Dodaj do ulubionych

Rzym - szukam hotelu/hostelu

12.07.06, 15:19
Cześć
Szukam hotelu bądź hostelu (jednak hotel byłby lepszy)w Rzymie. Najlepiej w
okolicach dworca Terminii. Jeżeli chodzi o cenę to za dwie osoby, za siedem
nocy mógłbym zapłacić około 2 tys. zł. (nie więcej). Czekam na odpowiedzi
podparte głównie doświadczeniem :-). Bardzo mi zależy na waszych
odpowiedziach.
P.S. termin: (przełom sierpnia i września)
Obserwuj wątek
    • ewa553 Re: Rzym - szukam hotelu/hostelu 12.07.06, 18:20
      Poszukaj tutaj na forum. Temat byl wielokrotnie podawany, jest mnostwo adresow
      i o ile pamietam, wlasnie glownie z doswiadczenia i glownie w okolicach
      Stazione Termini.
    • Gość: B.Sciarrillo Re: Rzym - szukam hotelu/hostelu IP: *.18-87-r.retail.telecomitalia.it 13.07.06, 21:56
      prosze zglosic sie do wloskiego biura CORTINA TRAVEL w Warszawie telefon
      022/6268269-70-71
    • Gość: deis ostello 11 euro lozko ,basen nazwa RIENZI IP: *.3.15.vie.surfer.at 16.07.06, 23:41
      schronisko Rienzi 11 euro za lozko dwuosobowe pomieszczenia odgrodzone sciankami , basen , taras na ktorym mozna zjesc sniadanie , kolacje , o 12 trzeba wyjsc i dopiero o 18 powrocic . Proste wrunki ale najtansze noclegi . Trzeba google.pl wejsc a potem napisac Ostello i szukac Rienzi
      • fiori1 via paolo renzi 55 i basen w ogrodzie 11 euro 18.07.06, 15:16
        11 euro za lozko dwuosobowe pomieszczenia oddzielone sciankami , taras w ktorym sie je , basen w ogrodzie z drzewem cytrynowym troche zaniedbane miejsce ale upaly tak straszne ze wystarczy tak tani nocleg , lepiej wydac pieniadze na cos lepszego .
        • Gość: Misia Re: via paolo renzi 55 i basen w ogrodzie 11 eu IP: *.chello.pl 18.08.06, 20:27
          Bardzo by mi odpowiadało to schronisko- niestety nie moge znalezc na googlach-
          -czy mozesz podac adres ? Dziękuję .
      • Gość: ervinn Re: ostello 11 euro lozko ,basen nazwa RIENZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:04
        a może ktoś zna nawet jakiś nieco droższy (do 20 euro) ale porzadniejszy hostel
        w Rzymie? :)
        • Gość: Gośka Re: ostello 11 euro lozko ,basen nazwa RIENZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:49
          Polecam stronę www.hostelsclub.com, tam znalazłam hostel w cenie 45 euro
          za pokój 2 - osobowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka