Dodaj do ulubionych

FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście

05.04.10, 11:25
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Zapraszam do zakupów na platformie FastDeal.pl!
Jest to pierwsza w Polsce taka platforma, na której codziennie prezentowane są
oferty z największych miast w Polsce, różnych usługodawców, np: hoteli,
restauracji, salonów urody, ośrodków rozrywki, itp. Na FastDeal.pl
prezentowane są oferty w bardzo korzystnych cenach (50% rabatu) . Aby
skorzystać z oferty wystarczy się zalogować i kupić voucher, a następnie udać
się do miejsca gdzie może być on zrealizowany. Dla najbardziej aktywnych
użytkowników, którzy będą polecać usługi w serwisie znajomym są do zdobycia
bardzo cenne nagrody. Z tej okazji organizowane są konkursy, min. na
najlepszego FastDealera. Zalogowanie w serwisie jest bezpłatne

Zapraszamy do współpracy właścicieli restauracji, hoteli, salonów urody.
Zamieszczenie oferty na platformie, nic nie kosztuje a jest to skuteczny i
atrakcyjny sposób na zdobycie nowych, lojalnych klientów oraz osiągnięcie
korzyści poprzez po przez zwiększenie sprzedaży. Jedna oferta umieszczona na
24 h potrafi zdobyć nawet 2000 nowych klientów. Takie zbiorowe zakupy cieszą
się ogromnym zainteresowaniem w krajach Europy zachodniej oraz USA.

Również dla osób pośredniczących w zdobyciu nowego partnera jest przewidziane
atrakcyjne wynagrodzenie.

info@fastdeal.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ketti Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: 88.220.157.* 07.04.10, 23:27
      Podoba mi się pomysł z platformą FastDeal.pl:) Ciekawa jestem kiedy
      rusza sprzedaż takich usług, jak dokonać zakupu vouchera, czy kupon ten
      ma jakiś okres ważności, czy mogę go podarować innej osobie?
    • sun01 Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 09.04.10, 21:56
      O co chodzi z tym FastDealerem??? możesz coś bliżej o tym napisać, jak
      to działa?
    • welonka_zg Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 11.04.10, 14:21
      Witam

Nie do końca rozumiem co to ma być ten voucher. Tzn. dostanę jakiś kupon? Jeśli
      tak to skąd go dostanę? Rozumiem, że za usługę płacę od razu? Poproszę o jakieś
      szczegóły.
      • fastdeal.pl Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 11.04.10, 22:30
        Może zacznę od fastdelara inaczej zwany aktywnym użytkownikiem. Fastdelar bedąc
        zalogowanym na platformie poleca wybraną usługę swoim znajomym i jeśli, któryś
        kupi otrzyma punkty, które można wymienić na wouchery, raz w roku dodatkowo
        użytkownik, który uzbiera największą ilość punktów (mimo, iż punkty wymieni na
        vouchery) otrzyma dodatkową cenną nagrodę np. ipoda, laptopa, itp.

Voucher inaczej można nazwać go voucherem, po zakupie użytkownik otrzymuje kupon
        z unikalnym numerem oraz datą ważności następnie udaje się do miejsca gdzie może
        go zrealizować :)
        Na stronie więcej szczegółów - można się zarejestrować.
        • sun01 Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 17.04.10, 19:12
          Nie do końca to rozumiem... w jaki sposób Fastdealer ma polecać tą
          usługę - musi dzwonić po znajomych, wysyłać sms-y? Skąd wiadomo będzie
          kto, kogo polecił? Ile pkt. otrzymam gdy któryś ze znajomych zakupi
          usługę?
          • fastdeal.pl Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 18.04.10, 12:53
            W żadnym wypadku, byłoby to zbyt kosztowne i na pewno czasochłonne :)
            Po poprawnej rejestracji użytkownik zostaje fastdealerem i otrzymuje swój
            personalny link, który wysyła mailem bądź prze komunikatory np. gg, skype, itd.
            W chwili kiedy nowy użytkownik kliknie na link, na jego komputerze zapisze się
            ciasteczko i będzie ważne przez 90 dni jeżeli w tym okresie dokona zakupu i
            zapłaci za ofertę na konto fastdealera wpływa 5 punktów, punktami można płacić
            za ofertę, jednak trzeba mieć minimum 10 punktów, 1 punkt = 1 zł. Dodatkowo
            fastdealer bierze udział w konkursie na najlepszego fastdealera. Można wygrać
            laptopy, ipody, itp. Udział w konkursie jest bezpłatny.
            • sun01 Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 19.04.10, 21:04
              Super wystarczy polecać pewną usługę innym i cieszyć się rosnącymi pkt
              na swoim koncie:):):)Hi hi
              Wracając do zakupów, to kiedy i jak otrzymam voucher? Czy ma on jakąś
              datę ważności?
    • Gość: Jurek Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: 212.180.171.* 18.04.10, 23:42
      Hej, już coś takiego w Polsce jest: www.gruper.pl, mają oferty w Warszawie i
      podobno wkrótce ruszą z kilkoma innymi miastami... pisali o nich już w prasie
      jakiś czas temu...
      • fastdeal.pl Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 21.04.10, 21:03
        fastdeal.pl działa na innych zasadach niż grouper, zapraszam do zakupu oifert
        :-) fastdeal.pl/fd/2
        • welonka_zg Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 22.04.10, 21:58
          Tak, już się dowiedziałam, fastdeal jest fajny:) Oferta jest szczegółowo
          przedstawiona. Mają już kilka ofert w Krakowie, wiem, że lada dzień ruszają z
          ofertami w innych miastach, ja czekam na Poznań, podobno ma się coś ciekawego
          niedługo pojawić.
          • fastdeal.pl Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 23.04.10, 22:09
            :-)to koniecznie zajrzyj tam dziś! właśnie pojawiała się oferta w Poznaniu...
            pyszne danie :-)
            • Gość: Ania Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: 88.220.157.* 16.06.10, 18:07
              Super okazje, na pewno każdy znajdzie tu coś dla siebie. Ja już kupiłam
              i zrealizowałam kupon na pyszny obiad w restauracji Lanse. I co
              najlepsze zapłaciłam zapłaciłam za niego jedynie 14 zł. Miła obsługa na
              prawdę serwis godny polecenia:)
              • sun01 Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 16.06.10, 18:21
                Tak, tak serwis naprawdę szybko się rozkręca, a któż z nas nie lubi
                polować na ciekawe oferty? Platforma nie tylko oferuje niskie cena ale
                także zapewnia wysoką obsługę każdego klienta. Zapraszam wszystkich:)
                • Gość: JacKat Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: 88.220.157.* 16.06.10, 18:25
                  Sprawdziłem na Poznaniu dziś jest b.dobra oferta- zaskoczę swoją żonę i
                  zafunduje jej obiad w ekskluzywnej restauracji.
                • Gość: Olcia Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: 91.207.203.* 19.06.10, 16:01
                  Oferty są naprawdę ciekawe no i oczywiście w bardzo przystępnej cenie.
                  Usługodawcy starają się zaprezentować z jak najlepszej strony, a tak przy okazji
                  super salon: www.fastdeal.pl/oferta/krakow
                  • Gość: Luzara Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: 91.207.203.* 20.06.10, 13:22
                    No super, też uważam, że warto z tego skorzystać poza tym zawsze można
                    wypróbować usługę za niewielkie pieniądze.

cityxdeal
    • wielki_szuwarek Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 20.06.10, 21:37
      dzieki za zaproszenie.
      • Gość: jola Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: *.net.stream.pl 23.06.10, 19:38
        od kilku tygodni śledzę ten wątek oraz to co się dzieje na fastdeal.pl i muszę
        przyznać że jestem pod wrażeniem...rewelacyjny pomysł z usługami w mega
        rabacie...teraz na krakowie jest super oferta a mianowicie konsultacja w
        fryzjerni, słyszałam dobre opinie na temat tego salonu i już kupiłam sobie kupon
        i jeśli rzeczywiście tak jest to na pewno tam wrócę, bo niestety ostatnimi czasy
        jakoś nie miałam szczęścia do fryzjerów. Wizytę mam umówioną na 14 lipca,
        podzielę się potem wrażeniami,
        • Gość: Ilusia Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: 91.207.203.* 24.06.10, 21:41
          Chętnie przeczytam Twoją opinię, ja też mam problem z doborem dobrego fryzjera,
          mam wrażenie, że jak jestem w salonie to mamy zupełnie inne zdania. Ja też
          zważyłam tę ofertę na www.fastdeal.pl i ciekawa jestem czy zakład jest taki
          profesjonalny
          • Gość: Karolcia Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: *.net.stream.pl 24.06.10, 22:04
            Ja byłam w fińskiej saunie przy hotelu Daisy w Krakowie - rewelacyjny sposób na
            odprężenie ciała i umysłu. Bardzo miła obsułga!!! Daj znać jak u tego fryzjera
            było, ciekawa jestem czy taki dobry :-)
            fasDeal.pl
    • Gość: tomek Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 12:37
      Dla wszystkich mieszkańców Krakowa, wykończonych upałami mamy świetną ofertę
      lunchu za 50%. To okazja do poznania nowego miejsca jakim jest Piwnica pod Złotą
      Pipą. www.fastdeal.pl/oferta/krakow
      • Gość: Ela Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: *.147.135.134.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.08.10, 12:34
        a teraz fastdealowcy wystartowali z ekoinicjatywą i można otrzymać voucher na
        komórkę :)mi się to podoba bo funkcjonalne, no i EKO :)
    • Gość: zawiedziona Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: *.strazgraniczna.pl 18.05.11, 14:48
      Witam
      Ja osobiście czuję się oszukana przez Fast Deal
      Kilkukrotnie zdarzyło mi się że po zakupieniu bonu nie mogłam umówić się na zabiegi (wyłączony telefon czy ktoś nie odbierał telefonu, po weryfikacji mojego zgłoszenia oddawano mi pieniądze ale to co stało się ostatnio było szczytem wszystkiego!
      Faktem jest że do końca ważności bonu został tydzień ale....
      zadzwoniłam aby się umówić i wszystko szło dobrze póki nie powiedziałam że jestem z fast. Wtedy usłyszałam "oferta się kończy nie ma miejsc". Na nic prośby i starania (bo kupon można zrealizować do miesiąca po zakończeniu promocji) nie umówiono mnie z powodu braku miejsc.
      Poszłam więc osobiście i... żaden problem!!! proszę -jutro! ale nie przyznałam się ze jestem z fast.
      Fast nie zareagował, powiedzieli żebym osobiście dogadywała się z właścicielem salonu, umyli ręce.... przykre
      Daje to możliwość sprzedawania przez salon każdej ilości bonów a później powiedzenie "nie ma miejsc" pomimo że to nie jest prawda...
      • Gość: Michał Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 12:46
        Prosimy o kontakt, jeśli było tak jak pani mówi na pewno wyciągniemy konsekwencje w stosunku do nierzetelnego usługodawcy.
        Z wyrazami szacunku
        Zespół fastdeal
    • awokado_j Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 18.05.11, 19:37
      a ja polecam spojrzec na bhclub.pl, tam mozna sporo fajnych okazji, dzieki karcie bhclub zlapac. Jesli ktos interesuje sie soba, chce sie dobrze czuc i wygladac, to wlasnie to jest odpowiednie miejsce, zeby zaczac poszukiwania
      • Gość: mk Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: 193.130.120.* 20.05.11, 15:58
        Ja też czuję się oszukana przez Fast Deal. Zapomniałam zrealizować ofertę w określonym czasie, zaś firma odpisała, iż konfiskuje moją wpłatę zgodnie z regulaminem, w którym informuje, że zwrot następuje tylko do 10 dni od transakcji.

Rzeczywiście takiego sprytnego zapisu doszukałam sie w regulaminie, ale identyczny zapis w regulaminie ma konkurencyjna firma Groupon, i nie konfiskuje ona pieniędzy ‘spóźnialskich’ klientów, tylko wkłada na ich konto i mogą skorzystać z nich w przyszłości.

Wydaje mi się, iż konfiskowanie pieniędzy spóźnielskich klientów przez FastDeal jest conajmniej nieetyczne, o ile zgodne z prawem.
    • Gość: Earlie Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mie?cie IP: 114.39.25.* 02.05.12, 15:31
      Film Dziewczyna z tatuazem 2011 jest super! Polecam!
    • Gość: Sharolyn Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mie?cie IP: *.subnet125-164-3.speedy.telkom.net.id 31.05.12, 15:25
      Film Królewna Śnieżka i łowca (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Hester Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mie?cie IP: *.subnet125-164-3.speedy.telkom.net.id 31.05.12, 15:28
      Film 4 13 do Katowic (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Yulanda Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mie?cie IP: 118.99.74.* 27.07.12, 13:26
      Film 80 milionĂłw (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Mayola Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mie?cie IP: 118.99.74.* 27.07.12, 13:47
      Juz mozna obejrzec film Babycall (2011) online!
    • Gość: Bart Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mie?cie IP: 118.99.74.* 27.07.12, 14:06
      Juz mozna obejrzec film Czlowiek na krawedzi (2012) online!
    • Gość: ja Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście IP: *.entel.pl 30.10.12, 15:33
      Niestety po raz kolejny dałem się naciągnąć na zakup w tym serwisie. Według mnie trzeba sie 5 razy zastanowić nad zakupem w tym czymś. Ja za nie wykorzystany kupon nie mogę się doprosić zwrotu już od prawie miesiąca, a oni ciągle odbiją piłeczkę że nie mogą sie skontaktować z usługodawcą i tyle. Żenada !!
    • Gość: ja Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście -ŻENADA ! IP: *.entel.pl 30.10.12, 15:33
      Niestety po raz kolejny dałem się naciągnąć na zakup w tym serwisie. Według mnie trzeba sie 5 razy zastanowić nad zakupem w tym czymś. Ja za nie wykorzystany kupon nie mogę się doprosić zwrotu już od prawie miesiąca, a oni ciągle odbiją piłeczkę że nie mogą sie skontaktować z usługodawcą i tyle. Żenada !!
    • berenika444 Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście 09.11.12, 18:12
      twoja treść w linku

swietna strona mozna bardzo tanio kupic sprzet do domu. telewizor wlasnie sie sprzedal za 58 zł.
      ja kupilam drukarke za 4,08 zl. Piekne perfumy dla faceta mojego za 6,12 zl
      Polecam swietna zabawa choc tez troszeczke hazardu w tym jest. Na poczatku sa aukcje dla debiutantow bardzo prosto mozna wylicytowac naprawde wartosciowe rzeczy za marne grosze. Polecam
    • Gość: Malcom Re: FastDeal.pl - okazje w Twoim mie?cie IP: *.link.net.id 06.03.13, 12:05
      Juz mozna obejrzec film Ralph Demolka (2012) online!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka