Dodaj do ulubionych

Udajesz Krzysztofie M., że się nie boisz..

23.09.10, 16:14
Oszołomie z Woli Grzybowskiej rodem, bać się będziesz niedługo owoców swojego chamstwa.
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: Skocz mi rybko 23.09.10, 20:29
      Widzę Jana, że już z tobą coraz cieniej...A propos zawsze opowiadałaś o swoich cudownych genach, które przekazałaś Sylwii. A jak się do tego mają geny jej tatusia (nie mylić z twoim wybrańcem orangutanem)? O ile mnie pamięć nie myli to w tamtych czasach na małżeństwo z 18-latkiem trzeba było uzyskać zgodę sądu ??? A może to była oszibka??? W każdym razie detektyw zajmie się tą sprawą, bo od "pawełka" nauczyliśmy się korzystać z takiej VI władzy (V to podobno twój rachityczny TOZ....) I nie bredź o kameleonie, bo możemy ci podać pełną listę twoich "przemian" - ot, choćby wedle ciebie psychiczny zięć przeistoczył się za dotknięciem twojej czarodziejskiej różdżki w "pawełka". A szykujemy jeszcze kilka atrakcji - między innymi odświeżymy pamięć panu pułkownikowi. Oj, będzie bolalo i to bardzo...
      • superplebs Re: Skocz mi rybko 24.09.10, 00:49
        Już odpowiadam Szanowni Państwo Sprawiedliwi. Tak się cudownie złożyło, że najważniejszym urzędnikiem USC wtedy był przyjaciel z lat młodzieńczych mojego taty a Twojej wybranki dziadek. Nic nie mogło stanąć na przeszkodzie do szczęścia coreczki przyjaciela!!! A moje szczęście w szczęśliwej rodzinie było najważniejsze... Dlatego wszyscy dzisiaj jesteśmy bardzo szczęśliwi... A, zapomniałam w tym roku o 51-szej rocznicy tamtego wydarzenia...czyli 1.08.
        * * *
        Gratulacje, zwłaszcza, że „podgotowka” trwała tylko 2 tygodnie, a były jeszcze i inne wydarzenia.... Trafisz do pewnej księgi i nie tylko tam Jano. A te geny muzyczne u Pauli to po kim? Podobno decyduje pokolenie dziadków…nie widziałem jej raczej kopiącej piłkę a’la piłkarzyna z Żar, więc jak to było naprawdę? Wkopujesz jakiegoś nieżyjącego już staruszka, który jako urzednik USC złamał prawo, ale to w końcu dla ciebie nie nowość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka