Dodaj do ulubionych

dr Andrzej Maletka

26.03.10, 16:31
Czy ktoś z Was ma może namiary na dr Andrzeja Maletkę?,pilnie potrzebuję i z
góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • aglod2 Re: dr Andrzej Maletka 26.03.10, 18:28
      forum.gazeta.pl/forum/w,20877,91933297,,Wszystko_o_dr_Maletka.html?v=2
      • icich Re: dr Andrzej Maletka 26.03.10, 18:47
        dzięki jeszcze raz
    • ab9941 Re: co sądzicie o dr Maletka 06.04.10, 18:40
      Co sądzicie o doktorze Maletka? Czy polecacie go do prowadzenia
      ciąży,czy któraś z was rodziła w Warszawie w Szpitalu w którym
      pracuje doktor? Z góry dziękuję za wszelkie opinnie.
      • aniolekdragon2 Re: co sądzicie o dr Maletka 06.04.10, 19:52
        Szczerze polecam Ci tego lekarza. Niestety zanim trafiłam do niego,
        miałam tą nieprzyjemność poznać wieeelu innych ginekologów w Mińsku
        i w Warszawie, kobiety i mężczyzn. Pan dr naprawdę przejmuje się
        pacjentami, a każdy przypadek rozpatruje indywidualnie.
        A to strona, dzięki której do niego trafiłam ( opinie innych):
        www.znanylekarz.pl/17516/andrzej-maletka/ginekolog/warszawa-minsk-mazowiecki
        • denatpl Re: co sądzicie o dr Maletka 07.04.10, 21:10
          co czlowiek to opinia wiec napisze i swoja :)
          moja zona byla u niego raz ...
          nie podwazam umiejetnosci i wiedzy fachowej bo tego nie
          zweryfikowalismy, ale ponizej to co nam sie nie spodobalo:
          - totalnie nieuprzejma pani w recepcji
          - bylismy na wizycie okolo godz 21 i nie bylismy ostatni
          dr byl wyraznie zmeczony (pracuje pewnie na etacie)
          - szybka wizyta i wrazenie ze zabieramy cenny czas
          - wygorowana cena w stosunku do jakosci
          • lui_kom Re: co sądzicie o dr Maletka 13.04.10, 09:02
            Ja mam bardzo dobre doświadczenia dotyczące tego lekarza.
            Na każde moje pytanie zawsze odpowiada dokładnie i rzeczowo, każda wizyta kończy
            się pytaniem: czy mam jeszcze jakieś pytania, wątpliwości?
            Jeśli dzieje się coś nie tak, można do niego dzwonić, odpisuje na smsy.
            Szczerze polecam!

a pani w recepcji, może i się nie uśmiech i nie zagaduje, ale nigdy jeszcze nie
            odezwała się ani nie zachowywała się niemiło wobec mnie

• korkowiec654321 Re: co sądzicie o dr Maletka 13.04.10, 23:36
              A ja pochwalę tego lekarza, moja żona zanim trafiła do niego także przewinęła
              się przez kilku lekarzy w Mińsku. Miała zagrożoną ciążę i po pierwszej wizycie
              zlecił absolutny zakaz pracy i skierowanie do szpitala bielańskiego w Warszawie.
              Potem kilku dniowy pobyt na obserwacji i wyjście do domu z miesięcznym
              zwolnieniem i zestawem leków. I tak od wizyty do wizyty-czasem nagłej z powodu
              niepokojących objawów, kilka pobytów w szpitalu. Poprowadził ciąże do samego
              końca łącznie z cięciem cesarskim bo akurat był na zmianie w szpitalu i tak oto
              mamy ślicznego i zdrowego synka. Już wiemy że kolejną ciążę także poprowadzi bo
              zna się na tym co robi. Za wizytę z usg bierze 150zł. A tak przy okazji to
              szpital w którym przyjmuje w Wawie czyli w bielańskim to niebo a ziemia jeśli
              porównując go z naszym mińskim szpitalem. W Mińsku o mały włos nie usunęli ciąży
              z powodu błędnej diagnozy a drugim razem o mało nie doszło do uduszenia dziecka
              w brzuchu a oni kazali przyjść kolejnego dnia na ktg. Kto wie czy nie byłoby już
              za późno bo jeszcze tego samego wieczoru po tel do Maletki kazał jechać do
              bielańskiego z powodu małej ilości ruchów dziecka. Podłączyli ktg a tu tętno
              bardzo słabe- szybka decyzja i po godz od przyjazdu był zdrowy synek na
              świecie:-D A ta pani w recepcji u niego jest po prostu dziwna ale nie
              przejmujcie się nią. Naprawdę polecamy tego lekarza!
    • margot_may Re: dr Andrzej Maletka 22.05.10, 00:51
      Czy ten lekarz jeszcze przyjmuje? Pod numerem komórki jest tylko komunikat
      "wpisałeś za krótki numer", a w lokalu gdzie przyjmuje jest zamknięte i żaluzje
      są opuszczone (byłam w piątek po 16.00)...
      • lui_kom Re: dr Andrzej Maletka 26.05.10, 10:47
        przyjmuje chyba tylko w poniedziałki i wtorki od 16.00
        tel. lekarza 608 127 480 i do rejestracji 506 188 106
        • margot_may Re: dr Andrzej Maletka 26.05.10, 14:19
          Dzięki, uświadomiłaś mi, że dzwonię pod zły numer 506 881 106. Wcześniej źle
          przepisałam z forum.
          • anna0906 Re: dr Andrzej Maletka 27.05.10, 13:35
            A czy któraś z Was leczyła u dr. Maletki nadżerkę i nawracające stany zapalne?
            Przed urodzeniem dzieci miałam bardzo czesto różne infekcje i stany zapalne. Nie
            mowiac juz o dwoch ciazach, w czasie ktorych mialam jeszcze wieksze dolegliwosci
            z tym zwiazane. Po urodzeniu dziecka 4 m-ce temu na pierwszej wizycie po
            porodzie moj ginekolog powiedział mi, żebym przyszła do niego za 2 m-ce, zrobić
            cytologię bo mam nadżerkę (o której w czasie ciąży słówkiem nie wspomniał, a
            wiedziałam o jej istnieniu już od kilku lat). Zgodnie z umową pojawiłam się u
            tego ginekologa, cytologię wykonał i powiedział, że widzimy się za kolejne 3
            m-ce. Po 2 tygodniach zadzwonił do mnie i zaprosił na wizytę bo wyszła "kiepska"
            cytologia. Jak się okazało mam bardzo duży stan zapalny (bez zadnych
            dolegliwosci o dziwo) i "byle jaką" cytologię, bez grupy!!! ale gdybym chciała
            ją klasyfikować do którejś z nich to byłaby grupa 2! Czyli "nie jest źle" - jak
            sam stwierdził. WIEC JAK MAM TO ROZUMIEĆ???!!! Przecież grupę 2 cytologii ma
            wiekszosc kobiet, ktore urodzily dzieci! Albo ona jest "byle jaka" albo "nie
            jest źle"?! Bo chyba nie może byc i to i to?! Przepisał mi globulki, te same po
            raz 3!!! Powiedzial, ze podleczymy ten stan zapalny i zebym przyszla do niego za
            poltora m-ca i pobierze po raz kolejny cytologie! Jak bedzie "dobra" (?!?!)to
            mam sie zastanowić nad szczepionką na raka szyjki macicy, a jak
            "kiepska"(?!?!?!?) to umówimy sie na jej wypalanie. Zaczynam miec wrazenie, ze
            ten ginekolog chce ode mnie wyciagnac jak najwiecej kasy...kolejne wizyty,
            cytologie (pomimo 2 grupy!) i ta szczepionka... A sama wizyta kosztuje 150 zł +
            cytologia 40 zł + jedna dawka szczepionki 450 zł (a potrzebne sa 3). Już nie
            wiem co mam o tym wszystkim myslec i co robic dlatego bardzo interesują mnie
            Wasze szczere opinie na temat dr. Maletki.
            • lulus501 Re: dr Andrzej Maletka 05.08.10, 21:58
              Co do pani w recepcji to zgodzę się, nie zaszkodziłoby gdyby była
              trochę bardziej uprzejma.v Poza tym nie jest ładnie jak przeprowadza
              wywiad z pacjentką który słysza wszyscy w poczekalni, czesto tez
              mężczyźni.
              Sam doktor - super.
              Czy wiecie może czy ten doktor robi USG 3d i czy istniejew możliwosc
              nagrania na płytę?
            • aniolekdragon2 Re: dr Andrzej Maletka 06.08.10, 18:13
              Do:anna0906.
              Trafiłam do dr Maletka właśnie z nadżerką. Miałam ją już od wielu
              lat. Czasem podczas stosunku a potem w ciąży powodowała ona u mnie
              krwawienia. Rok po urodzeniu dziecka w cytologii wyszedł mi stan
              zapalny, gr Cytologii II. Lekarz jednak nie widział w tym nic złego.
              Zapisał mi globulki, po leczeniu zrobił kolejną cytologię. Znów była
              grupa II, ale nie kazał mi się tym martwić, bo jak powiedział w
              dzisiejszych czasach to norma, a gr I jest już praktycznie
              niespotykana. Ja jednak nie byłam taka spokojna i nie miałam zamiaru
              czekać aż stanie się coś złego, z badaniami wybrałam się do dr
              Maletka (moje znajome mi go poleciły). Nadżerka była, jak się
              okazało dosyć duża, poprosiłam dr o jej usunięcie i tak się stało.
              Nadżerka została zamrożona. Dr Maletka dokładnie wyjaśnił mi jak
              będzie wyglądał zabieg, co mogę czuć w trakcie a także jak mogą
              wyglądać kolejne dni po zabiegu. Powiedział, też że jeśli będzie się
              działo coś niepokojącego, mogę do niego zadzwonić o każdej porze
              dnia.Cieszę się, że trafiłam do tego lekarza, od początku czułam się
              dobrze w jego gabinecie, podoba mi sie jego podejście do pacjentek,
              to że wszystko tłumaczy i że każdy przypadek traktuje indywidualnie
              i poważnie. Szczerze polecam tego lekarza.
              • anna0906 Re: dr Andrzej Maletka 16.08.10, 23:11
                Dzięki aniołku :) Trafiłam w końcu do dr. Maletki, ale nie z powodu nadżerki
                lecz krwotoku. Kiedy pojawiłam się w mińskim szpitalu inny lekarz stwierdził, że
                to zwykła miesiączka. Problem w tym, że ta "miesiączka" trwała już u mnie 14 dni
                i nie było widać końca, a ja coraz gorzej się czułam :( Kiedy pojawiłam się u
                dr. Maletki, byłam bardzo mile i pozytywnie zaskoczona, dr. dokładnie mnie
                wysłuchał, zbadał, zrobił USG i przepisał tabletki, dzięki którym problem minął.
                Wizyta trwała 25 minut a nie 10 jak u wiekszosci lekarzy (za drzwiami czekaja
                przeciez kolejne pacjentki). Z nadżerką też sie do niego wybiorę za jakiś czas.
                Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka