aimarek 26.05.05, 15:50 Zawsze mnie ciekawiło, które miasta są najsilniej reprezentowane na Forum, no i czy są tu jacyś ludzie z moich okolic. Wpisujcie więc skąd kto jest :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pytajnick Re: wątek geograficzny 26.05.05, 16:54 Zamieszkały (studia): Warszawa Wyrósł (do 19 r. życia): Myślenice (30 km na płd od Krakowa) Przyszły stały dom (powstaje): Krościenko n/Dunajcem (Pieniny, koło Szczawnicy) Zawsze mam problem z tym pytaniem, bo ostatnimi czasy sam nie wiem "skąd jestem". Czuję się Myśleniczaninem, ale mieszkam w Warszawie, a rodzinę mam w Krościenku i tam jeżdżę :) Odpowiedz Link
jack9 Re: Montreal [n/t] 26.05.05, 21:28 jarecki!!!!!!!!!! o cholera ... to miasto Godspeed You Black Emperor i Silver mt Zoin i wytwórni Constalation ciekaw jestem czy w Kanadzie sa w jakiś sposób znani czy choć odrobinę popularni? Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Montreal [n/t] 26.05.05, 22:22 jack9 napisał: > jarecki!!!!!!!!!! > o cholera ... > to miasto Godspeed You Black Emperor i Silver mt Zoin i wytwórni Constalation > ciekaw jestem czy w Kanadzie sa w jakiś sposób znani czy choć odrobinę > popularni? Godspeed jest troche bardziej popularny od Silver mt Zion, oba jednak uchodza za dosc awangardowe i nie sprzedaja za duzo plyt. Za to na fali popularnosci plyna inni Montrealczycy : Arcade Fire. pozdr. Odpowiedz Link
mameluch Olsztyn 26.05.05, 22:15 > chciałbym żeby był to Olsztyn Boszzzz, a to dlaczego?:) no ja jestem chyba jak na razie skromna polowa olsztynskiej reprezentacji forumowej, ale zapraszamy z otwartymi lapami:) aha, za kilka lat planuje radykalne przesuniecie w kierunku poludniowo-zachodnim, okolice Wroclawia-Walbrzycha, dokladnie jeszcze niesprecyzowane, ale miejsce akurat w tym przesunieciu jeste najmniej wazne:) Odpowiedz Link
ethan26 Re: Olsztyn 27.05.05, 09:16 gdyż: a/ żurawie, wiadukty to piękne miejsca b/ mieszka tam moje kochanie... Odpowiedz Link
mameluch Re: Olsztyn 27.05.05, 09:49 ethan26 napisał: > gdyż: > a/ żurawie, wiadukty to piękne miejsca te takie w centrum kolejowe? rzeczywiscie piknie tam, na gorce obok jest moje byle LO:) > b/ mieszka tam moje kochanie... patrz moje plany migracji na poludnie:) ze tez my musimy sie do kobit przystosowywac;) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: wątek geograficzny 26.05.05, 19:23 obecnie: Warszafka wcześniej: Szczecin jeszcze wcześniej: Stargard Szczeciński (no i tam najdłużej byłem jak na razie ;)) Odpowiedz Link
mmakowski Re: wątek geograficzny 26.05.05, 19:34 Oryginalnie: Warszawa Obecnie: Londyn Odpowiedz Link
digsa Re: Rybnik 27.05.05, 01:28 Tak, jestem dumna. Tak, tam urodził się Jerzy Dudek :) Odpowiedz Link
luukasz4 Re: 27.05.05, 07:56 do 24 roku zycia Kraków, obecnie przejściowo Getynga, a potem?? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sopot/Gdańsk/Hamburg... 27.05.05, 10:25 ...w kolejności: urodzony, zamieszkały do 1980, zamieszkały obecnie Odpowiedz Link
julella Re: wątek geograficzny 27.05.05, 11:12 Witam Miło mi dołączyć do tak fajnego forum. Nazywam się Julka, i jestem z Żyrardowa. Lubię różną muzykę, staram się słuchać wszystkiego po trochu. A co lubię najbardziej to wyjdzie jak będę pisała w innych wątkach. To moja pierwsza przygoda z forum wogóle, to proszę o wyrozumiałość. Paps Odpowiedz Link