Dodaj do ulubionych

stop ashlee simpson

26.01.05, 19:59
czyli czego to ludzie nie wymysla.. :)))

www.petitiononline.com/StopAsh/petition.html
Obserwuj wątek
    • grimsrund Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 01:06
      Ja bym przy okazji zatrzymał też Jessikę S. :))

Ale od Simpsonów ze Springfield wara!! :)
      • dziewczyna_mickiewicza Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 08:38
        jessica przynajmniej cos tam zaspiewa od czasu do czasu na zywo (calkiem
        czysto, heh)... jej siostrzyczka za to rozmija sie z playbackiem, krzyczy i
        wydusza z siebie wlasne teksty piosenek, przy czym na dodatek robi bledy bo
        tekstow owych nie zna... jest rewelacyjna:))))) po necie gdzies krazy kopia jej
        wystepu w saturday night live czy gdzies w czyms podobnym... czegos tak
        strasznego dawno nie widzialam:))))
        • pagaj_75 Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 09:29
          Ja nawet do tej pory nie miałem pojęcia o istnieniu owej panny. Tak dobrze było
          żyć w błogiej nieświadomości, a teraz? Nie lubię Was ;))
          • dziewczyna_mickiewicza Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 09:40
            jak to mozliwe ze jeszcze nie slyszales/widziales tej skrzeczaly??? :))) ubaw
            po pachy, naprawde:) nie myslalam, ze mozna >nie umiec< "spiewac" z
            playbacku:)))
            • pagaj_75 Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 09:47
              dziewczyna_mickiewicza napisała:

> jak to mozliwe ze jeszcze nie slyszales/widziales tej skrzeczaly??? :)))

to proste. nie słucham komercyjnych rozgłośni radiowych. nie oglądam emtiwi i
              wiwy. w ogóle jakiś odcięty od Wielkiego Świata jestem. no to i nic nie
              wiedziałem. :)

a że z plejbeku śpiewać też trzeba umieć to pokazał już dawno przykład
              niejakiego Enryczę Pleksiglasa ;)
              • dziewczyna_mickiewicza Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 09:51
                > to proste. nie słucham komercyjnych rozgłośni radiowych. nie oglądam emtiwi i
                > wiwy. w ogóle jakiś odcięty od Wielkiego Świata jestem. no to i nic nie
                > wiedziałem. :)

no widzisz, ja niby tez, a wystarczylo posiedziec troche na rajanowym forum i
                juz jestem w temacie bez wlaczania telewizora:)

> a że z plejbeku śpiewać też trzeba umieć to pokazał już dawno przykład
                > niejakiego Enryczę Pleksiglasa ;)

hehehe strasznie mi sie ten "enrycze pleksiglas" podoba:)
                • grimsrund Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 11:28
                  Nie śmiejta się z chłopaka, to męczennik prawdziwy, z miłości do Kurnikowej
                  zoperował sobie firmowego pieprzyka, Kurnikowa puści go w trąbę, a pieprzyk nie
                  wróci :((
              • roar Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 13:11
                > a że z plejbeku śpiewać też trzeba umieć to pokazał już dawno przykład
                > niejakiego Enryczę Pleksiglasa ;)

A ja się muszę przyznać, że mi się akurat strasznie podobało tamto nagranie... Ileż w tym było mocy, emocji, energii...! To był prawdziwy rock'n'roll, a nie ten miałki, wyrachowany pop, co w tym czasie na play-backu leciał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka