Gość: Agnieszk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:28 Czesc, Czy ktos zna moze sposób by jak najtaniej dostac sie do florencji? moze jakis przejazd laczony. Wiem, ze najlatwiej jest autokarem, ale nie najtaniej. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: Florencja - jak dojechać? IP: *.tele2.pl 11.06.02, 16:08 Ja zawsze jezdzilam autokarem, a dokladnie linia Eurolines. Cena biletu w dwie strony dla studenta (z 10% znizka) to 540zl, to chyba nie jest tak zle. Poza tym co czwarty bilet ma sie za 50% (to bedzie moj nastepny;). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Florencja - jak dojechać? IP: 212.244.182.* 21.06.02, 14:38 Gość portalu: Agnieszk napisał(a): > Czesc, > Czy ktos zna moze sposób by jak najtaniej dostac sie do florencji? moze jakis > przejazd laczony. Wiem, ze najlatwiej jest autokarem, ale nie najtaniej. > Pozdrawiam, > A. autostopem i bynajmniej nie jest to zart, taka podroz wymaga jedynie dobrego planowania, wytrzymalosci na trudy podrozy, silnej woli no i troche czasu.jezeli brakuje ci jednego z powyzszcyh to mozesz zrezygnowac. Jezeli jednak zdecydujesz sie to proponuje udac sie do CIeszyna na przejscie graniczne (nie to w miescie, tylko tranzytowe) i tam szukac kogos do AUstrii, nastepnie przez VIllach do Włoch. W samych Wloszech z autostopem jest juz duzo gorzej, wiec musisz rozwazyc czy to bedzie nadal twoj podstawowy srodek komunikacji. Zycze powodzenia. PS: jezeli jestes samotna dziewczyna to oczywiscei odradzam (dla Towjego bezpieczenstwa) ,ale juz para dziewczyn ma w zasadzie sukces zapewniony. W zestawie "dziewczyna + chlopak " tez biora dosyc chetnie. Oczywiscie koniecznie spiwor, na wypade gdyby trzbe bylo spac gdzies na parkingu przy autostradzie. Odpowiedz Link Zgłoś