Dodaj do ulubionych

Nagrania starego TOK FM

IP: 217.8.163.* 23.09.03, 14:05
Wszedłem w posiadanie trzech CD z nagraniami starego TOK FM. Ich
przesłuchanie (to sa mp3) zajmie mi cały weekend. Wiem napewno że są tam
nagrania Sułtanów Nocy. Czy sądzicie żeby je umieścić w Kaazie i czy bedą
chętni do ich ściągania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: Nagrania starego TOK FM IP: *.dialup.telenergo.pl 23.09.03, 22:46
      Jednak zajmie mi to chwilę. Na każdej płycie jet kilkadziesiąt nagrań od 1
      minuty do godziny. Dzęść jest jako wav. Ale są odjazdowe. Sułtani , Ubunakuki,
      Ogiński - tyle co przesłuchalem paręnaście sztuk.
      • t.o.m.e.k Re: Nagrania starego TOK FM 24.09.03, 07:57
        A coś Sobali masz?
        • Gość: Zenek Re: Nagrania starego TOK FM IP: 217.8.163.* 24.09.03, 09:27
          Dam głos w poniedziałek bo do końca tygodnia nie dam rady tego przesłuchać
          • zalogowana Re: Nagrania starego TOK FM 24.09.03, 12:05
            Ja mam kawałek Sobali, ale na zwykłej kasecie.

• zalogowana Re: Nagrania starego TOK FM 24.09.03, 12:06
      Gość portalu: Zenek napisał(a):
      > i czy bedą
      > chętni do ich ściągania?

Taaaaaaaaaak !
      • Gość: Zenek Re: Nagrania starego TOK FM IP: 217.8.163.* 24.09.03, 14:31
        Masz to jak w banku.
    • Gość: Kapitan Termos Re: Nagrania starego TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 12:09
      Ja jestem chętny do pobrania!

Wrzucaj na KaZaA albo jeszcze lepiej na emula.

• Gość: Zenek Re: Nagrania starego TOK FM IP: *.dialup.telenergo.pl 26.09.03, 20:10
        W pracy mam Kazee. W związku z tym komputer będzie działał między 17 a 8 rano. p
        [onieważ padł internet mam nadzieję, że z poniedziałek dpuszę blisko 90 plików.
        Wszystkie zaczynają się na tok fm a później idą oznaczenia. Dla
        zainteresowanych jest ok 50 kawałków sułtanów nocu ze trzy sobale i parę
        ogińskich oraz trochę innych plikow. Jak przerobię dwie następne płyty dam głos.
        W poniedziałek dam głos czy mój internet pracuje. Wtedy wieszam.
        Jak powieszę dajcie głos jak się ściąga.
        Ponieważ biurowy to tylko Kazaa.
        Brgs
        Zenek
        • zalogowana Re: Nagrania starego TOK FM 27.09.03, 17:53
          A co to znaczy "BRGS" i co konkretnie masz Sobali?
          • Gość: zalogowana Re: Nagrania starego TOK FM IP: 80.51.36.* 27.09.03, 18:10
            I czy Ty jesteś Zenek Jaskuła ?
          • Gość: Zenek Re: Nagrania starego TOK FM IP: 217.8.163.* 30.09.03, 07:58
            Dzisiaj wrzucam około 80 mp3 ze starym tok fm. najwięcej jest sułtanów nocy ok.
            60, Sobala - 4 razy, jest też 6 Ogińskich, poza tym horczyczak i Laszuk. Mój
            komputer bedzie do waszej dyspozycji po 17.
            • Gość: Zenek Re: Nagrania starego TOK FM IP: *.dialup.telenergo.pl 30.09.03, 20:32
              Jeśli komuś udało się śćiągnąć lub nie jakieś pliki z tok to dajcie głos. W
              przygotowaniu w następnym tygodniu 16 plików tylko z igorem. Została mi
              aktualnie 3 płyta do obróbki ale musze ja sprawdzic.
              Pliki do wciągnięcia między 17 a 8 w dni powszednie oraz w cały weekend.
              Zenek
              • zalogowana Re: Nagrania starego TOK FM 01.10.03, 16:18

Może i by mi się udało, gdybym wiedziała jak, a tak to mi się nie udało, ale
                nie dlatego,że mi się nie udało, tylko dlatego,że nie wiedziałam jak miało mi
                się udać :)
                • Gość: Wawiak Re: Nagrania starego TOK FM IP: *.ipcom.comunitel.net 01.10.03, 22:03
                  Zenek, a co Ty taki charytatywny jestes ?? Bozia za duzo Ci dala ? A moze
                  jesyes jednym z tych... no jak to promotorow ladniw wygladajacego gowna ??
                  • zalogowana Re: Nagrania starego TOK FM 01.10.03, 22:42
                    A zauważyłeś,żeby Cię gdzieś tutaj promował?
                    • zalogowana Twój nick... 01.10.03, 22:42

Wawiak - ładnie to wygląda.
                      • Gość: Zenek Re: Twój nick... IP: *.dialup.telenergo.pl 02.10.03, 10:57
                        Zalogowana,
                        jeśli używasz Kazaa, to wpisz tok fm kliknij audio i bedzie się szukać (to po
                        polsku). jak to nie da efektów to daj znać. Będę w robocie w poniedziałek i
                        zmuszę mojęgo artystę od komputerów żeby coś na to poradził.
                        zenek
                        • zalogowana Re: Twój nick... 03.10.03, 13:37
                          I tak bedę musiała poczekać do nextowego tygodnia, bo mój komputer chwilami
                          traci przytomność.
                          • Gość: zalogowana Re: Twój nick... IP: 80.51.36.* 07.10.03, 19:37
                            Nie mam tej Kaazy w Windowsie Xp, miałam, ale jak nie chodził mi explorer , to
                            sobie chciałam uzdrowić windowsa Xp za pomocą płyty, ale ciagle miałam info,ze
                            mam za mało miejsca na dysku...no i zaczełam wszystko wywalać, wywaliłam nawet
                            office'a :), ale to nic nie dało, więc zainstalowałam windowsa Xp na dysku
                            C,tyle,ze z jakimś tam błędem i się wyłałczał co chwilę komputer, teraz się
                            wyłałcza co jakiś czas, np. teraz za 20 sek :)
                            Zaraz napisze reszte...
                            • Gość: zal Re: Twój nick... IP: 80.51.36.* 07.10.03, 19:46
                              No i na razie nic nie będę naprawiać, bo lepiej już chyba nie można naprawić,
                              tzn. ja nie mogę:)Muszę czekać na brata.
                              Mam jeszcze windowsa 98, ale mi tam explorer nie działa też...
                              20 sek. zaraz dokończę...
                              • Gość: zalogowana Re: Twój nick... IP: 80.51.36.* 07.10.03, 19:56
                                Trochę mi pomogło odkrycie trzech trybów awaryjnych, ale nie na długo:)
                                Nieważne, w sumie nawet lepiej jak sie czesto zamyka, przynajmniej mniej
                                siedzę w necie.

Napisz co tam jest Sobali...
                                • zalogowana Re: Twój nick... 08.10.03, 17:22
                                  Przystapilam do dzialan, sciagnelam kazee,potem cos tam jeszcze jakas jave cos
                                  tam i juz myslalam,ze jest dobrze,wpisalam tokfm i po chwili mi ten debil
                                  napisal ze ma za malo pamieci wirtualnej :))))))))))))))))

W dodatku nie moge pisac a,e,c ,s,z,l,o z dodatkiem kresek.
    • Gość: Pościgowiec Re: Nagrania starego TOK FM IP: *.chello.pl 02.10.03, 21:03
      BŁAGAM WIĘC O KONTAKT! Pościgowiec - pajza@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka