mama.julii 04.05.12, 13:40 Może ktoś chce oddać małego, młodego (do 1,5 roku) kotka? Chętnie zaadoptuję. Jeśli to możliwe, to chciałabym dziewczynkę w szarym umaszczeniu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milkiwey Re: zaadopuje kotka 04.05.12, 14:02 Na rogu ul.Nowy Świat i Berlinga na skrzynce pocztowej -wisi kartka , że właściciel odda kotka , pewnie małego. Odpowiedz Link
tygryskowaty Re: zaadopuje kotka 04.05.12, 16:30 podeślę Tobie zdjęcia - jak rozumiem na maila gazetowego? bo moja znajoma ma kotka, kotek nie ma jeszcze chyba 4 miesięcy. Odpowiedz Link
mama.julii tygryskowaty 04.05.12, 21:09 mogę prosić na gazetowego maila namiar na właściciela tych kotków, dziękuje bardzo Odpowiedz Link
tygryskowaty Re: tygryskowaty 04.05.12, 23:10 mama.julii napisała: > mogę prosić na gazetowego maila namiar na właściciela tych kotków, dziękuje bar > dzo Podesłałem;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
tygryskowaty Re: zaadopuje kotka 04.05.12, 19:15 w mojej galerii na fotoforum fotoforum.gazeta.pl/u/tygryskowaty.html znajdują się zdjęcia kotków, które moja znajoma ma do oddania. Oczywiście można zaadoptować jednego kotka. Oba kotki to samiczki, urodzone 17 lutego br, a więc mają po 3 miesiące. Mama kotków to rasowy maine coon, niestety taty nie udało się ustalić;) ale z racji genów po mamie, kotki po podrośnięciu mogą być bardzo śliczne. Kotki załatwiają swoje potrzeby w kuwecie. Jeden z nich tak jak widać na zdjęciu ma wybarwienie szare, drugi - białe. Odpowiedz Link