Dodaj do ulubionych

Dr Osiński - szczerze polecam

08.02.06, 22:41
Witam,

jestem naprawdę zadowolona z Pana doktora i muszę się podzielić. Cała moja
rodzina i znajomi już nie leczą się gdzie indziej. F
Chodze do niego od 1,5 roku i naprawdę, jestem mile zaskoczona.
Przede wszystkim - wizyta kosztuje 30 zł. Na przeziębienie dostałm antybiotyk
bardzo skuteczny za 7 zł (słownie: siedem). W publicznym ZOZ przy kościuszki,
zazwyczaj za leki musialam zapłacić około 50 zł :(

Każdemu pacjentowi poświęca tyle czasu ile naprawdę potrzeba, mierzy
ciśnienie, można też wykonać EKG. Po suchym i przedmiotowym traktowaniu przez
panie doktor z ośrodka jestem mile zaskoczona.

pOLECAM :)
NIEWIELU MAMY TAKICH LEKARZY W MIŃSKU
Obserwuj wątek
    • vivianna Re: Dr Osiński - szczerze polecam 09.02.06, 08:53
      a kiedy i gdzie przyjmuje?
      można się zapisać telefonicznie, jeśli tak to może przypadkiem masz do niego
      tel????
      z góry dzięki za odp.
      • kami_la Re: Dr Osiński - szczerze polecam 09.02.06, 19:11
        Niestety nie mam telefonu i raczej nie można się zapisać telefonicznie.
        Przyjmuje na manhattanie na górze, codziennie oprócz środy od 16.00 do 17.00
        ale zwykle przychodzi już przed 15.00.

A moje przeziębienie to zawsze zapalenie gardła :(
    • dronka Re: Dr Osiński - szczerze polecam 09.02.06, 12:20
      kami_la napisała:

>Na przeziębienie dostałm antybiotyk bardzo skuteczny za 7 zł (słownie: siedem).

Kurcze, ale chyba antybiotyk na przeziebienie to lekka przesada? W ogole jestem
      przeciwniczka antybiotykow, moj lekarz na szczescie tez i nie faszeruje mnie nimi :>
      • krecik_79 Re: Dr Osiński - szczerze polecam 09.02.06, 20:07
        Jezeli tak dobrze wiesz, kiedy co sie podaje, to czemu sma sie nie
        leczysz? :)))))))
        • dronka Re: Dr Osiński - szczerze polecam 09.02.06, 21:05
          Przeziębienia lecze sama :>
          • kami_la Re: Dr Osiński - szczerze polecam 09.02.06, 23:16
            Prosze na temat i bez złośliwości :)
            • yxmena Re: Dr Osiński - szczerze polecam 10.02.06, 09:53
              Ja polecam dr Janusza Dworeckiego, jest naprawdę wspaniałym lekarzem, ma czas
              dla każdego pacjenta i co najważniejsze podobnie jak dr Osiński jest b.
              uczciwy.Przyjmuje w Przychodni przy ul. Warszawskiej obok Przedsiębiorstwa Dróg
              i Mostów.
            • dronka Re: Dr Osiński - szczerze polecam 10.02.06, 15:45
              Dobra :P

Nie napisałyście dziewczyny jakiej specjalizacji są Ci lekarze.
              • yxmena Re: Dr Osiński - szczerze polecam 10.02.06, 16:05
                Jeden i drugi jest internistą, dr Osiński jest chyba dodatkowo gastrologiem,ale
                nie jestem pewna na 100%.Obaj są napewno lekarzami z powałania, takimi którzy
                nie patrzą na kasę,ale na człowieka
                • krecik_79 Re: Dr Osiński - szczerze polecam 10.02.06, 17:42
                  Tak sobie czytam to forum i stwierdzam, ze strasznie monotematyczni jestescie.
                  Moze załóżcie jakies inne forum np. lekarze w Minsku :))))
                  • yxmena Re: Dr Osiński - szczerze polecam 11.02.06, 11:12
                    Wiesz ... to nie głupi pomysł z tym pomysłem o mińskich lekarzach. Może warto???
                    Dlaczego uważasz że to forum jest monotematyczne?Rzuć hasło o czym chciałabyś
                    poczytać, wtedy podyskutujemy i na Tobie odpowiadające tematy. Uważam że forum
                    jest świetne, nareszcie można podyskutować o sprawach miasta, jego jasnych i
                    ciemnych stronach
                    • krecik_79 inne tematy 11.02.06, 13:25
                      chocby o tym, ze przydalby nam sie basen z prawdziwego zdarzenia albo o tym,
                      kogo warto by zaprosic na wystepy do MDK...a tym forum o lekarzach to byl żart,
                      jak wspomnialem juz w innym watku ("co wam sie w MMz nie podoba"), nie jestem
                      za wrzucaniem opinii o konkretnych osobach - moze sie to wydawac przydatne, bo
                      czasem chcialoby sie wiedziec cos o jakims fryzjerze czy lekarzu, zanim sie go
                      odwiedzi, ale prawda jest tez, ze nie widzimy swoich twarzy łatwo kogos
                      oczernic nie ponoszac za to koswekwencji.

Jasne, warto napisac, w jakim sklepie jest trudny podjazd dla wozkow, bo to
                      kazdy widzi na wlasne oczy, ale juz opinie typu "nigdy tej osoby nie lubilam"
                      czy "nie mam zaufania", nawet z podaniem konkretnego przypadku na poparcie
                      takiego punktu widzenia jest ryzykowne...łatwo jest napisac, ze ktos w jakims
                      sklepie kantuje przy wydawaniu reszty, a to moze sklonic czytelnikow do
                      omijania tego sklepu! tylko ze ja moge cos takiego wymyslic tylko po to, zeby
                      zaszkodzic konkurencji, prawda? A nikt mi za to nic nie zrobi...wiec forum samo
                      w sobie jest jak najbardziej OK, tyle ze wolalbym, zeby uprawiano na nim raczej
                      kampanie pozytywna, a nie odwrotnie :)

To jest moje miasto rodzinne, uwazam, ze ma swoj urok i dlatego wrocilem tu ze
                      stolicy! Ktora pewnie tez dla wielu swoich mieszkancow ma mnostwo zalet

Pozdrawiam

Krecik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka