mama_michalka 29.06.05, 21:55 Nigdy tam nie bylam, a mnie ciagnie... :) Znacie jakies fajne i tanie namiary? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajka7 Re: Bieszczady 29.06.05, 22:02 No kochana, tam moje macki nie siegaja, ale widze ze Cie nosi po calej Polsce :))))) Odpowiedz Link
mama_michalka Żmije 30.06.05, 08:08 Ano nosi, nosi. Czlowiek zasmakowal wolnosci i go ciagnie w swiat, byle dalej od smrodu stolicy. Ale wlasnie wczoraj sobie uswiadomilam, ze w tamtych rejonach sa żmije. Znajac ciekawska nature mojej starszej corki, to wielce prawdopodobne, ze ktoras znajdzie. Az mnie ciarki przeszly. Juz mnie nie ciagnie w Bieszczady :) Odpowiedz Link
jo5 Re: Żmije 30.06.05, 08:17 patrz a na forum Cię ciągnie! a nie sądzę, żeby w Bieszczadach było tyle żmij, co tutaj :))))) Odpowiedz Link
fajka7 hmmm 30.06.05, 23:54 zaryzykuje twierdzenie, ze w porownaniu z forum bieszczady sa pozbawione wszelkiej fauny, w szczegolnosci zas gadow i płazów - mysle tu o ropuchach rzecz jasna :))))) Odpowiedz Link
mama_michalka Re: hmmm 02.07.05, 12:53 ...a i o dogryzajace sobie wilki tam jest duzo trudniej.... :))) Nie ma co, w bieszczadach bym sie nudzila, a tu... nigdy!:)) Zostaje! Odpowiedz Link