Gość: he he IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.11.09, 08:25 Tak wspominam: Skakałem po drzewach i okładałem się kijami, bo ze wsi jestem i miałem 7 lat xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zabojad Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl IP: *.sm-rozstaje.pl 09.11.09, 09:16 Taa srakozy bohaterze, walcz z internetem lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfCannabi Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 09:24 Miałem 11 lat,pierwszy raz zapaliłem jointa. Wszędzie tyle bełkoczą o postępie i wolności, a gdybym zapalił dzisiaj - 20 lat później - i został złapany to groziły by mi konsekwencje gigantycznie większe niż wtedy (pomijając kwestie niepełnoletności). Za gwałt lub pobicie ze skutkiem śmiertelnym ludzie często siedzą krócej. Odpowiedz Link Zgłoś
jexiv2 Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl 09.11.09, 09:35 a ja jakoś oglądałem w TV wszystko- 4 lata później pojechałem do berlina i patrzyłem na resztki muru! zadziwiło mnie jedno!!!!!! tak szybko się rozwinął berlin ze myślałem ze to new york ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jexiv2 Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl 09.11.09, 09:37 po co tak hucznie obchodzić takie wydarzenie!???? w Polsce wcześniej do wolności doszliśmy, wiec berlin jest namiastką!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 09:55 ta... szkoda że u nas nie było takiego muru do rozwalania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jennla Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 14:02 hmmm ja byłam wtedy w trakcie produkcji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 14:38 miałam 8 lat i pamiętam, że było wyk...wiście zimno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl IP: *.sld.org.pl 09.11.09, 17:29 jak on mógł rozwalać mur od strony Berlina Wschodniego, skoro widać na zdjęciu, że stoi po stronie zachodniej? Mur po wschodniej stronie był czysty, nie miał żadnych maziajków, bo całą dobę pilnowali go enerdowscy pogranicznicy. Ponadto, to właśnie od zachodu przyszedł tłum z kilofami, młotkami i zaczął go rozwalać, od wschodu, w niektórych miejscach enerdowscy żołnierze próbowali bronić muru. Tak więc Sarkozy coś ściemnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo-ja Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl IP: *.as.kn.pl 10.11.09, 00:37 ale to trzeba byc sprytnym , zeby 20lat wczesniej przygotowac sobie zdjecie do podniesinia notowania jako prezydenta moze ten kolo tez cos knuje na przyszlosc youtube.com/watch?v=GoQ8ZADx2R0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toti Re: Sarkozy na Facebooku: Też rozwalałem mur berl IP: *.chello.pl 11.11.09, 22:21 Nie burzył mur tylko pojechał podpierdzielić kawałek betonu na pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś