zetka50 28.05.13, 11:33 dziś kończy 45 lat; i piekna piosenka w jej wykonaniu z Jasonem Donowanem Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella1991 Re: Kylie Minogue 28.05.13, 12:05 Rany jakie to małe,filigranowe,a śmiga jak 16-to latka.Ona jest z tych,co to się nigdy nie starzeją( choć owszem,jakowyś botox był w użyciu).Ale efekt-----bomba! Też tak chcę! Odpowiedz Link
zetka50 Re: Kylie Minogue 28.05.13, 14:06 muszę poprawić to była końcówka lat 80tych, a dokładnie 1988r Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kylie Minogue 28.05.13, 18:41 To jest moje ulubione,ukochane ,pomagało zawisnąć łzie i pisać..pisać...z tego okresu najładniejsze wierszyki mi wyszły...a jej śpiew stanowił podkład w tle Katie Melua-spider's web Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kylie Minogue 28.05.13, 18:48 Piękny śpiew, pięknej kobiety. Mnie jednak kto inny od lat wzrusza i porusza, ale to nie jest w temacie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kylie Minogue 28.05.13, 18:53 e tam.. wątki nie muszą być monotematyczne a ciekawam kto... Moje ucho skłania się do takich wykonań , bo mię to pomaga ) Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kylie Minogue 28.05.13, 19:06 Ucho się do tego skłania, bo piękne jest (nie ucho ale śpiewanie), a ja mam w sercu, w uszach i duszy Stachure, jego poruszającą poezje i muzykę do poezji napisaną, cudnie graną i śpiewaną przez SDM. Teatry dwa i te wszystkie mgły opadłe i pędzące po szynach białe lokomotywy itd. Wszystko. Znasz? Napewno znasz. Odpowiedz Link
zetka50 Re: Kylie Minogue 28.05.13, 19:15 fajna ta piosenka Tropci; pozwoliłam sobie wkleić SDM - Wędrówką życie jest człowieka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kylie Minogue 28.05.13, 19:16 Jest już za późno, nie jest za późno najpierw poznałam wiesz i nim się zauroczyłam Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kylie Minogue 28.05.13, 19:41 Dziewczyny, ja poezją Stachurskiego jestem zauroczona, chyba od zawsze. Jest chmurna, ale piękna i tak wspaniale oddaje rozterki, które nas czasami męczą. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kylie Minogue 28.05.13, 19:44 Nie STACHURSKIEGO tylko STACHURY, oczywiście Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Kylie Minogue 28.05.13, 19:56 "Dusza jest na pewno na języku rzekł jeden - co ty w uszach- - nie w oczach- -skąd w nosie - przepraszam powiedział piąty, dusza jest w złotych zębach. I wyjęli zęby. ..... Cóż dobrego zrobili ci grabarze od Stachury i gdzie w istocie jest ta dusza? Odpowiedz Link