Dodaj do ulubionych

Hotel w Mediolanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:39
Czy mam szansę na hotel w centrum w cenie ok. 20-25E od osoby za dwójkę?
Macie jakieś doświadczenia w tej materii?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacektoyota Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:58
      Raczej nierealne
      • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:08
        To jakie są realia? W styczniu widziałem takie ceny.
        • Gość: gość Re: Hotel w Mediolanie IP: 157.25.152.* 02.05.05, 18:14
          a gdzie widziałeś takie ceny? bo hotelu w centrum mediolanu za 20, 30 euro
          raczej nie znajdziesz, chyba że na obrzeżach lub w jakiejś dzielnicy
          studenckiej jakiś pensjonat....
          możesz podać źródło? choć mam wrażenie że to jakiś przewodnik...
          • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:02
            Nawet jak ci podam źródło to teraz jest nieaktualne bo ceny wyższe. Na last
            minut dwójka za 50-60 E dzień. Teraz są tam ceny od 75. Zadałem pytanie i nikt
            nie odpowiada tylko wszyscy chcą coś odemnie, chyba idę doma ;)
            • Gość: jacektoyota Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:14
              Jak to nikt nie odpowiada? Przeciez odpowiedzialem, chyba konkretnie?
              • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:39
                Ok, przeczytałem swoje pytanie i twoją odpowiedź, odpowiedź była taka jak
                pytanie, mało konkretna. Więc spróbuję dokładniej: jakie są realia? Na co mogę
                liczyć.
            • Gość: gość Re: Hotel w Mediolanie IP: 157.25.152.* 02.05.05, 19:32
              no to jak znasz aktualne i realne ceny to po co o nie tu pytasz?
              • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:41
                Też czuję że się nie zrozumieliśmy, te 20-25 E to było od osoby czyli za 50
                pokój. Czy w obecnej porze roku to już nierealne?
                • Gość: gość Re: Hotel w Mediolanie IP: 157.25.152.* 02.05.05, 20:04
                  według mnie nierealne, jeśli chcesz przebywać w centrum mediolanu.i tu nie
                  chodzi o to że ceny wzrastają w okresie wakacyjnym. mediolan to miasto
                  biznesmenów, lub bogatych turystów co chcą zrobić zakupy na pasażu znanych
                  projektantów. i dla takiej klienteli są hotele w centrum mediolanu. dlatego na
                  twoim miejscu zainteresowałabym się spaniem trochę dalej.pensjonaty w różnych
                  dzielnicach się znajdą a z komunikacją miejską nie ma problemu i szybko
                  dojechałbyś do centrum.
                  • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:14
                    Bardzo jestem nieprecyzyjny i mam za swoje, dla mnie centrum to obręb
                    komunikacji miejskiej, ale już bez dojazdu autobusami i kolejką podmiejską ;)
    • Gość: marghe_72 Re: Hotel w Mediolanie IP: *.acn.waw.pl 02.05.05, 20:53
      50 euro w Mediolanie to i wg mnie nierealne
      zwłaszcza w centrum

wpisałam w googla "Milano hotel 50 euro", sam zerknij
      www.hotelcristallomilan.com/italiano/cheap_hotel.htm
      www.traveleurope.it/rates.php?id=409&lingua=ita
      tu reszta
      www.google.it/search?hl=it&q=milano+hotel+50+euro+&meta=
      a tu masz stronkę z hotelami w Mediolanie,
      www.alberghi-milano.info.ms/
      • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:15
        Dziękuję za pomoc, choć niestety nie nastraja optymistycznie.
    • marcomarek Re: Hotel w Mediolanie 02.05.05, 21:53
      czesc piotr, , powiec kiedy bedzies a, czy moze jestes studentem?
      bardzo tes nalezy o kiedy bedzies
      • Gość: PIotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:14
        Studentem już niestety nie.. a termin to koniec maja.
        • marcomarek Re: Hotel w Mediolanie 02.05.05, 22:31
          czesc piotr znalazlem t hotel jet w centrum

www.alberghi-milano.hotel22marzo.com/
          to jest 2*
          • marcomarek Re: Hotel w Mediolanie 02.05.05, 23:05
            www.domusresidence.com
          • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:54
            Hotel bardzo fajny ale w moim terminie nie ma już miejsc. Dzięki.
            • vojager29 Re: Hotel w Mediolanie 03.05.05, 09:39
              www.bookings.it/city/it/milan.de.html?aid=301584;label=Mailand-de
              www.expedia.de//daily/Hotels/default.asp?wiz=hotels_weltweit&rfrr=-7221&fNoUpUnder=1

szukaj
              • marciaaa Re: Hotel w Mediolanie 03.05.05, 10:22
                50 euro za dwojke w mediolanie? jasne ze realne!
                patrz na hotele przy stazione cenrale.. jest duzo malych hotelikow oddalonych o
                jakies 200 metrow gdzie spokojnie znajdziesz pokoj za 50 euro!
                takie same ceny w jednogwiazdowych hotelikach przy via dei mille!
                niestety nie mam przy sobie telefonow ale poszukaj w necie czy znajdziesz cos o
                nich! powodzenia!
                • vojager29 Re: Hotel w Mediolanie 03.05.05, 11:21
                  de.hotels.com/index.jsp;jsid=gfFpqkutv124
                  www.hostelspoint.com/res/trans.php?aff_ID=59&aff_lng=DE&country=98&citta=Milan&giorno=20&mese=5&anno=2005¬ti=2&x
                  =52&y=15
                  • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:39
                    Merci wszystkim. Szukam... z wami łatwiej.
                    • marcomarek Re: Hotel w Mediolanie 03.05.05, 20:35
                      piotr czy hotel musi byc w centrum czy blisko metro jest ok?
                      • marcomarek Re: Hotel w Mediolanie 03.05.05, 20:37
                        www.milanoinfotourist.com
                        • Gość: Piotr Re: Hotel w Mediolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:57
                          Blisko metra jest bardzo ok.
                          • marcomarek Re: Hotel w Mediolanie 05.05.05, 09:30
                            Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Blisko metra jest bardzo ok.

www.hotelveronamilan.com/
                            milan.hotelsfinder.com/ i pozni hotel 1 gwiazda (stella)

www.olinda.org -----> ostello olinda double room za 30 euro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka