ilhan 21.04.08, 14:55 W najbliższy piątek 25.04. w Jadłodajni Filozoficznej w Warszawie Na liście płac: AM Radio, Bartek Czarkowski (Ctrl Alt, Radio Bis), Die Tanzmusik. Do zo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinlet Re: 5. urodziny Screenagers.pl 22.04.08, 13:29 Wszystkiego najlepszego. Hajpujcie dalej fajne bendy i songłrajterów i zamieszczajcie fajne recki. Odpowiedz Link
cze67 Re: 5. urodziny Screenagers.pl 22.04.08, 14:27 Szacunek dla koleżanek i kolegów za ich naprawdę niezłą robotę. Podszyty, nie ukrywam, zazdrością, że WAM się powiększa a NAM tutaj spada:-( Odpowiedz Link
braineater Re: 5. urodziny Screenagers.pl 22.04.08, 15:01 Bo tu nie ma obrazków :( P:) Odpowiedz Link
carmody Re: 5. urodziny Screenagers.pl 29.04.08, 03:58 Kongrats spóźnione nieco, acz szczere. cze67 napisał: > Szacunek dla koleżanek i kolegów za ich naprawdę niezłą robotę. > Podszyty, nie ukrywam, zazdrością, że WAM się powiększa a NAM tutaj > spada:-( Czytywać foruma zacząłem jakiś czas temu. Niestety nuda i wąsko. Wąsko stylistycznie. Grzecznie. Jeden spięty kolo z Łodzi, mało kolorytu. Ale ja się sam spinam ostatnio, to może dlatego się tam nudzę. Odpowiedz Link
ilhan Re: 5. urodziny Screenagers.pl 29.04.08, 11:19 carmody napisał: > Kongrats spóźnione nieco, acz szczere. Dzięki. > Jeden spięty kolo z Łodzi LOOOL. Ogólnie wiadomo, że POLSKI ILM > inne polskie fora o muzyce. Odpowiedz Link
carmody Re: 5. urodziny Screenagers.pl 29.04.08, 11:48 ilhan napisał: > LOOOL. Ogólnie wiadomo, że POLSKI ILM > inne polskie fora o muzyce. Oł, a coś nie łapię:) Jaki POLSKI ILM?:) Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: 5. urodziny Screenagers.pl 29.04.08, 12:00 bardzo chciałem być, ale moje niemieckie poczucie obowiązku zwyciężyło. co to jest ILM? O_o Odpowiedz Link
ilhan Re: 5. urodziny Screenagers.pl 29.04.08, 12:28 glebogryzarka1 napisał: > bardzo chciałem być, ale moje niemieckie poczucie obowiązku > zwyciężyło. > co to jest ILM? O_o To da się bez tego żyć? :) www.ilxor.com/ILX/NewAnswersControllerServlet?boardid=41 "Polski ILM" padło gdzieś w wątku o "Terroromansie". Odpowiedz Link
carmody Re: 5. urodziny Screenagers.pl 29.04.08, 12:39 nadal nic nie kapuję. wracam pod dywan. Odpowiedz Link