witam na tym kempingu jest 5 basenów z kafelkowymi zjeżdżalniami i 3 brodzik -
                    nie są płatne ! Płatny jedynie jest park wodny ale jest on dośc mały i nie robi
                    większego wrażenia więc średnio się z niego korzysta.
                    • eva123 pytan kilka :) 28.07.10, 22:38
                      a jak wyglada plaza? jak jest z oplatami za lezaki i parasole?
                      no i jeszcze atrakcje dla dzieci? czy faktycznie tak jak na ich
                      stronie pokazuja to jest duzo bajerow dla dzieciakow np. dmuchane
                      zamki, mini gokarty itp?
                      • Gość: prawdziwy_krism Re: pytan kilka :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.10, 18:51
                        Tak jak na stronie vacansoleil jest i na kempingu a mianowicie;
                        dmuchany plac zabaw - zamek,zjeżdżalnia,piłki, dmuchana duża poducha, rowerki
                        itp. są płatne płaci się 6euro i dzieciaczek może korzystac od 18.30-22.30 za tą
                        opłatą bez ograniczeń
                        tor samochodowo-motorowy na akumulator jest płatny 1euro za żeton na trzy okrążenia
                        jest też tam mały plac zabaw; dwie ślizgawki, dwie huśtawki dwa pojazdy na
                        sprężynie do bujania
                        wieczorami od 20.30 zaczyna się strefa dla dzieci i o 21.00 zaczyna się dla
                        dzieci klub Flinky-dance zabawa,tańce itp - darmowo.
                        Plaża - ogólnie darmowa ale za leżaki z parasolem płaci się (nie wiem ile - nie
                        korzystaliśmy)
                        Mam nadzieję że się przyda
                        • eva123 Re: pytan kilka :) 31.07.10, 00:30
                          Dzięki serdeczne za odpowiedz :)
                          • maj55 Re: pytan kilka :) 11.08.10, 15:49

up
    • ania2205 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Franc 08.04.11, 08:40
      Wybieram się w lipcu tego roku - odświeżam wątek, może macie jakieś nowe wieści??
      • Gość: ania Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: 85.128.109.* 02.05.11, 08:41
        up
        • Gość: Hala Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.kamnet.pl 17.05.11, 06:01
          Wybieram się z rodziną (2 dorosłych i 2 chłopców - 8 i 12 lat) na camping San Francesco w terminie 24 czerwca do 3 lipca 2011. Zarezerwowałam camping FIJI 2 za pośrednictwem firmy Vacansoleil. Do Włoch na campingi jeździmy od 6 lat. Zawsze było OK. Może ktoś wybiera się na ten camping w tym terminie?
          Pozdrawiam.
          • Gość: TURYSTKA Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.softlab.com.pl 17.05.11, 09:21
            Witam
            wybieramy sie tam juz w przyszłym tygodniu, proszę o informacje jak z dostępem do internetu do telewizji na campingu? jakie opłaty ?
            • Gość: ania Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: 85.128.109.* 17.05.11, 15:22
              To jak wrócicie to prosze o jakieś wieści jak odebraliście cały pobyt na kempingu w tym roku.
          • aga_72 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 20.05.11, 13:00
            Ja również wybieram się w tym terminie (2 osoby dorosłe + dziewczynki 5 i 7 lat). Mam nadzieję, że będą to wspaniałe wakacje, a przynajmniej tak się zapowiadają.
            • Gość: hala Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.kamnet.pl 21.05.11, 15:22
              Wyjeżdzamy Z Lubina w woj. dolnośląskim rano 24 czerwca. Jedziemy przez Niemcy i Austrię. Może spotkamy się gdzieś po drodze?
              • Gość: aga_72 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.89.83.131.static.crowley.pl 23.05.11, 14:27
                My wyjeżdżamy z Olsztyna 19 i nocujemy w Austrii.
                • ania2205 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 09.06.11, 14:24
                  Czy ktoś może wie jak wygląda sprawa czepków na basenach na takich kempingach? W opisie z Vacansoliel jest zaznaczone, że czepki są obowiązkowe - czy rzeczywiście jest to przestrzegane? A może wystarczy jakaś czapka z daszkiem ?
                  • linn_linn Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 09.06.11, 14:27
                    Czapka z daszkiem do plywania?
                    • ania2205 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 09.06.11, 14:30
                      Powiedzmy, że do moczenia się w basenie - bez opcji pływania ;)
                  • Gość: piotr Czepki na basenie - czy obowiązkowe? IP: 85.128.109.* 14.06.11, 09:12
                    podbijam rzeczywiście obsługa kempingu zwraca na to uwage??
                    • Gość: turystka Re: Czepki na basenie - czy obowiązkowe? IP: *.softlab.com.pl 14.06.11, 11:51
                      ponad tydzien temu wróciłam z tego ośrodka i szczerze mówiąc nic nie wiedziałam na temat czepków, na żadnym z basenów nie widziałam nikogo kto by w nim pływał :)))))))))) i ani razu nie zdarzylo sie zeby ktos o to prosił :))
          • kriz10108 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 30.05.12, 14:08
            ja wybieram sie na ten kemping tyle że od 18 do 27 czerwca i też mam dwóch chłopaków 10 i 16 lat....domek fiji.....Ogólnie jest to dla mnie rewwelacyjn y kemping,już tam raz byłam...pozdrawiam
    • Gość: turystkaa Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.softlab.com.pl 14.06.11, 11:54
      jesli macie jakies pytania to chętnie na nie odpowiem
      jesli chodzi oczywiscie o ten camping
      www.villaggiosanfrancesco.com/index.aspx
      bo są 2 o tej samej nazwie :))
      • ania2205 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 14.06.11, 13:56
        Oj bardzo chętnie wysłucham każdej opinii na temat tego kempingu.
        Ogólnie - jak Ci się podobało i jak wypada na tle innych kempingów ( z wlasnego doświadczenia wiem, że pierwszy kemping na którym byłam odebrałam bardzo pozytywnie, a dopiero gdy mogłam go porównac z innymi moja opinie lekko uległa zmianie).
        Czy namioty są pod drzewami - w cieniu, czy są komary, jaki stan sanitariatów, jaka plaża, no i co z tymi opłatami za baseny - czy są też bezpłatne? A zaopatrzenie sklepiku kempingowego? Moze pamietasz ceny pieczywa? czy próbowałaś potraw z kempingowej restauracji?

A okolica? Może mogłabyś polecić jakies fajne miejsca do zwiedzenia lub zjedzenia ;)

Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
        Pozdrawiam!
        • Gość: turystkaaaaa Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.softlab.com.pl 14.06.11, 14:16
          niestety to był pierwszy camping na którym byłam i nie mam porównaniaza tojezdze duzo za granice do hoteli 5 gwiazdkowych i wyjazd ten zaliczam do naprawde udanych!!! nie wiem w jakiej czesci jest wasz namiot ale praktycznie cały kemping jest zalesiony jest dużo drzew, wróciłam tydzień temu komarów bylo trochę ale to poczatek sezonu wiec pewnie dopiero się zacznie... w ośrodku jest sporo sanitariatów, ten najbliżej mojej parceli (mieszkaliśmy w przyczepie) był gorszej jakości niz inne ale to nie jest żaden problem-najwazniejsze ze są utrzymywane w czystosci, cały czas widac panie sprzatające-chyba siedza tam caly dzien. do toalety warto brc swoj papier toaletowy-w toaletach sa urzadzenia z takimi małymi chusteczkami z własnym papierem jest poprostu wygodnie.w sanitariatach jest miejsce specjalne do mycia tylko np naczyć, czesc do prania (pralki itp), w czesci z lustrami sa gniazdka wiec z łatwoscia mozna podłaczyc suszarke do włosow..plaza jest piaszczysta, w miare płytko daleko w moze...jesli chodzi o baseny to ten najblizej moza jest bezpłatny mnie wiem jak z innymi-poprostu na nie nie zagladałam :)) nie widziałam nikogo w czepku wiec nie ma takiego wymogu..sklep na kempingu jest-jest troche drozej niz w miescie, jest w nim w sumie praktycznmie wszytsko taki maly ogolnospozywczy:)) natomiast jak wyjedzie sie z campingu w strone caorle jest bardzo duzo supermaketow i tam warto robic zakupy...w kempingowych restauracjach nie bywalam i nic na ten temat nie umiempowiedziec natomiast zawsze bylo tam full ludzi czyli najgorzej chyba nie gotuja :)))

zwiedzic warto oczywiscie caorle-pamietajcie o sjeście-nam podczas 11 dniowego pobytu "udało sie " zjesc w restauracji czy fast fodzie 3 razy!!!! zazwyczaj miedzy 12-18 nie da sie nigdzie zjesc :((( przynajmniej my tak trafialismy.uwazac trezba czy nie staje sie na zakazie,najpiej znalezc parking płatny, nie sa zbyt drogie. Polecam oczywiscie Wenecje-byle nie w weekend, park wodny AQUALANDIa w Lido di Jesolo (bilet całodniowy 27 euro, od 14-18 23 euro), jezioro LAGO DI SANTA CROCE dla fanow sportow wodnych.jesli lubicie to blisko Werony jest mega lunapark GARDALANDIA (ale to ok 200 km drogi).pozdrawiam
          • Gość: turystkaaaa Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.softlab.com.pl 14.06.11, 14:19
            ahhh, niech o tym kempingu swiadczy dobrze to ze widac tam samych Włochów, Niemców,Austryjaków....
            Polaków mało, troche Czechów Słowaków Cholendrów :)))) czasem mozna pooglaadac super sportowe furki :))))
            • kriz1008 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 30.05.12, 15:33
              ...jak ja byłam to dookoła było słychać wszędzie Polaków a więc nie zgodzę się z tym że ich tam jest mało,może zależy w jakim okresie się jedzie :)
          • Gość: ania22055 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: 85.128.109.* 16.06.11, 19:04
            a czy leżaki przy basenie - na terenie kempingu są płatne?
            bo na plaży pewnie tak.
            • Gość: rege Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: 85.128.109.* 24.06.11, 08:32
              up
    • ania2205 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran 13.07.11, 16:41
      Witajcie,
      Właśnie wrócilismy z tego kempingu - byśmy tam od 1 do 11 lipca. Jeśli ktoś jest ciekaw najnowszych wieści - odpowiem :)
      • Gość: iwonka Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 10:52
        Witam, czteroosobową rodziną( dzieci 10 i 13) wybieramy się pod koniec sierpnia i jestem przerażona bo jedziemy pierwszy raz w taką podróż. Nie za bardzo znamy język czy są trudności z dogadaniem się i czy kaucja wynosi 100 czy 150 euro bo mi napisali że 100? My mamy zakwaterowanie w namiocie. Czy w nocy jest spokój i można się nieco wyspać? I jak wygląda z leżakami przy basenie- dostępność, cena? Będe wdzięczna za wszelkie informacje.
        • Gość: ania220555 Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: 85.128.109.* 22.07.11, 14:12
          Witam,

jeđli chodzi o kaucje to wznosi ona 100 euro, jest tez opcja bez płacenia - ktorą my wybralismy, czyli można podac swoje dane oraz nr karty bankowej z ktorej w razie czego moga sobie potrącić tak jak z kaucji, przy wyjedzie jest niszczona ta kartka w naszej obecności.

Lezaki na basenach są bezplatne - platne sa te nad morzem.

My mielismy namiot kolo dyskoteki i tak do polnocy bylo glosno, jesli namiot bezdzie z dala - napewno mozna sie wyspac do woli.
      • Gość: iwonka Re: Włochy-PortoSantaMargherita kemping -San Fran IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 11:03
        witam, ja zapytaniem czy po drogach ekspresowych można się poruszać swobodnie i czy są darmowe, chcemy jechać do werony i padwy i troche zaoszczędzić na autostradach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka