dcio 21.09.07, 14:15 Poszukuje osob chcacych emigrowac do danii. Posiadam pewne wiadomosci i tam tez sie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arthur Re: dania IP: *.rev.stofanet.dk 23.09.07, 08:14 no i co proponujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: dania 28.09.07, 15:33 wspolny wyjazd z wynajeciem mieszkania i wspolna praca w wykanczaniu mieszkan badz ogrodnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: dania IP: *.rev.stofanet.dk 03.10.07, 20:29 jak sadzisz, latwo jest w Danii o prace jak wyglada sprawa mieszkan co z prawem pobytu i prawem do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: dania 11.10.07, 13:37 Praca na razie na czarno, mieszka sie w mieszkaniach ktore sie remontuje, jest dosc latwo o prace jak sie nie pije i nie pali w pracy. chodzi mi o zrobienie grupy osob nie narzekajacych a chcacych pracopwac po 12 godz na dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
annika4 Re: dania 11.10.07, 22:45 A masz juz nagrana jakas fuche? I co potrafisz robic? Bo ja jak raz mam dom do remontu. Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: dania 13.10.07, 19:00 Na razie tylko maluje ale jak bede mial oszczednosci zamierzam skonczyc 2 miesieczny kurs hydrauliczno-glazurniczy i po zdobyciu praktyki bede mogl sie zajmowac kompleksowymi remontami i wykanczaniem wnetrz. Odpowiedz Link Zgłoś
richx Re: dania 02.11.08, 20:50 dcio napisał: > Na razie tylko maluje ale jak bede mial oszczednosci zamierzam skonczyc 2 > miesieczny kurs hydrauliczno-glazurniczy i po zdobyciu praktyki bede mogl sie > zajmowac kompleksowymi remontami i wykanczaniem wnetrz. co za bzdety ,,,,wspolczuje klientom takich fachowcow po 3-miesiecznym kursie Odpowiedz Link Zgłoś
chrisp3 Re: dania 15.10.07, 00:53 Chcę wyjechać do Danii lub Norwegii ale nie znam języka, jestem czymś takim zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
andres26 Re: dania 15.10.07, 18:57 Chciałbym wyjechać do Danii. Pracowałem juz w Dani także wiem jak tam zycie wygląda. Ile moznaby było zarobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
annika4 Re: dania 15.10.07, 21:53 To zalezy jako kto. Nie wiem czy odpowiadasz na moj post, czy tylko gdybasz sobie. Jesli to odpowiedz na moj post, to zacznijmy moze od tego co umiesz robic? Dopiero potem mozemy rozmawiac o zarobkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
andres26 Re: dania 16.10.07, 11:48 Mogę pracować jako spawacz, jako pomocnik na budowie, mogę pracować ciężko fizycznie. W Danii pracowałem przy załadunku tirów urzywanymi ciuchami. Szukam jakiejkolwiek pracy za granicą bo w polsce mnie już nic nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
annika4 Re: dania 16.10.07, 19:59 No i tu sie niestety pojawia problem, bo ja nie jestem w stanie Ci nic zalatwic, a mnie akurat potrzeba ludzi, ktorzy gips na sciany poloza, kafelki w lazience, hydraulike porobia, wiec troche sie w naszych oczekiwaniach mijamy. Ale w Danii jest fajnie, wiec zycze Ci powodzenia, bo napewno uda Ci sie wyjechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcio Re: dania IP: *.cebit.com.pl 18.10.07, 01:24 to sie wstrzelilem z ta hydraulika i glazura Odpowiedz Link Zgłoś
annika4 Re: dania 22.10.07, 21:45 A co? Czyzbys Ty kladl kafelki i robil hydraulike? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: dania 02.11.08, 23:49 Gdzie bedziesz na wiosne, w Danii czy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: dania 03.11.08, 00:01 Richx, spotkalam polskich "fachowcow" i bez kursow ... Przeciez wiesz, ze POLAK POTRAFI ... A dycio jest teraz w Holandii i pracuje w ogrodnictwie, takie w kazdym razie mial plany kiedy wyjezdzal. Autor: richx 02.11.08 Odpowiedz: dcio napisał: "> Na razie tylko maluje ale jak bede mial oszczednosci zamierzam skonczyc 2 > miesieczny kurs hydrauliczno-glazurniczy i po zdobyciu praktyki bede mogl sie > zajmowac kompleksowymi remontami i wykanczaniem wnetrz." Co za bzdety ...wspolczuje klientom takich fachowcow po 3-miesiecznym kursie Odpowiedz Link Zgłoś
budowlaniec39 Re: dania - Fachowiec 05.11.08, 20:23 Szukam Pracy - Ogólnobudowlanic . Doświadczenie: Budowa , Remonty , Wykończenia wnętrz .. : Gładzie , Regipsy , Szpachlowanie , Malowanie ... Układanie Glazury , Paneli , Korka ... Montaże , Zabudowy ... Hydraulika ... ... Powierzone prace wykonuję Fachowo , Solidnie . Obecnie Poszukuję pracy Zagranicą ... ( Dania , Szwecja ...) Kontakt: tel. +48 724 092 834 e-mail: budowlaniec39@o2.pl Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
figus_us Re: dania 05.11.08, 23:27 Splywac stad gastarbaiterzy, pomylila sie wam emigracja z zasuwaniem na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś