19.11.10, 13:52
Czy u nas na osiedlu jest Vectra?? w Biurze Obslugi Klienta uzyskałam informację,że okablowanie w prawdzie jest, ale nie mogą podpisywać umów z mieszkańcami, gdyż nie podpisali ostatecznej umowy z zarządem...Sprawa miala się wyjaśnić do końca wakacji,ale widzę, że nadal tylko Aster i UPC jest. Czy ktoś może coś wie więcej w tej sprawie?
Obserwuj wątek
    • wladcawszechswiata Re: Vectra 19.11.10, 16:16
      Może nie porozumieli się jeszcze z zarządem co do "wejściowego"...
      • otek79 Re: Vectra 19.11.10, 17:50
        Jest, mam podpisaną umowę na 2 lata. (II Etap)
        • cad123 Re: Vectra 20.11.10, 20:00
          Witam.
          Dzwoniłem do Vectry w sprawie instalacji internetu i powiedzieli, że w budynkach na Św. Wincentego od 126 - do 126E nie mają okablowania i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie. Czy może Pan podać mi namiary na człowieka od Vectry, który zainstalowal Panu internet?
          Pozdrawiam.
          • otek79 Re: Vectra 20.11.10, 22:08
            Witam,
            załatwiałem wszystko z Vectrą.
            • cad123 Re: Vectra 21.11.10, 11:58
              Tak wiem, ale zapytałem się, czy mam Pan może jakiś telefon do osoby, która instalowała Panu internet (czasami są to osoby, które opiekują się konkretnym budynkiem). Dzwoniąc do Vectry pod oficjalny numer telefonu uzyskalem informację, że w ww. budynkach 126 - 126E nie ma obecnie możliwości zainstalowania internetu. Pan internet jednak ma. Może więc nie należy kontakotwać się z centralą (która sama nie wie gdzie Vectra może podłączyć internet) tylko z konkretnymi osobami. Pozdrawiam.
              • otek79 Re: Vectra 21.11.10, 15:35
                Przykro mi ale nie mam takiego kontaktu. Mam pakiet tv i internet. Wszystko śmiga jednym kablem. W garażu przy innych puszkach operatorów jest puszka Vectry. Dlatego wykonałem telefon do nich. Może MultiMedia - też mają niezłą ofertę u nas jeszcze nie dostępna przynajmniej we wrześniu.
              • 2_mia Re: Vectra 21.11.10, 16:36
                Sorry, że się wtrącę ale czy jest sens rozważać innego operatora niż UPC (chyba że ktoś ma od nich śmiertelnego bana). Nigdzie nie ma takich cen za taką jakość usług.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka