jack9 04.09.05, 18:47 www.egospodarka.pl/10860,ORANGE-zaprasza-na-koncert-Stinga,1,51,1.html puszcze dziś sms - zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Sting in Orange 04.09.05, 19:09 Też byłem kiedyś na Stingu, ale nic nie widziałem i nie słyszałem (chyba - to dawno temu było :)) ) Swoją drogą kolejna wielkokorporacyjna kpina z udziałem byłego bojownika o to i owo, a właściwie o wszystko... Ale pierwsze płyty miał fajne, do dziś je lubię :)) Odpowiedz Link
tomash8 Re: Sting in Orange 04.09.05, 19:16 To jest... śmieszne. I mniejsza o to czy koncert będzie udany czy nie, ale nie sądziłem że nawet taka gwiazda zagra na festynie za odpowiednią sumkę:( nie wyśle smsa (choć mogę :) ) bo Stinga solo tak czy siak nie trawie... Odpowiedz Link
jack9 Re: Sting in Orange 04.09.05, 20:11 Nie takie gwiazdy grają na festynach za odpowiednia sumkę ( a co za darmo mają grać ?) Myslovitz za jakiś czas - Wola Park - rocznica otwarcia centrum handlowego Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Sting in Orange 04.09.05, 21:03 Jej, ale fajnie ! Koniecznie muszę wysłać. Odpowiedz Link