essa_to_ja 08.03.16, 10:54 Witam, szukam Pani, która w aptece na ulicy Warszawskiej pytała o tę szczepionkę. Poproszę o kontakt przez forum. Być może ktoś z Was zna te osobę, która potrzebuje tej szczepionki, aby dokończyć kuracje na roztocza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
disney74 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 10.03.16, 11:57 Ja potrzebuje tej szczepionki dla swojej córki, którą odczuwam od ponad 2 lat (a cały cykl powinien trwać od 3 do 5 lat). Teraz szczepionka stała się niedostępna i podobno będzie dopiero w czerwcu a to oznacza, że trzeba zaczynać od początku. Jeśli masz pomysł jak zdobyć szczepionkę to napisz proszę. Odpowiedz Link
essa_to_ja Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 10.03.16, 12:01 Ufff... zostawiłam w aptece swój telefon, a tydzień temu swój zostawil mąż. zaraz Ci wysle moj numer na priwa to do mnie zadzwon. Odpowiedz Link
essa_to_ja Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 10.03.16, 12:06 Kurcze nie umiem, wrzuć mi swój telefon na maila: joanna@gmb.pl. Umówimy się i zobaczysz co możemy Ci oddać. Jak to dobrze, że się odezwałaś. :-) Odpowiedz Link
pios00 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 15.03.16, 10:42 Ja również bardzo potrzebuję tej szczepionki (podtrzymującej lub podstawowej) Jeżeli ktokolwiek by miał jakieś informację w jaki sposób mógłbym ją otrzymać proszę o kontakt: michniewicz.piotr@gmail.com Z góry dziękuję za wszelką pomoc Odpowiedz Link
mcs76 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 15.03.16, 16:05 Ja również potrzebuję pilnie tej szczepionki. Jutro mój 10 - letni syn przyjmuje dawkę i chyba będzie to ostatnia dawka z tej buteleczki i więcej już nie mamy. Odczulany jest prawie 1,5 roku i boję się, że cały ten jego ból i strach idzie na marne. Jeśli ktoś wie gdzie możemy ją kupić i może pomóc to bardzo proszę o kontakt mcs76@gazeta.pl Odpowiedz Link
essa_to_ja Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 16.03.16, 09:46 Ponieważ bardzo wiele osób do mnie pisze, podam dane mojej szczepionki na forum: Phostal z przydatnością do 06/2016. Jest to pakiet początkowy dla osoby dorosłej z następującymi dawkami: 0,01; 0,1 - ta buteleczka była używana dwa razy, 1 i 10 IR/ml. Pozostałe buteleczki nie otwierane, pakiet trzymany w lodówce. Oddam potrzebującemu, tylko proszę skonsultować dawkę z lekarzem. Odpowiedz Link
disney74 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 16.03.16, 11:40 Właśnie tego potrzebuje dla mojej córki. Ona ma 15 lat i przyjmuje dawkę jak dorosłego. Wysłałem jeszcze do Pani E-mail. Odpowiedz Link
pios00 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 23.03.16, 21:09 Gdyby ktoś jeszcze miał do oddania tę szczepionkę podstawową lub podtrzymującą bardzo proszę o kontakt: michniewicz.piotr@gmail.com Odpowiedz Link
lauri777 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 05.04.16, 18:57 Ja bardzo pilnie potrzebuije tej szczepionki. 2- krotnie przerwano mi odczulanie co spowodowało poważne powiklania zdrowotne, w tym laryngologiczne i immunologiczne. Jeśli teraz nie dostane kolejne dawki, znów cale leczenie ( 4 raz) pojdzie na marne i bede zaczynac od nowa, w dodatku szczepionka ktora kosztuja ok 1000 zł rocznie co jest ogromnym obciążeniem dla mojej groszowej wyplaty, z czego i tak wiekszosc idzie na leki, a zanim zacznie dzialac nowe odczulanie to znow bede chorowac kilka razy w miesiacu tak jak to jest do tej pory....2 razy przerwali mi leczenie z winy personelu medycznego, a teraz z powodu cholernej firmy ktora wstrzymala produkcje...Jesli ktos ma chocby resztki tej szczepionki Phostal na roztocza, to bede dozgodnnie wdzieczna za odstapienie, nawet za oplatą. Laura Karczmarzyk 509290103 laura.karczmarzyk@gmail.com Odpowiedz Link
natalia_piotrowska89 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 20.04.16, 14:45 Witam, Jeśli ktoś z Państwa dysponuje tą szczepionką to proszę o kontakt: natalia_piotrowska89@wp.pl. Również jej potrzebuję i chętnie odkupię. Odpowiedz Link
listus84 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 28.06.16, 20:50 Witam, Potrzebuje pilnie szczepionki podtrzymujacej phostal dla osoby doroslej. Jesli ktos miałby do odsprzedania to prosze o kontakt na e-mail: katarzyna.barecka@wp.pl Odpowiedz Link
lauri777 Re: PHOSTAL - szczepionka na roztocza 28.06.16, 20:59 pania Katarzyno ja mialam identyczna sytuację i przez ta chorą hurtownie 3 raz przerwano mi odczulanie przez co mam straszliwe powiklania laryngologiczne i immunologiczne. nikt sie nie zglosil by sprzedac, mysle ze bedzie ciezko. z phostalem problemy sa od lat i żaluje ze bralam phostal bo zniszcyzlo mi to zdrowie i polecam Pani przejsc na calkiem inna szczepionke. Phostal jesli nawet wroci w sierpniu to znow moga wycofac, jak nie na zawsze to na 5 miesiecy tak jak to bywa rozmawialam ze szczerym lekarzem, oni tak robia bo im sie tak oplaca! i znow bedzie przerwane odczulanie. inne sa drogie, mozna liczyc tlyko na to na czyms koncerny zarabiaja niestety taki jest swiat...ja nietstey place teraz 320 zl za szczepionke na ok 4-6 miesiecy ale wiem ze jej nie przerwei moze po 6 latach w koncu zaczne wracac do zdrowia :( pozdrawiam i zyczę równiez powodzenia Odpowiedz Link