wotuska 05.05.10, 21:57 Witam, Czy w Mińsku albo niedalekiej okolicy organizowane są kursy szkolenia psów? A może znacie osobę, która czymś takim się trudni? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abcd.36 Re: szkolenie psów 08.05.10, 22:58 Jutro, tzn. 9 maja podobno zaczyna się szkolenie psiaków na terenie starego młynu przy Warszawskiej. Niestety nie wiem o której:( Odpowiedz Link
chyba_mysle Tomasz Piotrowski... 11.05.10, 10:46 właśnie w starym młynie , tam teraz jakieś roślinki sprzedaje. Tylko szkoda, ze nie ma uprawnień zw. kyn. ale szkoli b.dobrze. U Niego nauczyłem się rozumieć swojego psa .... Pozdrawiam Odpowiedz Link
margol28 Re: Tomasz Piotrowski... 16.11.10, 15:48 A czy można prosić o info w jaki sposób skontaktować się z tym trenerem? Będę bardzo wdzięczna za info. pozdr chyba_mysle napisał: > właśnie w starym młynie , tam teraz jakieś roślinki sprzedaje. Tylko szkoda, ze > nie ma uprawnień zw. kyn. ale szkoli b.dobrze. U Niego nauczyłem się rozumieć > swojego psa .... Pozdrawiam Odpowiedz Link
kradam Re: Tomasz Piotrowski... 17.11.10, 09:44 607218964 Polecam, facet ma serce (to chyba ważniejsze niż papiery?), a suka po szkoleniu trzyma się nogi jak przyklejona. Sukę na pierwsze szkolenia musiałem wnosić do samochodu, ale potem tak jej się spodobało, że wskakiwała do niego bez komendy (co akurat jest niepożądane) :-D Odpowiedz Link
sandra967 Re: Tomasz Piotrowski... 17.11.10, 15:36 a jakie są koszty? od którego m-ca życia psa można przyprowadzać? Odpowiedz Link
sandra967 Re: szkolenie psów 26.11.10, 08:54 Czy ktoś odpowie jaki jest koszt tego szkolenia? Odpowiedz Link
rosiczka.k Re: szkolenie psów 26.11.10, 10:38 Kurde, ludzie, jest podany nr telefonu... Przecież można zadzwonić i zapytać o koszt, prawda? Odpowiedz Link
rosiczka.k Re: szkolenie psów 26.11.10, 10:39 ... i zadać pozostałe pytania... Pozdrawiam Odpowiedz Link