Gość: tiliam IP: 83.238.13.* 26.05.08, 11:55 Jedziemy autem w lipcu na tydzień do bibione. Polećcie proszę jakiś tanie nocleg - apartament - własne wyżywnienie DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daguniaaa Re: Bibione-poleccie apartament dla 2 osób 17.06.08, 09:31 Ja byłam w zeszłym roku w Rezydencji Castello z biurem TUI, ostatnie 2 tygodnie sierpnia i to było najtańsze co znalazłam. W części Bibione, która nazywa się Lido del Sole. Byłam bardzo zadowolona. Apartament przyjemny, do morza blisko, spory balkon, a z drugiej strony dość spokojnie i cicho. Trochę na uboczu w stosunku do centrum, ale spacerkiem można było dojść i nie narzekałam. W ośrodku basenik (zresztą to akurat częste przy apartamentach), ogólnie mi się podobało. Budynek był odnowiony, trochę blokowy, ale spoko. Tu możecie sprawdzić cenę na obecny sezon. www.tui.pl/strony/116334.php W agencji odbierając klucze można wykupić dodatkowo serwis plażowy, bo nie ma go w cenie apartamentu, ale są też takie bezpłatne pasy między sektorami, gdzie można się rozbić z własnym parasolem. Ja akurat z tego korzystałam, bo miałam malucha, który ciągle siedział w wodzie, a parasol można było dostać dość daleko od morza, ale to kwestia gustu. Jakbym była bez dzieciaków pewnie wykupiłabym serwis. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś