martolka 13.07.04, 12:01 idziesz na ten koncert? Jeżeli tak to skąd masz bilety? Bo w Empiku nie było i powiedzieli, że najlepiej kupić przed koncertem już w Fabryce Trzciny. I w ogóle jak tam jest w tej Fabryce? :-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jack9 Re: Explosions in the Sky - JACK ????? 13.07.04, 12:06 Idę - bilety zarezerwowałem mailem, mam je odbrać przed koncertem. A jak jest w Fabryce to nie wiem ale patrząc a zdjęcia budynku z zewnątrz to sie boje, a patrząc na zdjęcia wnetrz dziawię sie ...;) Odpowiedz Link
martolka Re: Explosions in the Sky - JACK ????? 13.07.04, 12:30 ok, znalazłam namiary kontaktowe, ale zdjęć nie - a co? Grozi zawaleniem? :-) Odpowiedz Link
jack9 Re: Explosions in the Sky - JACK ????? 13.07.04, 12:46 martolka napisała: > ok, znalazłam namiary kontaktowe, ale zdjęć nie - a co? Grozi zawaleniem? :-) www.fabrykatrzciny.pl Szmulki...budynek z 1916 roku, pierwotnie mieszczący fabrykę marmolady... brzmi to ciekawie... Odpowiedz Link
martolka Re: Explosions in the Sky - JACK ????? 13.07.04, 12:53 "wyjątkowy, niepowtarzalny klimat i magiczna aura roztaczająca się wśród kompleksu zabudowań starej fabryki" wygląda tak magicznie obskurnie, że aż zachęcająco :-)) Odpowiedz Link