Dodaj do ulubionych

Florencja - jak dojechać?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:28
Czesc,
Czy ktos zna moze sposób by jak najtaniej dostac sie do florencji? moze jakis
przejazd laczony. Wiem, ze najlatwiej jest autokarem, ale nie najtaniej.
Pozdrawiam,
A.
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: Florencja - jak dojechać? IP: *.tele2.pl 11.06.02, 16:08
      Ja zawsze jezdzilam autokarem, a dokladnie linia Eurolines. Cena biletu w dwie
      strony dla studenta (z 10% znizka) to 540zl, to chyba nie jest tak zle. Poza
      tym co czwarty bilet ma sie za 50% (to bedzie moj nastepny;). Pozdrawiam.
    • Gość: greg Re: Florencja - jak dojechać? IP: 212.244.182.* 21.06.02, 14:38
      Gość portalu: Agnieszk napisał(a):

> Czesc,
      > Czy ktos zna moze sposób by jak najtaniej dostac sie do florencji? moze jakis
      > przejazd laczony. Wiem, ze najlatwiej jest autokarem, ale nie najtaniej.
      > Pozdrawiam,
      > A.

autostopem
      i bynajmniej nie jest to zart, taka podroz wymaga jedynie dobrego planowania,
      wytrzymalosci na trudy podrozy, silnej woli no i troche czasu.jezeli brakuje ci
      jednego z powyzszcyh to mozesz zrezygnowac. Jezeli jednak zdecydujesz sie to
      proponuje udac sie do CIeszyna na przejscie graniczne (nie to w miescie, tylko
      tranzytowe) i tam szukac kogos do AUstrii, nastepnie przez VIllach do Włoch.
      W samych Wloszech z autostopem jest juz duzo gorzej, wiec musisz rozwazyc czy to
      bedzie nadal twoj podstawowy srodek komunikacji. Zycze powodzenia.
      PS: jezeli jestes samotna dziewczyna to oczywiscei odradzam (dla Towjego
      bezpieczenstwa) ,ale juz para dziewczyn ma w zasadzie sukces zapewniony. W
      zestawie "dziewczyna + chlopak " tez biora dosyc chetnie. Oczywiscie koniecznie
      spiwor, na wypade gdyby trzbe bylo spac gdzies na parkingu przy autostradzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka