the_mrumru 09.07.11, 13:06 Mam do oddania 3 kotki płci męskiej. Odrobaczone, nauczone czystości. Nie są dzikie. Po więcej informacji i zdjęcia proszę się zgłaszać na maila gazetowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_mrumru Re: Oddam kotki 13.07.11, 21:40 Jeśli ktoś byłby zainteresowany - podaję link do zdjęcia: img808.imageshack.us/img808/5494/kotkik.jpg Odpowiedz Link
joshima Re: Oddam kotki 14.07.11, 17:05 A że się zapytam. Mama juz wysterylizowana, czy za kilka miesięcy znów będziesz szukać chętnych? Odpowiedz Link
xwegax Re: Oddam kotki 14.07.11, 20:10 z klawiatury mi to wyjąłeś/wyjęłaś :) chętnie pomogę w znalezieniu tańszego/darmowego zabiegu, proszę o maila - najlepiej na wega_shg@wp.pl , częściej go czytam :) Odpowiedz Link
the_mrumru Re: Oddam kotki 14.07.11, 20:52 Tak - została wysterylizowana od razu po porodzie. Odpowiedz Link
xwegax Re: Oddam kotki 14.07.11, 21:10 the_mrumru napisała: > Tak - została wysterylizowana od razu po porodzie. super, tak trzymać :) adres "kastracyjny" oczywiście do podawania dalej, jakby ktoś potrzebował, zawsze chętnie pokieruję. Odpowiedz Link
joshima Re: Oddam kotki 15.07.11, 22:48 A tak z ciekawości. Dlaczego po a nie zanim zaszła? Odpowiedz Link
joshima Re: Oddam kotki 16.07.11, 17:30 No to rzeczywiście kiszka. Znalazłaś jakichś chętnych. Ja chętna nie jestem (sama mam dwa a i tak w okolicy za dużo kotów jest, z czego spora część przesiaduje na moim podwórku nie wiedzieć czemu) ale Ci przynajmniej wątek popodbijam :P Odpowiedz Link
the_mrumru Re: Oddam kotki 16.07.11, 19:22 Chętnych narazie brak. W sumie nie ma co się dziwić - sezon wakacyjny - jak ktoś ma zaplanowany wyjazd to nie weźmie sobie teraz kota. Ale nie tracę nadziei ;) Odpowiedz Link
empleh Re: Oddam kotki 19.07.11, 00:51 napisz ogłoszenie na warszawa.gumtree.pl/ ja dzieki tej stronie znalazłam juz dom dla kilku zwierzaków. Odpowiedz Link