tutunia 24.06.12, 22:02 Mam zamiar wyjechać do USA w odwiedziny do znajomych (Polaków). Chciałabym dać im coś w prezencie. Proszę o podpowiedź co Polacy tam lubią, a nie mogą kupić. Chodzi też o drobiazg dla dzieci. Będę wdzięczna za propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borasca0107 Re: Co dać w prezencie Polakom w Ameryce? 25.06.12, 02:30 Ja bym sobie zażyczyla biżuterię srebrną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Bizuterie srebrna? 25.06.12, 07:31 Ja bym wolal konia z rzedem albo nowego trucka :) Jak sie masz, cyklistko? Pozdrawiam i stale oferuje 'ride' SP Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Bizuterie srebrna? 25.06.12, 15:49 :))) U mnie nic nowego się nie dzieje, może tylko poza tym, że rower zardzewial :) tym bardziej z Twojego 'ride' skorzystam z przyjemnością, kiedyś przy okazji ;) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Co dać w prezencie Polakom w Ameryce? 25.06.12, 16:55 tutunia napisała: > Mam zamiar wyjechać do USA w odwiedziny do znajomych (Polaków). Chciałabym dać > im coś w prezencie. Proszę o podpowiedź co Polacy tam lubią Moge powiedziec, co ja bym chcial dostac, a mianowicie Swiety Spokoj hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Co dać w prezencie Polakom w Ameryce? 27.06.12, 12:57 zdjecie Pana Prezesa i jego Brata Nieboszczyka Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Co dać w prezencie Polakom w Ameryce? 04.07.12, 01:33 Krowki .... Ale upewnij sie czy nie maja jakichs alergii. Dzis ludzie maja fiola z glutenem, z arachidami, z cukrem, z 'saturated fats' i z calym szeregiem innych przysmakow. O smalcu (sloninie) z cebulka i skwarkami juz nawet nie wspominam :) Smakosz SP Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Co dać w prezencie Polakom w Ameryce? 04.07.12, 05:58 starypie... napisał: > Krowki .... > > Ale upewnij sie czy nie maja jakichs alergii. Dzis ludzie maja fiola z glutenem > , z arachidami, z cukrem, z 'saturated fats' i z calym szeregiem innych przysma > kow. > > O smalcu (sloninie) z cebulka i skwarkami juz nawet nie wspominam :) Both krowki and smalec are readily available, often at prices lower than in Poland. Swiety spokoj on the other hand is priceless hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Nie matura lecz chec szczera ..... 04.07.12, 14:35 ... zrobi z Ciebie bohatera. No i jak sie nie mieszka w slumsach Mississauga to z ta 'ready availability' tez moga byc problemy. A smalcu ZE SKWARKAMI I CEBULKA to jeszcze nie widzialem. Ty widziales (inny niz zrobiony przez mamusie)? Gdzie?? Krowki w Biedronce po zl/ 4.50 za funt. Kolo $1.30? Po tyle dostaniesz w Missisauga? Faktycznie jestes cholernie madry i wszystkowiedzacy. Tylko nie zawsze dobrzewiedzacy i rozumiejacy to co czytasz. Podarunkowicz SP Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Co dać w prezencie Polakom w Ameryce? 04.07.12, 18:49 tutunia napisała: > Mam zamiar wyjechać do USA w odwiedziny do znajomych (Polaków). Chciałabym dać > im coś w prezencie. Proszę o podpowiedź co Polacy tam lubią, a nie mogą kupić. Daj im smalec z cebulka i krowki z Biedronki > Chodzi też o drobiazg dla dzieci. Dzieci oszaleja ze szczescia po otrzymaniu kukielek w strojach krakowskich z Cepelii > Będę wdzięczna za propozycje Podziekuj staremupyerdole. To on tu jest bohaterem z matura hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Hmm.. to mowisz ze Ty matury nie masz? 04.07.12, 22:49 Faktycznie Twoje wpisy na to tez wskazuja ..... I mysle ze wiem jaki prezent by sie Tobie spodobal. Zgorzknienie widoczne w Twoich wpisach wskazuje ze Ci ta Twoja Chinka za skore zalazla wiec pewnie bys sie ucieszyl z jakiejs dziewuchy z duzym zadkiem (chyba jeszce mozesz...???). Pewnie nawet Ukrainka by Ci wystarczyla?? Przyznaj sie to juz nie bede dochodzil co i jak z ta matura! twoj kolega forumowy SP Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Nimom 05.07.12, 01:31 mam za to solidnom zawodufke. Dyplom z paskiem. Ja przynajmniej mam konkretny fach w reku czyli cos umiem, czego za Chinke nie da sie powiedziec o tobie, radosny idioto hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Nimom 05.07.12, 02:00 Tak myslalem :( No to moze nie slin sie zasmarkany pseudointeligencie. Twoj kolega idiota SP Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Nimom 05.07.12, 19:25 starypie... napisał: > Tak myslalem :( > > No to moze nie slin sie zasmarkany pseudointeligencie. Wyczuwam agresje i zgorzknienie w twoich slowach, inteligencie sowieckiego chowu hehehe forum.gazeta.pl/forum/w,205,134427511,137155314,Nie_osmieszajcie_sie_koledzy_.html > Twoj kolega idiota Rzekles hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Pielegniarz drzwi nie domknal i z oddzialu... 08.07.12, 20:35 ... czmychnales? Jak widac od razu sie tu na tobie poznali. forum.gazeta.pl/forum/w,205,134427511,137184296,Re_do_idioty_ratpole.html Kapitalizm sam sie broni, w USiA na permanentnych wakacjach jest 9% spoleczenstwa, w takiej komuszej Danii czy innej Norwegii jakas polowa tego. Viva Las Vegas!!! Hehehehe... Jakbys takie bzdury pisal 20 lat temu to bym rozumial, wtedy w Bulbie wszyscy tak mysleli. Ale dzisiaj? No chyba ze jestes trzymany w zamknieciu, w takim przypadku wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Pielegniarz drzwi nie domknal i z oddzialu... 08.07.12, 21:25 nad_oceanem napisał: > ... czmychnales? > Jak widac od razu sie tu na tobie poznali. > > forum.gazeta.pl/forum/w,205,134427511,137184296,Re_do_idioty_ratpole.html > Kapitalizm sam sie broni, w USiA na permanentnych wakacjach jest 9% spoleczenst > wa, w takiej komuszej Danii czy innej Norwegii jakas polowa tego. > Viva Las Vegas!!! Hehehehe... > Jakbys takie bzdury pisal 20 lat temu to bym rozumial, wtedy w Bulbie wszyscy t > ak mysleli. Ale dzisiaj? No chyba ze jestes trzymany w zamknieciu, w takim przy > padku wszystko jasne. Ty zalosny durniu z USiowym kugarkiem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Pielegniarz drzwi nie domknal i z oddzialu... 12.07.12, 07:40 Eskalejd to dopiero wioska, kumie. I w USia i gdziekolwiek indziej, niezaleznie od dlugosci i szerokosci geo. Przyznaj sie od kogo go kupiles, bo chyba nie od bialego? ratpole napisał: > nad_oceanem napisał: > > > ... czmychnales? > > Jak widac od razu sie tu na tobie poznali. > > > > forum.gazeta.pl/forum/w,205,134427511,137184296,Re_do_idioty_ratpole.html > > Kapitalizm sam sie broni, w USiA na permanentnych wakacjach jest 9% spole > czenst > > wa, w takiej komuszej Danii czy innej Norwegii jakas polowa tego. > > Viva Las Vegas!!! Hehehehe... > > Jakbys takie bzdury pisal 20 lat temu to bym rozumial, wtedy w Bulbie wsz > yscy t > > ak mysleli. Ale dzisiaj? No chyba ze jestes trzymany w zamknieciu, w taki > m przy > > padku wszystko jasne. > > Ty zalosny durniu z USiowym kugarkiem hehehe > Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Pielegniarz drzwi nie domknal i z oddzialu... 12.07.12, 15:01 nad_oceanem napisał: > Eskalejd to dopiero wioska, kumie. > I w USia i gdziekolwiek indziej, niezaleznie od dlugosci i szerokosci geo. > Przyznaj sie od kogo go kupiles, bo chyba nie od bialego? Przeciez nie chodzilo mi o tego kugarka, kupionego od bialego trasha To byl dobry wybor. Bycie zalosnym durniem jednak nie za bardzo hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Pielegniarz drzwi nie domknal i z oddzialu... 13.07.12, 03:16 To mogles wybrac nie byc idiota? No widzisz, zamiast podejmowac samemu nastepna kretynska decyzje mogles sie zapytac jakiegos kumpla, np hotdoga, doradzil by ci lepi. "Hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyh,,,,ihihihihihihi, hyhyhyhyhyhy." Hehehe... ratpole napisał: > nad_oceanem napisał: > > > Eskalejd to dopiero wioska, kumie. > > I w USia i gdziekolwiek indziej, niezaleznie od dlugosci i szerokosci geo > . > > Przyznaj sie od kogo go kupiles, bo chyba nie od bialego? > > Przeciez nie chodzilo mi o tego kugarka, kupionego od bialego trasha > To byl dobry wybor. > Bycie zalosnym durniem jednak nie za bardzo hehehe > Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Zapytac o porade? 13.07.12, 15:08 Tez by nie pomoglo:( Ja, jego kumpel forumowy, radze mu i radze a jemu i tak nic do glowy nie wchodzi. Chyba jakas wada genetyczna. Kumpel forumowy Ratpola SP Odpowiedz Link Zgłoś