mikimou 13.08.07, 12:42 Czy LOKUM jest wiarygodną firmą, chodzi o to czy trzyma się cen zawartych w umowach. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marbla4 Re: Lokum- developer 13.08.07, 13:23 Wiele opinii jest w szukaczu. Polecam ! pozdr M. Odpowiedz Link
salos1 Re: Lokum- developer 13.08.07, 14:07 ja kupilem w lokum, w umowie bylo ze moga zadac ode mnie doplaty w wysokosci inflacji i tak zaplacilem 1 800 pln by odebrac mieszkanie, ale teraz musisz uwazac bo wszystkie firmy chca aby doplacilo sie wiecej - nawet do 30%. A partner - nie wiem czy slyszeliscie o suficie, ktory zawalil sie w sypialni w bloku przy cichej 2 (- podobno kladli beton na mokry sufit - i musieli skuc caly sufit później - to bylo jakieś 2-3 tygodnie temu - ale jaja :) Teraz trzeba podpisywać umowy przedwstepne w formie aktu notarialnego!!! Odpowiedz Link
ruta.dl Re: Lokum- developer 28.09.13, 13:06 90% nowych mieszkan jest tak robione - byle szybko sprzedać. Na Kazikowskiego widziałam ze ledwe dach skończyli a zaczeli okna wstawiać. Zaraz potem elewacja - mur na pewno nie zdazyl wyschnąć. Odpowiedz Link
mtrzaskalska7 Re: Lokum- developer 28.09.13, 17:42 Ciekawe... Nie lepiej kupować na rynku wtórnym? Duży wybór, ceny można negocjować. I wiadomo, że nic człowiekowi na głowę nie spadnie - co miało się zepsuć, już dawno się zepsuło; co miało osiąść, osiadło... A swoją drogą - mieszka już ktoś w tych nowych blokach obok Miejskiej Biblioteki? Jak wrażenia? Martyna Odpowiedz Link
kuba_ga Re: Lokum- developer 13.08.07, 15:02 Firma, jak firma, ma swoich wykonawców. Robią (kończą) blok na Spółdzielczej tuż koło kościoła mariawickiego, możesz popatrzeć. Dopłaty są... Odpowiedz Link