golfistka.bia 24.03.04, 18:29 Nie każdy wie, że w okolicach Supraśla - w Lipowym Moście można pograć w golfa....Moze by tak w wolnym czasie, partyjka golfa ????sadze, ze Ralson nie obrazi sie na mnie ???, ktorego cieplo pozdrawiam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Golf na Podlasiu..... 24.03.04, 20:51 golfistka.bia napisał: > Nie każdy wie, że w okolicach Supraśla - w Lipowym Moście można pograć w > golfa....Moze by tak w wolnym czasie, partyjka golfa ????sadze, ze Ralson nie > obrazi sie na mnie ???, ktorego cieplo pozdrawiam:-)))) Ralston się nie obrazi. Raston lubi nosić golfy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Golf na Podlasiu.... 25.03.04, 08:27 Ciekawe, czy cennik też będzie w rozbudowie ;) golfpark.lipowymost.webpark.pl/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Golf na Podlasiu.... 25.03.04, 08:32 Hehe - cennik jest już rozbudowany. Od tego zaczyna się budowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Golf na Podlasiu.... 25.03.04, 12:07 moim zadaniem cennik jest aż zbyt rozbudowany :) może go odchudzić trochę i nie trzeba będzie uprawiać kryptoreklamy ;) _______________________________________________________ mniej znaczy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Golf na Podlasiu.... 25.03.04, 12:20 Jeśli weźmie się 1 kij i 1 piłkę to nawet nie wychodzi aż tak drogo.... :) No i wózek gratis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Golf na Podlasiu.... 25.03.04, 16:19 No to wtedy też jeden dołek i wychodzi na to, że pole golfowe niepotrzebne, bo jeden dołek, to sobie każdy sam jest w stanie wykopać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Golf na Podlasiu.... 25.03.04, 19:34 no a kto dołki [pod kimś] kopie, sam w nie wpada... Nie trzeba specjalistów... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Golf na Podlasiu.... 26.03.04, 09:21 saunne napisała: > no a kto dołki [pod kimś] kopie, sam w nie wpada... Nie trzeba > specjalistów... ;-) No w tej dziedzinie mamy w Polsce wybitnych specjalistów. Jeszcze pokażemy Europie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Re: Golf na Podlasiu.... 27.04.04, 18:50 awee napisała: > Jeśli weźmie się 1 kij i 1 piłkę to nawet nie wychodzi aż tak drogo.... :) > No i wózek gratis ;) W ostatniej ofercie Makro, 11-cześciowy zestaw do golfa, w cenie ponizej 600 zl, nawet, nawet....No i zapraszam do wspolnego golfa, pora wyjsc z domku na lono natury ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Golf na Podlasiu..... 26.03.04, 16:31 No to ja już wolę iść na kulki. Tańsze i dużo zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Golf na Podlasiu..... 27.04.04, 22:52 Nigdy nie gralem w golfa i jednej rzeczy nie rozumie. Dlaczego ci faceci sami nie nosza swoich kijow? Jak ja jade na ryby, to sam nosze swoje wedki. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Golf na Podlasiu..... 28.04.04, 11:14 Precz z golfem. Wiosna pełną gębą - o krótkim rękawku trzeba już myśleć, nie o golfie! Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Golf na Podlasiu..... 28.04.04, 11:33 dzis rano myslalam o golfie, i zrobilam blad, ze na mysleniu skonczylam... krotkie rekawki to ja sobie zostawie moze na przyszly tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Golf na Podlasiu..... 28.04.04, 11:39 janiolka napisała: > dzis rano myslalam o golfie, i zrobilam blad, ze na mysleniu skonczylam... > krotkie rekawki to ja sobie zostawie moze na przyszly tydzien A mini kiedy? Moim zdaniem już czas... Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Golf na Podlasiu..... 28.04.04, 11:41 aand napisał: > A mini kiedy? Moim zdaniem już czas... gesia skorka nawet w mini jest malo atrakcyjna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Golf na Podlasiu..... 28.04.04, 11:46 Mini be - pupa brr :)) "Wszyscy znają trollański. Wystarczy chrząkać i pokazywać palcem..." /A.Sapkowski "Saga o wiedźmnie"/ Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Golf na Podlasiu..... 28.04.04, 11:52 janiolka napisała: > gesia skorka nawet w mini jest malo atrakcyjna ;) Nie uwierzę dopóki nie zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś