Dodaj do ulubionych

zaadopuje kotka

04.05.12, 13:40
Może ktoś chce oddać małego, młodego (do 1,5 roku) kotka? Chętnie zaadoptuję. Jeśli to możliwe, to chciałabym dziewczynkę w szarym umaszczeniu.
Obserwuj wątek
    • milkiwey Re: zaadopuje kotka 04.05.12, 14:02
      Na rogu ul.Nowy Świat i Berlinga na skrzynce pocztowej -wisi kartka , że właściciel odda kotka , pewnie małego.
    • tygryskowaty Re: zaadopuje kotka 04.05.12, 16:30
      podeślę Tobie zdjęcia - jak rozumiem na maila gazetowego? bo moja znajoma ma kotka, kotek nie ma jeszcze chyba 4 miesięcy.
      • mama.julii tygryskowaty 04.05.12, 21:09
        mogę prosić na gazetowego maila namiar na właściciela tych kotków, dziękuje bardzo
        • tygryskowaty Re: tygryskowaty 04.05.12, 23:10
          mama.julii napisała:

> mogę prosić na gazetowego maila namiar na właściciela tych kotków, dziękuje bar
          > dzo
          Podesłałem;)
          Pozdrawiam
    • tygryskowaty Re: zaadopuje kotka 04.05.12, 19:15
      w mojej galerii na fotoforum fotoforum.gazeta.pl/u/tygryskowaty.html znajdują się zdjęcia kotków, które moja znajoma ma do oddania. Oczywiście można zaadoptować jednego kotka. Oba kotki to samiczki, urodzone 17 lutego br, a więc mają po 3 miesiące. Mama kotków to rasowy maine coon, niestety taty nie udało się ustalić;) ale z racji genów po mamie, kotki po podrośnięciu mogą być bardzo śliczne.
      Kotki załatwiają swoje potrzeby w kuwecie. Jeden z nich tak jak widać na zdjęciu ma wybarwienie szare, drugi - białe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka