dziewczyna_mickiewicza 26.01.05, 19:59 czyli czego to ludzie nie wymysla.. :))) www.petitiononline.com/StopAsh/petition.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 01:06 Ja bym przy okazji zatrzymał też Jessikę S. :)) Ale od Simpsonów ze Springfield wara!! :) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 08:38 jessica przynajmniej cos tam zaspiewa od czasu do czasu na zywo (calkiem czysto, heh)... jej siostrzyczka za to rozmija sie z playbackiem, krzyczy i wydusza z siebie wlasne teksty piosenek, przy czym na dodatek robi bledy bo tekstow owych nie zna... jest rewelacyjna:))))) po necie gdzies krazy kopia jej wystepu w saturday night live czy gdzies w czyms podobnym... czegos tak strasznego dawno nie widzialam:)))) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 09:29 Ja nawet do tej pory nie miałem pojęcia o istnieniu owej panny. Tak dobrze było żyć w błogiej nieświadomości, a teraz? Nie lubię Was ;)) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 09:40 jak to mozliwe ze jeszcze nie slyszales/widziales tej skrzeczaly??? :))) ubaw po pachy, naprawde:) nie myslalam, ze mozna >nie umiec< "spiewac" z playbacku:))) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 09:47 dziewczyna_mickiewicza napisała: > jak to mozliwe ze jeszcze nie slyszales/widziales tej skrzeczaly??? :))) to proste. nie słucham komercyjnych rozgłośni radiowych. nie oglądam emtiwi i wiwy. w ogóle jakiś odcięty od Wielkiego Świata jestem. no to i nic nie wiedziałem. :) a że z plejbeku śpiewać też trzeba umieć to pokazał już dawno przykład niejakiego Enryczę Pleksiglasa ;) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 09:51 > to proste. nie słucham komercyjnych rozgłośni radiowych. nie oglądam emtiwi i > wiwy. w ogóle jakiś odcięty od Wielkiego Świata jestem. no to i nic nie > wiedziałem. :) no widzisz, ja niby tez, a wystarczylo posiedziec troche na rajanowym forum i juz jestem w temacie bez wlaczania telewizora:) > a że z plejbeku śpiewać też trzeba umieć to pokazał już dawno przykład > niejakiego Enryczę Pleksiglasa ;) hehehe strasznie mi sie ten "enrycze pleksiglas" podoba:) Odpowiedz Link
grimsrund Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 11:28 Nie śmiejta się z chłopaka, to męczennik prawdziwy, z miłości do Kurnikowej zoperował sobie firmowego pieprzyka, Kurnikowa puści go w trąbę, a pieprzyk nie wróci :(( Odpowiedz Link
roar Re: stop ashlee simpson 27.01.05, 13:11 > a że z plejbeku śpiewać też trzeba umieć to pokazał już dawno przykład > niejakiego Enryczę Pleksiglasa ;) A ja się muszę przyznać, że mi się akurat strasznie podobało tamto nagranie... Ileż w tym było mocy, emocji, energii...! To był prawdziwy rock'n'roll, a nie ten miałki, wyrachowany pop, co w tym czasie na play-backu leciał. Odpowiedz Link