haniorek 30.09.05, 18:41 jestem mamą 12-letniej Karolki chorej na zespół retta i syna Kamila 13 lat z dystrofią sitkówki obu oczu. Jestem zmęczona ... Mam jeszcze starszą córke Magde 15 lat . Jest zdrowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajka7 Re: mam dwójke chorych dzieci 30.09.05, 22:52 wierze, ze nie jest Wam lekko mam nadzieje, ze trzymacie sie razem, a macie kupe rak do trzymania :) pozdrawiam, fajka Odpowiedz Link
baabcia Re: mam dwójke chorych dzieci 01.10.05, 17:58 napisz coś więcej. Skąd jesteście? Czekam Odpowiedz Link
haniorek Re: mam dwójke chorych dzieci 02.10.05, 10:20 . Jestem z Pomorza . mieszkam w oklicy Starogardu Gdańskiego. Moja córka Karolinka jest chora od urodzenia, mimo , ze nic na to nie wskazywało. Syn Kamil zachorował 3 lata temu. nagle zaczął tracić ostrość wzroku. Od dwóch tygodni mam internet i jestem tu nowa. niebardzo wiem jak się poruszać. Ale widzę że to nierudne. pozdrawiam,jeszcze napisze ! Odpowiedz Link
jo5 Re: mam dwójke chorych dzieci 02.10.05, 21:24 Cześć Haniorek, mam nadzieję, że Ci się spodoba na forum. Twojego zmęczenia pewnie z Ciebie nie zdejmiemy, ale myślę że przy nas trochę się rozerwiesz :)) pozdrawiam, jo Odpowiedz Link
fajka7 Re: mam dwójke chorych dzieci 02.10.05, 22:16 a jesli sie sama nie rozerwiesz to my Cie rozerwiemy na pewno :))) Odpowiedz Link
mamakaroli Re: mam dwójke chorych dzieci 06.10.05, 20:15 Witaj Haniorek. Niesamowity zbieg okoliczności. Ja tez mam dwunastoletnią rettównę i ... też Karolinkę :) Jeśli chciałabyś pogadać to zapraszam na priv. Odpowiedz Link
haniorek Re: mam dwójke chorych dzieci 07.10.05, 12:44 witaj mamokaroli. One są nawet podobne do siebie . jestem tu nowa i niebardzo wiem jak tu sie poruszac. proszę o wskazówki ( jak wejść na priv). mam nadzieję ze rozumiesz. Mam wielka ochote pogadać. pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link
haniorek Re: witaj mamokaroli 07.10.05, 12:46 witaj mamokaroli. One są nawet podobne do siebie . jestem tu nowa i niebardzo wiem jak tu sie poruszac. proszę o wskazówki ( jak wejść na priv). mam nadzieję ze rozumiesz. Mam wielka ochote pogadać. pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link
baabcia Re: witaj mamokaroli 08.10.05, 23:23 gdybym chciała do Ciebie pisać na priva najeżdzam na haniorek i juz jestem. Wtedy list idzie do Twojej skrzynki to pewnie juz wiesz. Pytaj o wszystko, tu każdy cos wie i nawet sie nie spodziewasz jak szybko będziesz zdobywała wiedzę internetową. Odpowiedz Link
gruchotka Re: mam dwójke chorych dzieci 09.10.05, 19:26 Witaj :) Ja też jestem mamą dwójki chorych dzieci, przedszkolaków. Obaj są wcześniakami z całymi tego przypadłościami, do tego chorują na dystrofię mięśniową Duchenne`a i są opóźnieni intelektualnie. Bardzo rozumiem to, że jesteś zmęczona. Ja staram się pogodzić z losem i co już stanę na nogi, to ciągle dostaję kopa od życia :( Mieszkamy niejako po sąsiedzku, my w Gdańsku. Jeżeli masz ochotę porozmawiać, to ja zawsze jestem chętna. Mój adres gruchotka@gazeta.pl Pozdrawiam -- H. "Mały Książę" Antoine de Saint-Exupery Odpowiedz Link
uma76 Re: mam dwójke chorych dzieci 10.10.05, 09:32 miło Cię tu czytać Haniorku! Pozdrawiam ;-))) Odpowiedz Link