d84 15.11.04, 16:50 Sorry za taki temat, ale nurtuje mnie to od paru tygodni i nie mogłem się powstrzymać Nigdzie nie można kupić Dni Wiatru Ścianki, czyżby Sissy Records padło a ja jeden o tym nie wiem ? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Sissy Rec/Ścianka 15.11.04, 17:00 Sprawdzę jutro w Gdańsku. Mnie się wydaje, że nie ma z tym problemu. Odpowiedz Link
jack9 Re: Sissy Rec/Ścianka 15.11.04, 17:04 Sissy działa, a Dni Wiatru widziałem dziś w Saturnie Odpowiedz Link
nemrrod Re: Sissy Rec/Ścianka 15.11.04, 17:06 Heh, to ciekawe... Pamiętam okres, gdy ukazała się ta płyta. Byłem w jakimś hipermarkecie i zobaczyłem CAŁĄ półkę zastawioną egzemplarzami "Dni wiatru". Po prostu promowano tę płytę jak jakąś popową produkcję. Śmieszne, zważywszy na fakt jaką muzykę zawiera ta płyta. Podejrzewam, że sprzedano najwyżej kilka sztuka z tych kilkuset wystawionych... Btw, pewnie potem sprzedawano to po 9,99 :-) I może dlatego nie ma? Klienci Tesco wykupili cały nakład :D Odpowiedz Link
aimarek Re: Sissy Rec/Ścianka 15.11.04, 18:47 nemrrod napisał: > Btw, pewnie potem sprzedawano to po 9,99 :-) I może dlatego nie ma? Klienci > Tesco wykupili cały nakład :D Fajnie by było. Już widzę te obrazki: sierpniowe popołudnie, słonko dogrzewa, z otwartych okien polskich domostw dobiega charakterystyczne "Piotrek mówi...". Odpowiedz Link
d84 Re: Sissy Rec/Ścianka 15.11.04, 21:56 Widzę, że jednak nie jest z tym tak źle :) Po prostu zmartwiło mnie, że nie widuję tego ani w Empiku, ani w MM ani w żadnym innym sklepie muzycznym już od bardzo dawna. A do tego nie mają tego albumu ani na fan.pl ani na stereo.pl No cóż, pewnie po prostu u nas na południu mają takie cienkie zaopatrzenie ;) Odpowiedz Link