Dodaj do ulubionych

samochód z oc sprawcy

03.01.14, 13:47
Witam serdecznie
Czy może ktoś z Was korzystał z samochodów wypożyczalni Caro Fleet w Siedlcach? Mam uszkodzony swój samochód i we wtorek jestem umówiony na podstawienie samochodu zastępczego. Czytałem wiele pozytywnych opinii ale wolę jeszcze poszukać o nich informacji. Korzystał ktoś może z opcji rozliczenia bezgotówkowego? Sami podobno dochodzą roszczeń od MTU, pierwszy raz wynajmuję więc zbieram informacje.
Obserwuj wątek
    • cienki88 Re: samochód z oc sprawcy 03.01.14, 14:31
      Jeżeli sprawca przyznał się do winy możesz skorzystać z samochodu zastępczego, w większości firmy ubezpieczeniowe współpracują z wypożyczalniami, warto zapytać u ubezpieczyciela sprawcy. Natomiast co do napraw auta to bardzo często firmy orzekają szkodę całkowitą, wypłacając małą kasę za samochód minus wartość wraku. Jeśli możesz bierz naprawę bezgotówkową, masz pewność że nie dołożysz do naprawy z własnej kieszeni.
      Swego czasu MTU zarówno w OC jak i AC nie cieszyło się dobrą opinią, nie wiem jak jest teraz.
    • kubaj7 Re: samochód z oc sprawcy 05.01.14, 06:51
      Witaj.
      Nie wiem czy są dobrzy, ale współpracuję z bardzo dobrymi.
      Zajmuję się pomocom osobom poszkodowanym w wypadkach.
      Jeśli nie byłeś sprawcą to skontaktuj się ze mną: Te: 730-210-515 (wystarczy SMS)
      Podstawimy Ci auto pod dom całkowicie bezpłatnie - sami ściągniemy zapłatę z OC sprawcy.
      I przeanalizuję pod kątem prawnym czy nie należą Ci się dodatkowe pieniądze (oraz Twoim pasażerom).
      Z poważaniem Rafał z DRB Centrum Odszkodowań
    • sjkancelaria Re: samochód z oc sprawcy 11.01.14, 00:40
      W sprawach jakichkolwiek zagadnień prawnych związanych ze sprawą (odszkodowanie za uszkodzony samochód, odszkodowanie za szkody na osobie), zachęcam do współpracy z naszą kancelarią. Nasi radcowie prawni posiadają bardzo duże doświadczenie w sprawach ubezpieczeniowych, wynagrodzenie pobieramy w zależności od wyniku sprawy (10-15% w zależności od dochodzonej kwoty). E-mail: biuro@kancelaria-radcaprawny.org
      • kubaj7 Re: samochód z oc sprawcy 11.01.14, 04:01
        A jakie Panie Sebastianie Jankowski macie osiągnięcia w prowadzeniu spraw?
        Pana strona kancelaria-radcaprawny.org jest wciąż w budowie.
        Ja jako agent dużej firmy mam już gotową: maz.drbpolska.pl/
        DRB Centrum Odszkodowań działa od 2005 roku, otrzymaliśmy liczne certyfikaty (Solidna Firma 2013, PIDIPO, PIB), firma zatrudnia kilkudziesięciu adwokatów i około 10 000 pracowników i współpracowników.
        Link bezpośredni www.drb.pl/
        Osiągnięcia? - choćby ponad 1 500 000zł odszkodowania dla klienta z niedowładem - oprócz nas żadna firma odszkodowawcza tego jeszcze nie osiągnęła, a sprawa wciąż się toczy (walka o kolejny 1 000 000zł).
    • maurycy321 Re: samochód z oc sprawcy 14.01.14, 08:34
      Witam wszystkich,
      Jestem zaskoczony jak to się odbywa, mamy w końcu jako zwykli obywatele jakieś prawa :) rozliczenie bezgotówkowe jest znakomitym rozwiązaniem omijającym poszkodowanego ( nie musiałem sam płacić ani za naprawę ani za samochód zastępczy), samochód zastępczy rewela nowe i30 zaledwie 4 miesiące miało myślałem że takie cuda tylko na zachodzie i w telewizji :). Firma Caro Fleet jak najbardziej do polecenia dużo papierów do wypełnienia ale tego życzy sobie ubezpieczyciel. Dowiedziałem się wielu nowych informacji jakie mam prawa jako poszkodowany na przyszłość żeby nie oni samochód bym robił za zaproponowane pieniądze ehhh miałem fart że na nich trafiłem.
      Jeśli ktoś zainteresowany mogę podać nr kontaktowy. Polecam szczerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka