Gość: mitiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 12:59 czy moze ktos polecic w tej miejscowosci nocleg w rozsadnej cenie? np kamping? dosc blisko morza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: RIMINI - pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 14:35 www.hostelsclub.com/province-pl-163.html www.nocowanie.pl/wlochy/noclegi/rimini/ www.centraleuropetravel.com/pl/wlochy/noclegi/1-rimini/ i wiele innych, tylko trzeba chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitiska Re: RIMINI - pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 18:56 kazdy glupi potrafi korzystac z wyszukiwarki. mi chodzi raczej czy ktos byl i osobiscie moze polecic jakies noclegi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki4ever Re: RIMINI - pomozcie 29.06.10, 17:16 witam mam podobny problem też jadę do Rimini 09.07 i szukałem kempingu nie bardzo jest w czym wybierać wybrałem 2 kemping www.campingitaliarimini.it/ i www.campingmaximum.com/ troszkę pytałem na forum o te kempingi i ostatecznie wybrałem kemping Italia coś mi sie wydaje że jest na nim spokojniej niż na kempingu Maximum wybór należy do Ciebie gdybyś dowiedziała się coś ciekawego napisz kiki4ever@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś