radiox 04.11.09, 22:52 Czy działa Wam teraz kablówka UPC? Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba_ga Re: UPC 05.11.09, 07:50 Działa, ale mogą być problemy, bo: puszczane są paczki do aktualizacji firmware'u dekoderów i przygotowują się do puszczenia vod'u w okolicach warszawy. Odpowiedz Link
radiox Re: UPC 05.11.09, 11:38 No już organo-leptycznie sprawdziłem. Nie działał od 22 do 2. Dzięki z wiadomość. Odpowiedz Link
andrze.r Re: UPC 12.02.10, 14:51 Jestem ciekaw jak tam użytkownicy UPC, czy są zadowoleni z jego oferty marna oferta kanałów HD, wysoka cena za usługi chyba jedyna kablówka w Polsce w której olimpiada zimowa nie będzie w HD, Odpowiedz Link
kuba_ga Re: UPC 15.02.10, 07:45 Zależy czego szukasz. Jeśli allinone, to nie ma innej konkurencji w MMz. A, w której kablówce w Mińsku oglądasz olimpiadę w HD? andrze.r napisał: > Jestem ciekaw jak tam użytkownicy UPC, czy są zadowoleni z jego oferty marna of > erta kanałów HD, wysoka cena za usługi chyba jedyna kablówka w Polsce w której > olimpiada zimowa nie będzie w HD, Odpowiedz Link
andrze.r Re: UPC 15.02.10, 08:27 > MMz. A, w której kablówce w Mińsku oglądasz olimpiadę w HD? O ile wiem w Mińsku działa tylko UPC, a pisałem o kablówkach Polsce. Piszę o UPC bo będę zmuszony do jego zainstalowania z braku możliwośći instalacji satelity (nie ta strona strona świata drzewa). Mam wrażenie że większość ludzi oglądających telewizję nie wie co to jest HD , śmieszy mnie sytuacja kupuję ktoś wypasioną plazmę, LCD podłacza go przez zwykłe eurozłącze albo przez antenę naziemną i dziwi że gorzej odbiera niż jego stary kineskop Odpowiedz Link
kuba_ga Re: UPC 15.02.10, 09:41 andrze.r napisał: > > > > śmieszy mnie sytuacja kupuję ktoś wypasioną plazmę, LCD podłacza go przez zwykłe eurozłącze albo przez antenę naziemną i dziwi że gorzej odbiera niż jego stary kineskop ----------- Mnie czasem również... ale to zmartwienie tych co kupują. Ja z HD jestem zadowolony, choć w upecu jako w największej sieci w kraju mogłoby być więcej tych kanałów. Kampania Igrzyska w HD* * - nie dotyczy UPC Polska, jest jak najbardziej na rzeczy. Może nadawcy chcą złupić upeca jako największą sieć (i pewnie tak jest w przypadku TVP HD i TVP Sport) - np. potężnymi opłatami od łebka? Na forach mediaświat.pl i hdtv.com.pl mają o czym narzekać. Odpowiedz Link
isminaa Re: UPC 16.02.10, 10:36 Ja ma i telewizję i internet z UPC do ponad 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Żadnych kłopotów nie miałam. Odpowiedz Link