Dodaj do ulubionych

Oddam kotki

09.07.11, 13:06
Mam do oddania 3 kotki płci męskiej. Odrobaczone, nauczone czystości. Nie są dzikie. Po więcej informacji i zdjęcia proszę się zgłaszać na maila gazetowego.
Obserwuj wątek
    • the_mrumru Re: Oddam kotki 13.07.11, 21:40
      Jeśli ktoś byłby zainteresowany - podaję link do zdjęcia: img808.imageshack.us/img808/5494/kotkik.jpg
      • joshima Re: Oddam kotki 14.07.11, 17:05
        A że się zapytam. Mama juz wysterylizowana, czy za kilka miesięcy znów będziesz szukać chętnych?
        • xwegax Re: Oddam kotki 14.07.11, 20:10
          z klawiatury mi to wyjąłeś/wyjęłaś :)

chętnie pomogę w znalezieniu tańszego/darmowego zabiegu, proszę o maila - najlepiej na wega_shg@wp.pl , częściej go czytam :)
        • the_mrumru Re: Oddam kotki 14.07.11, 20:52
          Tak - została wysterylizowana od razu po porodzie.
          • xwegax Re: Oddam kotki 14.07.11, 21:10
            the_mrumru napisała:

> Tak - została wysterylizowana od razu po porodzie.

super, tak trzymać :)

adres "kastracyjny" oczywiście do podawania dalej, jakby ktoś potrzebował, zawsze chętnie pokieruję.
          • joshima Re: Oddam kotki 15.07.11, 22:48
            A tak z ciekawości. Dlaczego po a nie zanim zaszła?
            • the_mrumru Re: Oddam kotki 16.07.11, 09:55
              Bo przybłąkała się już zbrzuchacona.
              • joshima Re: Oddam kotki 16.07.11, 17:30
                No to rzeczywiście kiszka. Znalazłaś jakichś chętnych. Ja chętna nie jestem (sama mam dwa a i tak w okolicy za dużo kotów jest, z czego spora część przesiaduje na moim podwórku nie wiedzieć czemu) ale Ci przynajmniej wątek popodbijam :P
                • the_mrumru Re: Oddam kotki 16.07.11, 19:22
                  Chętnych narazie brak. W sumie nie ma co się dziwić - sezon wakacyjny - jak ktoś ma zaplanowany wyjazd to nie weźmie sobie teraz kota. Ale nie tracę nadziei ;)
                  • empleh Re: Oddam kotki 19.07.11, 00:51
                    napisz ogłoszenie na warszawa.gumtree.pl/ ja dzieki tej stronie znalazłam juz dom dla kilku zwierzaków.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka