orange10 08.07.05, 18:55 nie spodziewałam sie, że jest aż tam tyle ludzi, opalajacych sie i kapiacych, i rowery wodne sa, fajnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: Byłam na Mariance 08.07.05, 22:31 pierwszy raz tam bylas? teraz przynajmniej wody dopuscili, bo na poczatku czerwca jeszcze nic nie bylo, ale radze sie tam nie kapac, woda troche brudna i kwitnie. Odpowiedz Link
mamusiamartusi Re: Byłam na Mariance 09.07.05, 22:57 też słyszałam, że woda brudna :( a szkoda - fajne miejsce i można by miło spędzać czas - również w wodzie a tak to pewnie tylko warto pojechać na opalanko :) Odpowiedz Link
gixera Re: Byłam na Mariance 10.07.05, 22:13 uwazaj, bo w tym lasku po drodze, czasami, jakis goly tylek mozna spotkac, mialam w zeszlym roku te watpliwa przyjemnosc. Odpowiedz Link
agnieszkak10 Re: Byłam na Mariance 10.07.05, 20:01 w soboty chyba jest sprzedaz biletow na Mariance Odpowiedz Link
gixera Re: Byłam na Mariance 10.07.05, 22:14 Nie bylam tam jeszcze w tym roku, ale w poprzednich latach, w sezonie, wejsciowki byly i w sobote i w niedziele, 5 zl parking i 2 zl od lebka. Odpowiedz Link
margot_may Re: Byłam na Mariance 11.07.05, 00:46 ja byłam tam raz dawno temu, podobno się dużo zmieniło... Odpowiedz Link
salos1 Re: Byłam na Mariance 11.07.05, 03:35 ja tez bylem dawno temu na mariance, jak jeszcze nie trzeba bylo placic, a teraz prywaciarz powinien o to zadbac i nei wiem co mozna zrobic aby woda w pozniejszym okresie mniej kwitla, chyba mozna ale kto ma na to kase?? Odpowiedz Link