dagmarpatrasova 05.02.08, 21:34 Pytanie z serii jak: jak dojechać najłatwiej, najszybciej i w miarę tanio z lotniska Treviso w Wenecji do Werony? Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brus Re: Wenecja<->Werona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 01:38 Liniami Air Italy z W-wy:) Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: Wenecja<->Werona 06.02.08, 10:45 Witaj, Wydaje mi sie ze nie ma bezpośredniego połączenia. Ja z lotniska pojechałabym do stacji PKP Treviso. Z Treviso do Mestre jeżdzą pociągi regionalne. Z mestre do Werony IC, EC i inne. Koszt ok. 14 Euro. Można ewentualnie podjechać autobusem jeżdzącym do Wenecji (ma przystanek na dworcu w Mestre) koszt autobusu 5 Euro Stronka z rozkładem pociągów www.trenitalia.com/en/index.html Komunikacja we Włoszech jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarpatrasova Re: Wenecja<->Werona IP: *.centertel.pl 06.02.08, 15:16 o, dzięki, bardzo dziękuję. Wiem, że komunikacja jest super, w grudniu jeździłam z Rzymu do Nettuno kolejką, podróż trwała 1,5h, bo to na wybrzeżu, ale spoko było:) Odpowiedz Link Zgłoś