Dodaj do ulubionych

BAGS do stolicy

25.07.12, 21:23
Ile czasu jedzie się do Warszawy BAGS-em w dni robocze? Potrzebuję dojeżdżać do pracy na 8., po dojechaniu będę miał już blisko i mogę iść na piechotę (5 minut drogi). Ale ile czasu zajmie dojazd do Centrum?
Obserwuj wątek
    • czerwony_barszczyk_z_uszkami Re: BAGS do stolicy 27.07.12, 12:19
      Ja jakiś czas dojeżdżałam, więc się wypowiem.
      W dni robocze z Mińska jedzie się jakąś godzinę i 10-20 minut, bo wszyscy jadą na 8 do pracy i są korki. Jeździlam autobusem 6.20 i tak jak Ty miałam 5 minut pieszo. Byłam w pracy akurat na 7.55 lub coś takiego.
      Aa, uwaga na poniedziałki - w poniedzialki sa zawsze jakieś korki i inne wydarzenia tuż przed warszawą. W te dni polecam autobus o 6.10.
      • czoczon Re: BAGS do stolicy 28.07.12, 20:56
        Dzięki za odpowiedź. Zamierzam dojeżdżać BAGS-em a nie pociągiem, bo przystanek mam dosłownie pod nosem. Pociąg niby nie stoi w korkach, ale szkoda mi 25 minut na dojście na stację.
        A jak było z miejscami siedzącymi? Zamierzam wsiadać tuż przed Stojadłami, na ostatnim czy przedostatnim przystanku w Mińsku. Da się jeszcze wtedy usiąść?
        • piotrek8723 Re: BAGS do stolicy 30.07.12, 14:24
          nie masz szans (no może jeszcze w sierpniu ale od września nie sądzę), najlepiej gdzieś na początku objazdu w MIńsku wsiąść wtedy będziesz miał pewność.
          • czerwony_barszczyk_z_uszkami Re: BAGS do stolicy 31.07.12, 11:52
            Z miejscami krucho, fakt.
            Czasem cudem może coś się znajdzie, ale zazwyczaj jest tłok. Niestety...
            • durant83 Re: BAGS do stolicy 06.08.12, 16:35
              Ja codziennie dojeżdżam do Ząbek. Może ktoś pracuje w okolicy? Chętnie połączę siły.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka