Gość: blondi-live IP: *.jasman.pl 19.02.09, 20:34 Hej,pomóżcie! Znacie jakies tanie noclegi w salerno?Najlepiej niedaleko piazza concordia..dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zajczik Re: nocleg w salerno IP: *.ip.fastwebnet.it 20.02.09, 14:57 w salerno najtansza opacja noclegu (poza hospitality club) jest schronisko mlodziezowe www.ostellodisalerno.it/web/home.html bylam tam na nowy rok, warunki jak w przyzwoitym schronisku, sa tez pokoje dwu, trzy osobowe. ogolnie warunki nie powalaja, ale za ta cene naprawde jest ok. schronisko jest otwarte cala dobe, niestety sniadania kiepskie. od piazza concordia ok. 10-15 minut piechotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi-live Re: nocleg w salerno IP: *.jasman.pl 20.02.09, 15:34 Dzięki wielkie.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nocleg w salerno IP: *.jasman.pl 24.02.09, 20:27 Przeczytałam na ich stronie,że trzeba być członkiem karty schronisk młodzieżowych żeby zarezerwować tam nocleg,a ja takiej nie posiadam.Co wię mi radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś