09.02.07, 22:14

Czyli kolejny wątek o nieznanym zajebistym zespole, który pozostanie nieznany,
bo wszystcy oleją ten wątek na własne nieszczęście <palacz>

Tylko posłuchajcie dwóch kawałków z nowej płyty:

tnij.com/Mm5
tnij.com/Ddt
i jak mi ktoś powie że niedobre to oficjalnie zamorduję.
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Cortez 10.02.07, 00:00
      Jak wątek ma być olany, to mój wpis i tak mu nie zaszkodzi. Całkiem dobre to
      jest tak na pierwszy obsłuch, ale żeby zaraz zajebiste? Troszkę za mało odcina
      się spośród całej masy obecnie grających kapel rockowych na to określenie moim
      zdaniem.
      • janek0 Re: Cortez 10.02.07, 13:12

humbak napisał:

> Jak wątek ma być olany, to mój wpis i tak mu nie zaszkodzi. Całkiem dobre to
        > jest tak na pierwszy obsłuch, ale żeby zaraz zajebiste? Troszkę za mało odcina
        > się spośród całej masy obecnie grających kapel rockowych na to określenie moim
        > zdaniem.

czyżbym wyczuwał w twojej wypowiedzi rozczarowanie że nie chodzi o spodziewanego
        corteza ? :]

pewnie że nie oryginalne, ale nie wszystko co zajebiste jest oryginalne i nie
        wszystko co oryginalne jest zajebiste.
        • humbak Re: Cortez 10.02.07, 13:47
          > czyżbym wyczuwał w twojej wypowiedzi rozczarowanie że nie chodzi o spodziewaneg
          > o
          > corteza ? :]

Bynajmniej. Nie spodziewałem się niczego konkretnego.

> pewnie że nie oryginalne, ale nie wszystko co zajebiste jest oryginalne i nie
          > wszystko co oryginalne jest zajebiste.

Pełna zgoda. Jakoś jednak nie przemawia to do mnie do końca. Za mało się dzieje
          na gitarze. Tyle że to jest wrażenie po dwóch kawałkach. Po sprawdzeniu
          pozostałych ze stronki wrażenie jest lepsze, mimo że to zasadniczo nie moja
          bajka. Solidna rzecz zdecydowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka