Dodaj do ulubionych

Weterynarz - prosba o pomoc

15.01.06, 17:50
Szanowni Panstwo,

Bardzo prosze o pomoc we wskazaniu dobrego weterynarza w Minsku.
Chodzi mi o weterynarza leczacego domowe zwierzatka, takiego z powolania,
ktory naprawde przejmuje sie losem swoich pacjentow.
Moze ktos z Panstwa ma kotka czy pieska i moglby polecic mnie i mojemu
kociakowi jakiegos zaufanego lekarza?
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • reenaa Re: Weterynarz - prosba o pomoc 15.01.06, 18:48
      Ja chodzę do pani Miernik -Degórskiej. Przyjmuje na Gen .Popławskiego 7. Jest
      bardzo miła, zawsze rozmawia z moim psem , co czasem troche zabawnie wygląda ;))
      zawsze służy poradą, ogląda mojego psiaka za każdym razem, waży itp., no i ma
      psie cukierki na poczęstunek :)
      • gru_szka Re: Weterynarz - prosba o pomoc 15.01.06, 19:11
        Serdecznie dziekuje za informacje. Slyszalam nazwisko tej Pani ale nie
        wiedzialam gdzie przyjmuje. Czy jest tam mozliwosc umowienia sie na wizyte
        telefonicznie? Ja pracuje w W-wie i pozno wracam niestety.
        • reenaa Re: Weterynarz - prosba o pomoc 15.01.06, 20:33
          przychodnia jest czynna pn-pt 16-20 i sobota 12-14. Spisałam z ogłosznia w
          gazecie, jest też dopisane, że inne terminy po uzgodnieniu telefonicznym:)tel
          (25) 758 27 15, 0 601 279 396.
          • gru_szka Re: Weterynarz - prosba o pomoc 16.01.06, 07:38
            Jeszcze raz serdeczne dzięki.

Pozdrawiam
            • jackussi Re: Weterynarz - prosba o pomoc 16.01.06, 08:57
              Ja jeżdże z moim psem do Sulejówka.W Mińsku nie ma dobrych weterynarzy.
              • nutencja1 Re: Weterynarz - prosba o pomoc 16.01.06, 09:50
                Degórska uratowała życie mojej Nuty. Jest cholernie droga ale mam wrażenie że
                przynajmnie nie partaczy
                • ina11 Re: Weterynarz - prosba o pomoc 16.01.06, 15:58
                  nutencja1 napisała:

> Degórska uratowała życie mojej Nuty. Jest cholernie droga ale mam wrażenie że
                  > przynajmnie nie partaczy

Dopisuję sie do listy osób, których zwierzaki uratowała dr. Miernik- Degórska.
                  Może nie jest najtańsza, ale przynajmniej jakość jej "usług" jest na najwyższym
                  poziomie. Po prostu wiemy za co płacimy. W sprawie zdrowia mojego psiaka mam do
                  niej pełne zaufanie.
                  Polecam !!!
                  • gru_szka Re: Weterynarz - prosba o pomoc 16.01.06, 19:49
                    Jeszcze raz dziekuje wszystkim za opiniei informacje.
                    Jutro zamierzam isc z kotkiem do Pani dr Miernik Degorskiej.
                    Kotek nie jest co prawda jakos chory powaznie ale wolalabym, zeby mial stalego,
                    doswiadczonego lekarza. Z tego co zas Panstwo piszecie za takiego mozna uznac
                    wlasnie Pania Miernik.
                    • alaros Re: Weterynarz - prosba o pomoc 14.02.06, 13:47
                      Polecam dr Miernik-Degórską.Wyprowadziła moje 2 psy z babesziozy.Jeden był w
                      bardzo poważnym stanie.Aż taka droga nie jest.Witaminy mozna na miejscu kupić.
                      Jesli masz kilka psów i szczepisz je profilaktycznie równocześnie, to daje
                      zniżkę. Daje ją tez jak jesteś regularnym pacjentem jej przychodni (ja tak
                      mam). A jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do jej metod, to uwierzcie,że ten
                      zawód jest bardzo trudny, bo mscie ograniczone możliwości kontaktu z
                      pacjentami.Przecież pies nie powie wam, że ma mdłości, boli go głowa i brzuch,
                      prawda?
                      Dr Miernikowa jest bardzo sympatyczna i ma miłą asystenktę. Kilka lat temu Pani
                      DR miała poważny wypadek i jestem pełna podziwu, że leczy zwierzęta nie mogąc
                      samej poruszać się w pełni sprawnie.
                      • nutencja1 Re: Weterynarz - prosba o pomoc 14.02.06, 14:40
                        ja chodzę do niej regularnie od kilku lat i zniżki nie dostałam nigdy choc w
                        ogóle jest bardzo miła. Gdy szczepiłam sukę i jej szczenięta, które
                        przygarnęłam z koleżanką z ulicy(wiedziała o tym) również żadnej znizki nie
                        dostałam:((a jak na mińsk jest wg mnie jest droga 50zl za standardową wizyte to
                        wg. mnie sporo:(ale jest bardzo dobrym weterynarzem dlatego płacę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka