jula71 11.03.05, 09:24 I co myśliś o akademii? Moim zdaniem to nie placówka tylko syf!!!!!!!!!!! Moja Julka wyszła z tamtąd gorsza niż przyszła. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanya00 Re:jula71 11.03.05, 11:40 wiesz co,ja najpierw bylam z malym na pedriatrii,tam byl horror!!!male boksy z czterema lozeczkami i matki spiace pod lozeczkiem.nie mozna bylo wyjsc z dzieckiem na krok za sale!!koszmar.jak przeszlam na neurologie to tam byl luksus!!moj maly byl na obserwacji w kierunku padaczki.mial delikatne drgania jednej strony.wiec niby nic powaznego w porownaniu z innymi dziecmi.no i oczywiscie pomimo iz badania nie wykazaly padaczki wyszlismy z tym rozpoznaniem i maly dostaje leki.tylko,ze ja tak do konca nie jestem pewna tego rozpoznania.leki mu zlecila pilarska pod nieobecnosc pinczka a on chcial jeszcze poobserwowc.no i tak zostalo. Odpowiedz Link
fajka7 Re:jula71 11.03.05, 14:34 leki przeciwpadaczkowe podaje sie nawet jesli nie ma stwierdzonej epilepsji, a tylko podejrzenie lub takie nie wiadomo co - jakies dziwne zachowania; lepiej jest podawac leki niz bez lekow a zdarzy sie atak - tak przynajmniej mnie mowiono w centrum zdrowia dziecka; moj synek mial raz takie wlasnie nie wiadomo co i od razu dostal luminal bez gadania mimo ze w eeg nie wyszla epilepsja ani wtedy, ani nigdy potem, bardzo dlugo nie bylo zgody na odstawienie lekow; w rozpoznaniu byo napisane "zmiany o charakterze napadowym" co nie rowna sie padaczce, ale sie z nia wiaze, bo wlasnie byly jakies zmiany. to niestety nie sa proste sprawy takie, ze spojrza i ci od razu powiedza z detalami co jest; pozdrawiam, fajka Odpowiedz Link
hanya00 Re:jula71 11.03.05, 15:24 tylko,ze on ma rozpoznanie padaczki i dostaje tegretol.w maju minie rok a po dwoch neurolog chce odstawiac.od tego czasu jest ok. Odpowiedz Link
fajka7 Re:jula71 11.03.05, 15:33 ten tegretol od dr pil? bo nam tez zapisala, a inny neurolog ze absolutnie nie i zmienil, te wszystkie rozbieznosci mnie przerastaja czasami ;) Odpowiedz Link
hanya00 Re:jula71 11.03.05, 15:55 tak,zaczela ona a on kontynuowal.tyle ze igor dostaje 60%dawki leczniczej wiec prawie nic. Odpowiedz Link
hanya00 Re:jula71 11.03.05, 15:56 a macie gg,zeby tak nie wchodzic na forum?jak co to moj-3229510 Odpowiedz Link
fajka7 gg 11.03.05, 19:02 tu jest link do watku gdzie wpisywalysmy numery, jakbys chciala to sie dopisz, a na pewno czesc z nas znajdziesz :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20939&w=18672462&a=18672462 Odpowiedz Link
jula71 Re: oooops! 12.03.05, 21:07 bardzo chętnie jak tylko uda mi się to g... zainstalować bo mam pewne problemy ale jak tylko je ominę to napiszę Odpowiedz Link