Dodaj do ulubionych

gdzie kupic komputer?

10.10.06, 16:23
no wlasnie:gdzie mam kupic komputer w mińsku( czy może darować sobie kupno w
mińsku). Dodam,że nie znam sie na tym i obawiam się,że idąc do sklepu zostanę
nabita w przysłowiową butelkę,jesli sprzedawca zobaczy,że jestem zielona w tym
temacie. chyba,że możecie polecić kogoś godnego zaufania?
Obserwuj wątek
    • nie.my Re: gdzie kupic komputer? 10.10.06, 18:07
      lapwing123 napisała:

> no wlasnie:gdzie mam kupic komputer w mińsku( czy może darować sobie kupno w
      > mińsku). Dodam,że nie znam sie na tym i obawiam się,że idąc do sklepu zostanę
      > nabita w przysłowiową butelkę,jesli sprzedawca zobaczy,że jestem zielona w tym
      > temacie. chyba,że możecie polecić kogoś godnego zaufania?
      -->Kupowałem u Rolskiego na ul.Kazikowskiego blisko Warszawskiej na dole w
      piwnicach bloku. Polecam ich bo komp się po jakimś czasie sypnął i zrobili go na
      gwarancji co nie jest takie oczywiste przy składanych kompach.

Pozdrawiam

NieMy
    • c43 Re: gdzie kupic komputer? 10.10.06, 19:57
      Nie radzę kupować w jakichkolwiek sklepach w Mińsku, wsadzą najgorsze części i pobiorą sporą marżę. Ja robię zakupy poprzez sklepy internetowe( np. www.apollo.pl) kupuję części i sam go składam(akurat w wyżej wymienionym sklepie przy zakupie części sami składają komputer) wielu znajoimym już pomogłem w konfiguracji optymalnego zestawu. Jeżeli ktoś się nie orientuje jaki zestaw jakie części to niech poczyta trochę na forach www.pcpure.pl albo www.pclab.pl a jeżeli nie to służe pomocą proszę pisać na priva
      • lapwing123 Re: gdzie kupic komputer? 10.10.06, 21:53
        dzięki, to w takim razie poszukam troszkę jeszcze i napisze co udało mi się
        znaleźć i czy warto ewentualnie to kupić.
        • betapaw Re: A może??? 11.10.06, 09:23
          Słuchaj, jaki komp chcesz: laptopika czy tez normalny?
          Jeżeli jesteś zaintresowana to ja mam komputerek o bardzo dobrych parametrach do
          sprzedania, też składak, kolega składał, który robi to cały czas. Mamy małe
          mieszkanko z mężem i myślimy o zakupie laptopa więc może jakbyś chciała to
          moglibyśmy się dogadać. Pozdrawiam Becia;w razie czego zapraszam na GG 1398037
          lub na prywatną pocztę.
          • lapwing123 Re: A może??? 11.10.06, 20:35
            betapaw napisała:

> Słuchaj, jaki komp chcesz: laptopika czy tez normalny?
            > Jeżeli jesteś zaintresowana to ja mam komputerek o bardzo dobrych parametrach d
            > o
            > sprzedania, też składak, kolega składał, który robi to cały czas. Mamy małe
            > mieszkanko z mężem i myślimy o zakupie laptopa więc może jakbyś chciała to
            > moglibyśmy się dogadać. Pozdrawiam Becia;w razie czego zapraszam na GG 1398037
            > lub na prywatną pocztę.

hej, szczerze mowiąc chciałam miec nowy komputer,zeby mieć gwarancję itp. ale
            napisz do mnie na priva o cenie, parametry itd. zawsze warto rozważyć pewne
            ewentualności:)pozdrawiam
        • salos1 Re: gdzie kupic komputer? 11.10.06, 09:25
          na pewno nie kupuj komputera w NETT (NET), oni robia komputery dla media marktu
          i innych marketow - totalne badziewie, mam pewne doswiadczenia z 8 komputerami
          tej firmy i nie polecam. A w minsku nie kupowalem tylko sam skladalem - jak masz
          znajomego to moze ci taki komp zlozyc, wtedy masz gwarancje na poszczegolne
          czesci i zlozysz komputer taki jaki chcesz.
          • mmpio Re: gdzie kupic komputer? 11.10.06, 22:44
            Znajomy nie znajomy, uważac trzeba, mi mój znajmy kiedyś zaoferował pomoc, że będzie taniej i w ogóle podobiera wszystko pod moje potrzeby... Zapytał o cenę, co ma byc super a co wystarczające i po kilku dniach zadzwonił, poprosiłem o podanie części jakie dobrał i ile mu to wyszło, na szczęście byłem też w salonie i w porę pozbyłem się i jego oferty i jego:) zaśpiewał sobie tą samą stawkę co w salonie (b podobną do ilości posiadanej przeze mnie gtówki) ale o jakosci lepiej nie wspominac - typowy zestaw startowy - najtańsza wersaj z salonu:] ostatecznie kupiłem komputer w Białymstoku, ale to już zupełnie inna historia:) życzę powodzenia przy zakupie:)
            • robiw Re: gdzie kupic komputer? 16.10.06, 16:40
              NIE KUPUJ na Kazikowskiego - to porażka. Robią wielką łaskę, że Ci sprzedają a
              jak nie daj Bóg coś się sypnie... to masz przechlapane. Mówię o Sally Data...
              ZenekSt
    • logindopoczty Re: gdzie kupic komputer? 12.11.06, 11:25
      vega - na koncu deptaka.

kupowalem tam z 4 komputery, dla siebie i znajomych.
      ceny sa okej.
      reklamowalem w roznym czasie 3 czesci, z roznych zestawow i bez problemu
      wszystko w ramach gwarancji.

co do ich kompetencji w ramach doradzania to akurat ja wiedzialem co chce kupic
      i tylko to byly najwyzej kosmetyczne poprawki, mojego zestawu

idac do skelpu musisz wiedziec ile chcesz na zestaw przeznaczyc
      i do czego ma sluzyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka